Založ si blog

Nejaký E. Heger sa nám nebude vyhrážať! To bolo naposledy!

„Vládny“ farizeji nám hovoria, že počas Veľkonočných sviatkov by sme sa mali utíšiť, vstúpiť do svojho vnútra a rozjímať.

A dá sa to, keď nás takto bezdôvodne gniavia? Nie, nedá sa! Nehodlám sa podvoliť týmto farizejom!

K tomuto „sviatočnému“ článku ma vyprovokovalo jedno nehorázne, drzé vyjadrenie sa „nového“, vraj „predsedu“ Vlády SR, tej vlády, ktorú nikto nevolil (lebo túto „vládu“ naozaj nikto nevolil!) a jediný mandát, ktorý dostali, bol svojvoľný mandát od Zuzany Čaputovej ! (o tejto svojvôli Zuzany Čaputovej sa povenujem v samostatnom článku).

Teda o čo ide? Nuž o toto!

Eduard Heger, ktorý ma ešte (falošné) premiérske mlieko na brade, sa nám skrze média vyhráža týmto svojim diktátorským vyjadrením – „Ak nepôjdete šibať, po sviatkoch možno regionálne uvoľníme opatrenia“. (Nový premiér Heger: Ak nepôjdete šibať, po sviatkoch možno regionálne uvoľníme opatrenia (rozhovor) | Aktuality.sk)

Čo si to dovoľuje?! Akým právom sa nám takto vyhráža! Kto je on, že si dovolí takúto nehoráznosť voči nám občanom, tým občanom SR, ktorí tu poctivo niekoľko desaťročí pracujú, odvádzajú všetky štátom stanovené, predpísané dane tomuto štátu, z ktorých je aj on kráľovský pardon „premiérsky“ platený! Akým právom sa nám vyhráža, že ak neurobíme to, či ono, tak on nám milostivo dovolí ísť na toaletu???!!!

Takže Eduard Heger, toto si zapamätajte nadoživotie, nie vy Nám budete klásť podmienky, ale My vám! Vy ste tam nateraz nie z vôle ľudu! Lebo o tento post ste sa neuchádzali v riadnych PV po tom všetkom, čo ste spoločne s vašimi kumpánmi na nás navystrájali za posledný rok! Vy nemáte iný mandát na premiérske kreslo, ako len ten, čo vám poza náš chrbát dala Zuzana Čaputová. Žiaden iný mandát nemáte!!!

Záver je len jeden Eduard Heger, za toto všetko, aj za tento váš nehorázny odkaz občanom Slovenskej republiky, sa budete v dohľadnej dobe celému slovenskému národu a všetkým poctivo pracujúcim občanom SR, na základe zákona, dôkladne a spravodlivo zodpovedať!!! Aj vy ste rovnako zodpovedný za tento marazmus, za toto naše ničím neodôvodnené utrpenie, ako je zodpovedný každý jeden člen vašej pozliepanej despoticko-diktátorskej, vraj súdržnej koalície spolu so Zuzanou Čaputovou!!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.