Založ si blog

1. aprílovým nemiestnym žartom Z. Čaputová preberá na seba plnú zodpovednosť!

Plnú zodpovednosť za pokračovanie marazmu v našej republike, plnú zodpovednosť za ďalšie gniavenie národa slovenského a občanov SR!!! Áno, píšem o tom, že Zuzana Čaputová sa rozhodla dnes, 1. apríla 2021, vymenovať „novú, zrekonštruovanú“ „Vládu“ Eduarda Hegera, na 90% presne takú istú, akú vymenovala 21. marca 2020.

Objektívne poznamenávam, že zatiaľ čo 21.marca 2020, Zuzana Čaputová, pravdepodobne len tušila, čo a koho vymenováva do podoby „Vlády“ SR a ako to asi v takej „súdržnej“ koalícií bude vyzerať a čo to pre SR a občanov SR bude znamenať, tak dnes Zuzana Čaputová, už presne vie, čo a koho vymenováva, ako „novú, zrekonštruovanú Vládu“ SR a čo to SR a jej občanom „prospešné“ prinesie!!!

Dnes už Zuzana Čaputová presne vie, čoho sú títo šašoidioti schopní a i napriek tomu ide vykonať akt, ktorý nás bude veľmi dlho, všetkých bolieť! Všetkých, okrem nej samotnej a terajšej šašoidiotskej koaličnej väčšiny!!! Ich životy naďalej budú plné pokoja, plné abnormálneho blahobytu a my ostatní sme opäť ostali na absolútnom okraji ich záujmu, ak vôbec!!!

Zuzana Čaputová týmto preberá na seba plnú zodpovednosť za ďalšie gniavenie národa slovenského. Tento svoj dnešný Matovičovi plne podliezacký čin, zo seba už nikdy nezmyje! Týmto „štátnickým“ činom len dokáže, že je od samého počiatku vo svojej funkcií nekompetentná, neautonómna a riadená niekým s pozadia! Inak by nemohla hrať rovnaké divadlo, ako s nami hraje terajšia „súdržná“ zapredanecká koaličná väčšina. Divadlo prijímania demisie a následne divadlo menovania tých istých, do tých istých pozícií! Neviem, ale som presvedčený, že neexistuje na svete štát, kde v jeden deň hŕstka „najlepších“ ministrov podá demisiu lebo chcú, aby odstúpil predseda vlády, hlava štátu so slzami žiaľu v očiach, ich demisiu prijme lebo chcú, aby odstúpil predseda Vlády, ktorého na slovo celý rok počúvali, aby následne, doslova o pár hodín neskôr, sa vracali do tej istej Vlády, kde po ich boku bude sedieť ten istý, predtým nimi nenávidený „predseda“ Vlády, ešte vo významnejšej pozícií a hlava štátu so slzami šťastia a dojatia, ide takúto „Vládu“ bez mihnutia oka vymenovať!!!

Toto je posledná kvapka, do už tak preplneného pohára trpezlivosti národa slovenského a občanov SR s touto dnes Slovensko gniaviacou, eštablišmentskou skupinkou absolútne nekompetentných ľudí, silne diktátorsko-despoticko orientovaných!!!

Dnes je Zelený štvrtok, v kresťanstve dosť podstatný deň, slávenie Poslednej večere Ježiša Krista. A Zuzana Čaputová si na svoj akt vybrala práve tento deň na to, aby potupila všetkých úprimných kresťanov žijúcich na území našej republiky, tým, že do pozície „Vlády“ SR vymenuje takýchto farizejov, ktorých Ježiš vyháňal z Dómu svojho Otca! Presne to, by sme mali vykonať aj my dnes a vyhnať týchto novodobých farizejov z nášho „Dómu“, vyhnať ich politický, zbaviť ich moci, ktorú sme im síce dali my, v riadnych PrV a PV, ale to neznamená, že ich tej moci nemôžeme zbaviť vo chvíli, keď nekonajú na prospech nás, ale výhradne na prospech seba a iných za nimi stojacích farizejov iných štátov sveta, ktorí si o sebe myslia, že sú bohmi na tejto zemi!!!

Na Slovensku sme už jeden takýto „významný“ Zelený štvrtok mali. Áno, bolo to na Zelený štvrtok, pred 21 rokmi (2000), Dzurindova vláda výbušninami vyvalila dvere na príbytku Vladimíra Mečiara, aby deklarovala svoju „demokratickú“ moc a to vo vláde sedeli tí najsvätejší z najsvätejších, zástupcovia KDH!!!

Dnes máme tiež Zelený štvrtok a Zuzana Čaputová svojim rozhodnutím vymenovať „novú zrekonštruovanú“ „Vládu“ SR na čele s „ministrom“ financií Igorom Matovičom, doslova a do písmena vyvaľuje, vybíja dvere na „Dóme“ našej krehkej demokracie, nášho mladého štátu, ak sa o nejakej demokracií dá vôbec dnes na Slovensku hovoriť!!!

Záver:

Je zlé, ak Vláda SR nevládne, ale bojuje so svojim národom. Je zlé, ak najvyšší ústavný činiteľ SR síce „citlivo“ vníma, ako národ slovenský a občania SR trpia pod gniaviacou „Vládou“, ale postaví sa jednoznačne na stranu, tých, ktorí zvádzajú nerovný boj so svojim národom! Ale vravím Vám, farizeji slovenskí, že národ slovenský a občania SR, Vás vyženú zo svojho „Dómu“ tak, ako zákony nášho štátu kážu – predčasnými parlamentnými voľbami!!!

Vravím Vám farizeji a nie je to vyhrážanie sa, ale celkom isto blízka budúcnosť, aj Vás čaká jeden Veľký „Zelený štvrtok“ a tým Vašim „Zeleným štvrtkom“ bude deň riadnych, predčasných parlamentných volieb!!!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.