Založ si blog

Ak dovolíme diktátorom z EÚ-Bruselu, výdatne podporovaných z USA, toto, tak je s nami definitívny koniec!

Z rozhorčením počúvam vyjadrenia byrokratov, diktátorov z vedenia EÚ sídliacich za naše peniaze v Bruseli o tom, že očkovanie proti/na C-19 musí byť vraj na základe slobodného rozhodnutia každého občana EÚ, ale podmienka je neakceptovateľná!!!

Byrokrati, diktátori, despoti z Bruselu sa zahrávajú, celkom vážne s veľmi nebezpečnou vecou. Tou nebezpečnou vecou je zavedenie akýchsi Covid pasov. Totiž zavedenie Covid pasu, akéhokoľvek, jednoznačne zruší Schengenský dohovor o voľnom pohybe osôb v rámci štátov EÚ tohto dohovoru.

Totiž títo eurohujeri chcú presadiť takú segregáciu a genocídu občanov EÚ, že kto nebude vlastníkom tohto idiotského, život ničiaceho Covid pasu, tak ten na doživotie, doslova zhnije tam, kde sa narodil a môže byť zdravý, ako nikto iný na svete!

Eurohujeri sa totiž v tomto idiotskom Covid pase zaoberajú len občanmi, ktorí sa buď pod nátlakom, proti ich vôli (zmanipulovaní), nechali zaočkovať alebo sa na C-19 nakazili (väčšina, keby nemala povinný psí AG test, tak o tom ani nevie) a v Covid pase budú mať uvedené tieto skutočnosti – občan bol zaočkovaný dvoma dávkami vakcíny schválenej na území EÚ alebo bude mať potvrdenie od svojho lekára, že úspešne prekonal C-19!!! Výborne! A čo tretia kategória občanov EÚ? Tá zdravá, rozumná, ktorá nepodľahla manipulácií zo strany týchto „dobrodincov“ o tom, že C-19 je zničiteľný len vakcináciou? Áno, do tejto patrím aj ja, celá moja blízka, aj vzdialená rodina, známi a predpokladám, že aj desiatky miliónov iných občanov štátov EÚ. Eurohujeri, byrokrati, despoti a diktátori v Bruseli zabudli na tých, čo sa o svoje zdravie starajú, čo si posilňujú svoju telesnú imunitu a za celé obdobie od vypuknutia „pandémie“ C-19 neboli chorí, nepotrebovali ani ošetrenie u svojho všeobecného lekára, nezaťažili zdravotnícky systém vo svojich domovských štátoch ani iný v rámci EÚ. Tak sa pýtam, čo s takýmito občanmi EÚ? S týmito sa v Covid pase nepočíta? Prečo v Covid pase nemôže byť aj tretia podmienka, ktorá im zaručí svetovú slobodu voľného pohybu a to tá, že budú mať v Covid pase potvrdenie, že za celú dobu C-19  „pandémie“ šialenstva na túto chorobu neochoreli a teda sú to tí najlepší z najlepších, čo sa týka ochorenia na C-19. Samozrejme, že je tu predpoklad, že títo jedinci, v miliónoch, už tento C-19 vírus, vlastnou imunitou možno prekonali a stávajú sa na dlhé roky, možno aj na doživotie voči nemu imúnni a nie sú pre svoje okolie žiadnym nebezpečenstvom, ani okolie pre nich!!! Takýchto ľudí nikto neberie do úvahy? Tak, ak títo ľudia chcú vycestovať zo svojho domovského štátu v rámci štátov EÚ, ale aj mimo nej, tak čo majú urobiť? Nuž podľa Eurohujerov, byrokratov, diktátorov a despotov z Bruselu, majú len dve „slobodné“ možnosti. Prvá možnosť je ísť sa proti svojej vôli nechať zaočkovať akousi vakcínou (nimi samotnými nevyskúšanou!), o ktorej nič nevieme! Nevieme čo s nami, s našim organizmom urobí do budúcna! Alebo sa budeme musieť nechať niekým zámerne nakaziť C-19 do takej miery, že si náš imunitný systém už neporadí, tak ako doteraz, ale budeme musieť vyhľadať lekársku pomoc, zaťažiť naše zdravotníctvo, nechať sa minimálne PCR testom otestovať a následne, keď tú chorobu prekonáme, tak budeme mať to „šťastie“ a budeme si môcť nechať vystaviť Covid pas so záznamom – To je ten, čo prekonal C-19!!! Totálny idiotizmus!!! NEPRÍPUSTNÉ!!!

Vidíš a počuješ občan SR túto zvrhlosť týchto Eurohujerov, čo vlastne s nami chcú vykonať proti našej vôli? Ak si zdravý – sedíš doma, ale ak si bol chorý a prekonal si C-19, tak si podľa nich voľný. Ak si zdravý a nechceš sa nechať zaočkovať, tak sedíš doma, ale ak si „zodpovedný“ a aj proti svojej vôli sa necháš zaočkovať, tak ti „milostivo“ dovolia opustiť tvoju rodnú zem, inak nie!!!

Tomuto sa musíme vzoprieť! Musíme sa konečne začať ozývať hlasnejšie a nie si zvykať nato, že takto to bude už naveky a obmedzovanie ľudskej, občianskej slobody sa bude neustále stupňovať!!!

STAČILO! A aj preto musí u nás doma, v SR dôjsť k predčasným PV, čo najskôr a musíme si zvoliť takých našich zástupcov, ktorých som v niekoľkých mojich článkov označil, ako – BEZRÚŠKOVÍ POLITICI !!! Lebo len takýto politici majú predpoklad, že budú rozmýšľať s riadne okysličeným rozumom, na prospech nás všetkých!!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.