Založ si blog

Slovač, ak ťa už ani toto neprebudí, tak budeš spať už naveky? !

Piatková (26.3.2021) TB Eduarda Hegera a jeho komparzistov, musela vyraziť dych každému, kto si zachoval, aké také zdravé myslenie! To bola ukážka absolútnej arogantnosti. Eduard Heger je podľa mňa rovnaký diktátor, despota a idiot, ak nie väčší, ako jeho vodca Igor Matovič. Postaví sa pred národ slovenský a s kamennou tvárou odkáže Slovákom, že počas nadchádzajúcich sviatkov Veľkej noci ich (jeho Edka nie?) čaká a neminie „veľký súboj“ s pandémiou a pokračoval takto – „ Tento súboj môže zasadiť rozhodujúci úder pandémii“.

Keď som toto počul z úst človeka, ktorý je rovnako zodpovedný za terajší stav našej spoločnosti, za jeho zdravotný stav a teraz nemám na mysli zdravotný stav lebo Covid, ale zdravotný stav vo všeobecnosti lebo táto „vláda“ robila všetko preto, aby dnes ľudia umierali, nie na Covid, ale s Covidom lebo im ich iné ochorenia neumožnili, aby sa ich telo dokázalo brániť, už ani tej povestnej do teraz známej „chripôčke“, tak vo mne skypela krv a žlč!!!

Tento nič znamenajúci pánko nám oznamuje, že ešte Veľká noc a bude dobre! Koľko takých sľubov, planých sľubov dali tomuto národu? Naposledy to bolo počas ostatných Vianoc a konca roka 2020. Aj tam predstavili akési „desatoro“ a už malo byť dobre! Matovič za každým celoplošným povinným AG psom testovaní vyhlasoval, ešte vydržte, zatnite zuby a už bude dobre. Od zavedenia do praxe idiotského Covidautomatu sa celé Slovensko povinne AG testuje každých 7 dní a NIE JE DOBRE!!!

Čo to ten Eduard Heger TREPE!!! SLOVAČ to ti ešte nestačí! Ešte sa ideš viacej zohnúť a viacej nastaviť chrbát, aby ťa bičíkom, čo trepem, riadnym bičiskom ešte väčšmi vyšibali???

A keď som videl Vladimíra Krčméryho, ktorý je náš prvý slovenský Covid „kozmonaut“, už niekoľko týždňov zaočkovaný, už aj druhou dávkou, americkou „zázračnou“ vakcínou, ako mu dovtedy k obyčajnému rúšku pribudol aj respirátor, tak som sa najskôr neudržal hurónskeho smiechu, ale v zapätí mi došlo, že je to na plač!!!

Vladimír Krčméry je jasný dôkaz toho, ako nás klamú, zavádzajú, manipulujú nami lebo on, ako prvý medzi prvými Covid vakcinovanými, mal by dnes už chodiť vysmiaty, bez rúška, bez rozostupov a mal by byť už úplne Covid slobodný!!!

Slovač, ani toto ťa nepresvedčí, že je to jeden veľký podvod???!!! NIE???

Hovorím Vám vy všetci farizeji, čo gniavite tento národ slovenský a vháňate ho vedome do záhuby, niet už inej cesty, ba ani cesty referendom, jest už len jednej cesty a tou je okamžité si uplatnenie našich práv na základe Ústavy Slovenskej republiky, Čl.32 – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

Záver:

Po Veľkej noci očakávam, že nám slovutný Eduard Heger opäť farizejský poďakuje, že sme dodržali ich Veľkonočné desatoro, že situácia sa dramatický zlepšila, ale pozor(!), ešte sme nevyhrali, ešte je potrebné zaťať zuby, vydržať, už nie dlho len do Vianoc 2021, tu nám predstavia ďalšie Vianočné desatoro a potom už tu hnusobu celkom isto porazíme!!!

Takže Slovač, dnes máš už len dve možnosti – PRVÁ – buď budeš ďalej tíško spinkať a potom končíš. DRUHÁ – konečne sa zobudíš, budeš konať a tvoj riadny slobodný život, plný dennodenných radostí ťa jednoznačne, určite neminie!!!

Záver:

Možno sa niekomu bude zdať, že tento záver je nepotrebný a zbytočný. Ja si myslím, ba som o tom presvedčený, že tento záver môjho názorového článku nie je zbytočný, ale nanajvýš potrebný, vzhľadom na našu budúcnosť, na budúcnosť našich ďalších slovenských pokolení a Slovenskej republiky, ako suverénneho štátneho útvaru!

Odkazujem Vladimírovi Krčmérymu, už po niekoľký krát, nasledovné – Vladimír Krčméry, zoberte si do rúk veľký atlas sveta a zistite, že SR sa nachádza v Európe a nie v rovníkovej Afrike. Ja chápem, že v rovníkovej Afrike ste sa stretávali z domorodým obyvateľstvom, ktoré žilo a pravdepodobne aj dodnes žije na veľmi nízkej civilizačnej úrovni a preto bolo potrebné s nimi jednať primerane k ich vyspelosti. Ale pýtam sa Vás, tí domorodí obyvatelia Afrických saván, ak boli smädní, mali/majú možnosť zájsť k vodovodnému kohútiku a napustiť si do pohára čistú, nezávadnú pitnú studenú vodu? Odpovedzte pravdivo! Tí domorodí africkí obyvatelia rovníkovej Afriky, ak potrebovali vykonať telesnú potrebu, tak si zašli na čistú, modernú toaletu so splachovacím zariadením a následne si mali možnosť umyť ruky toaletným mydlom v umývadle s tečúcou pitnou, teplou nezávadnou vodou? Odpovedzte pravdivo! Tí domorodí obyvatelia rovníkovej Afriky, ak chceli vykonať vonkajšiu očistu svojich tiel, tak si jednoducho zašli do modernej kúpeľne, napustili si vaňu horúcej, pitnej, nezávadnej vody resp. vošli do modernej sprchy a vyumývali sa od hlavy až po päty, nie len tou čistou, nezávadnou pitnou vodou, ale použili aj moderné toaletné telové mydlá alebo telové šampóny a pod.? Odpovedzte pravdivo! Áno, na všetky tieto úplne jednoduché otázky, ak nie ste pokrytec, musíte odpovedať NIE ani náhodou! A verte Vladimír Krčméry, ak ste si to nevšimli, že absolútna, drvivá väčšina Slovákov má tieto, dnes takmer úplne prirodzené vymoženosti k dispozícií vo svojich domácnostiach! A vy nás staviate na úroveň týchto domorodých afrických kmeňov a takto s nami aj jednáte, ako by sme boli nesvojprávny, zaostalí a neviem ešte, ako mentálne postihnutí? Prosím? Pred nami sa nemusíte na nič hrať! To že ste si po druhom zaočkovaní zdvojili ochranu svojich horných dýchacích ciest, je vaša vec, vaše osobné slobodné rozhodnutie! Žiadam Vás, nenanucujte to nasilu, pod hrozbou represií, prostredníctvom týchto terajších šašov vo „vláde“ SR, aj nám ostatným! Vladimír Krčméry, ďalej Vás dôrazne žiadam a vyzývam prestaňte nás považovať a jednať s nami, ako s nesvojprávnymi idiotmi lebo nimi NIE SME!!!

Na teraz už naozaj nemá význam sa viac zaoberať Vladimírom Krčmérym. Jedine čo je pre nás v tejto chvíli najpodstatnejšie, je to, aby sme si čo najskôr zvolili takých našich, podotýkam našich politických zástupcov do Vlády SR, ktorých ja nazývam – bezrúškoví politici z absolútne zdravým zmýšľaním, ktorí si vedľa seba postavia iných, naozaj slovenských odborníkov z oblasti medicíny, akým je napríklad Doc. MUDr. Pavol Török, CSc. a mnoho iných rozumných slovenských, medicínsky vzdelaných ľudí s klinickou praxou a s výbornými výsledkami svojej lekárskej praxe, áno, aj pri liečení C-19!!!

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Fico

Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu, aby poskytol informácie o prerozdeľovaní spisov

24.04.2024 16:51

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.