Založ si blog

Z. Čaputová oximetrami zabezpečuje riadny chod ústavných orgánov!

Už rok sa náš štát zmieta v chaose, ktorý tu zaviedla „nová“ politická garnitúra pod vedením „vodcu“, diktátora, despotu Igora Matoviča. Práve tí, čo o sebe tvrdili a drzo ešte aj dnes tvrdia, že prinášajú do slovenskej politiky nové hodnoty, hodnoty po ktorých vehementne pred PV 2020 volala aj „správne“ hodnotovo nastavená Zuzana Čaputová. Táto „hodnotová“ vláda priviedla slovenskú spoločnosť a Slovenskú republiku na pokraj zrútenia a Zuzana Čaputová si dennodenne „plní“ svoje ústavou dané „prezidentské“ povinnosti.

Žiaľ zásadne si mýli výkon pozície najvyššieho ústavného činiteľa SR s výkonom Lobistu.

Hneď na úvod dávam Zuzane Čaputovej, opäť, už po koľký krát (?), do pozornosti Ústavu SR Čl.101, ods.(1) – „Hlavou Slovenskej republiky je prezident. Prezident reprezentuje Slovenskú republiku navonok i dovnútra a svojím rozhodovaním zabezpečuje riadny chod ústavných orgánov. Prezident vykonáva svoj úrad podľa svojho svedomia a presvedčenia a nie je viazaný príkazmi.“

„Vláda“ SR je v absolútnom rozklade, nerieši sa prevencia a liečba ochorenia na C-19, absolútne je už dlhé mesiace zanedbávaná základná zdravotnícka starostlivosť, ľudia vo veľkom umierajú na onkologické ochorenia, srdcovocievne ochorenia, cukrovku, nadmernú obezitu, len sa o tom nesmie rozprávať a Zuzana Čaputová ide „zachrániť“ SR a občanov SR, akýmisi oximetrami!!!

Zuzana Čaputová sa s toto svojou, pre dnešok „najdôležitejšou“ „ústavnou“ kompetenciou, pochválila na svojom FB profile, aj s patričným mediálnym vyhlásením a celé Slovensko má od nemého úžasu otvorené ústa, ako hlava nášho štátu „ústavne“ zvláda tento nekonečný, náš dennodenný  marazmus, ktorého príčinou je aj ona sama!

Naše deti, už rok sedia doma! Igor Matovič, jeho chunta a Zuzana Čaputová neobrali naše deti len o rok ich mladého  života, ale celkom jednoznačne o roky života (budem sa tejto téme venovať v samostatnom článku), ktoré im už nikto nevráti. A v tomto marazme sa Zuzana Čaputová venuje akémusi lobingu/reklame pre firmy, ktoré dodávajú a distribuujú, prostredníctvom svojich internetových obchodoch, akési pre dnešnú domácnosť nadmieru „potrebné“ oximetre!!!  Takže výrobcovia a predajcovia rúšok už zarobili dosť a zarábajú ďalej, výrobcovia a predajcovia respirátorov už zarobili dosť a zarábajú ďalej, takže nastal čas, aby si patrične zarobili aj výrobcovia a predajcovia oximetrov, o ktorých občan SR nemal do dnešných dní ani len potuchy! Pýtam sa, čo bude nasledovať, aký ďalší prepotrebný zdravotnícky artikel do povinnej výbavy našich, nadmieru zbedačených domácnosti?! Lebo ak to takto pôjde ďalej, tak potom načo budú ambulancie všeobecných lekárov – veď už sa na nás chystajú samo testy na C-19, ktoré si budeme môcť doma vykonať aj sami, možno tri krát denne (možno si aj sami budeme musieť vypísať potvrdenie, že sme negatívny – postačí, keď si to navzájom podpíšu manželia/partneri!), každý by mal mať doma aspoň jednoduchý aparát na meranie tlaku, teplomer na meranie telesnej teploty, teraz k tomu pribudli oximetre, takže nasledovať bude domáce polohovateľné nemocničné lôžko a k nemu zariadenie na aplikáciu kyslíka, keď oximeter ukáže, že máme malo okysličenú krv a ešte nebudeme dostatočne na tom tak zle, aby nás náš, na diaľku ošetrujúci lekár, odporučil na nemocničnú odbornú starostlivosť!

Nie, nie je to až tak za vlasy pritiahnuté lebo práve tí istí a im podobní internetoví predajcovia zdravotníckych pomôcok/zariadení, majú v ponuke aj napríklad – Kyslíková fľaša s kyslíkovou maskou, 110l, za cenu okolo 85,00 €, čoby pre dnešné, bežné slovenské domácnosti nemal byť žiaden problém lebo už odídený, podľa Igora Matoviča, najlepší minister práce, sociálnych vecí a rodiny, celej našej galaxie Milan Krajniak, jasne povedal (ide o tom dennodenne reklama na vlnách našich rozhlasových staníc, hlavne na SRo!), že naše slovenské rodiny nemôžu trpieť nedostatkom financií lebo len „jeho“ rezort, rozdelil, doručil do našich domácnosti stovky miliónov eur, zato, že nás povinne nechali, zdravých, výkonných, sedieť doma…

Nuž „oceňujem“ „štátnicky“ výkon Zuzany Čaputovej, ako si riadne „uplatňuje“ svoje ústavne právomoci, ako jasne „zabezpečuje“ svojou činnosťou „riadny“ chod ústavných orgánov SR…

Na druhej strane mám pre takéto Čaputovej konanie na „prospech“ „všetkých“, naozaj nesmierne „pochopenie“! Prečo? Nuž je potrebné si všímať jednu celkom podstatnú vec, ktorej sa akosi „naše objektívne“ média, nejako veľmi nevenujú. Nepodávajú o tom žiadne analýzy, komentáre, postrehy. A o čo ide? Nuž čím menší má Zuzana Čaputová zásah do dnešných koaličných rozporov, tým viac rastú volebné preferencie jej Alma mater – Progresívne Slovensko!!!

Podľa posledného prieskumu MEDIAN SK, sú progresívci už na 9,30 % (štvrtí v poradí!)! (https://preferencie.teraz.sk/). PS nič nerobia, v médiach o nich takmer nič nepočuť, ale preferencie rastú! Veru, veru, ak to takto pôjde ďalej, tak PS dosiahnu tesne pred predčasnými PV, možno tak vysoké číslo vo volebných preferenciách, ako svojho času dosiahla Zuzana Čaputová (ich kandidát), tesne pred moratóriom na zverejňovanie volebných preferencií, pred ostatnými prezidentskými voľbami, kedy jej „objektívne“ v AKO namerali, takmer 53% a v konečnom dôsledku to v druhom kole bolo len okolo 24% všetkých oprávnených voličov!!!

Takže na záver, je táto dnešná „ústavná“ činnosť Zuzany Čaputovej náhoda alebo zámer? S jasným zámerom, nechať sa dnešné koaličné „vládnuce“ strany, vymáčať v tom svojom koaličnom marazme, aby sa do popredia, cez mediálne, zverejňovanie prieskumov verejnej mienky, opäť do povedomia občanov SR dostala Čaputovej Alma mater – PS, ako alternatíva týchto dnešných „vládnych“ politických subjektov v predčasných PV?! Nuž ktohovie. Ja tu tento zámer, zo strany Zuzany Čaputovej vidím absolútne jasne!!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.