Založ si blog

Strach Z. Čaputovej, I. Matoviča a spol. pramení z úplne iného, ako sa nám to snažia nahovoriť!

Zuzana Čaputová, Igor Matovič a celá jeho „vládna“ koalícia, sa nám skrze „slovenské objektívne“ média snažia nahovoriť, že predčasné voľby nemôžu byť lebo oni majú strach z toho, žeby sa po predčasných PV dostala k moci opäť ta stará mafia, zlodeji a vrahovia! Nuž veru naozaj veľmi trápne zdôvodnenie. Je potrebné si všimnúť, aj postoj Zuzany Čaputovej k tejto terajšej „vláde“. Čokoľvek zlého vykonajú resp. pre ochranu zdravia a životov občanov SR nevykonávajú to, čoby vykonať mali, tak Zuzana to stále odbije tým svojím jalovým – „…verím, že sa dohodnú…“ alebo „…rozumiem občanom, že sú už z tejto vlády unavení, nahnevaní, že sú na úplnom dne svojich psychických, fyzických a finančných síl, ale stále dúfam, že terajšie vládne strany nájdu dohodu a budú pokračovať v tom, na čo v PV 2020 dostali od občanov mandát…“ Áno, aj strach Zuzany Čaputovej je enormný, ale tiež nie z návratu k moci bývalých vládnych strán, ale tiež z niečoho úplne iného. Vysvetlím tento svoj názor. Totiž, ak by táto vláda padla a ja pevne verím, že padne predčasne, tak sa verejnosť začne prostredníctvom iných politických subjektov, iných ako dnešných „vládnych“ a parlamentných opozičných, dozvedať pravdu o tom, že Covid šialenstvo, je umelo udržiavané a že je potrebné, čo najviac dávať do popredia názory, že aj Covid je choroba liečiteľná a vyliečiteľná. Že, nie je potrebné a nevyhnutné povinne nosiť rúška, respirátory, že nie je potrebné uzatvárať nezmyselne ekonomiku štátu, všakovakými Lockdawnami, že absolútne nie je potrebné vyhlasovať opakovane núdzový stav lebo ostatný rok skúsenosti s „pandémiou“ C-19, nám ukázal, že celá táto „pandémia“ má svoje riešenie. Má riešenie, riešenia oveľa účinnejšie, lacnejšie, ako všetky tie, ktoré už takmer rok praktizuje táto „vládna“ moc, aj za pomoci prezidentského paláca – rúška, odstupy, dezinfekcia, PCR a AG testy, teraz už aj nezmyselné povinné nosenie respirátorov, vakcinácia hlava nehlava s výhľadom, že to bude povinné, zatváranie domácich prevádzok, obmedzovanie občianskych slobôd a práv našich občanov, ale veľké nadnárodné spoločnosti, sú plne v prevádzke a hlavne boli ponechané v absolútnom monopolole, zahraničné obchodné reťazce predávajúce väčšinou potravinársky sortiment!

Áno, toto by sa začali občania SR dozvedať, pretože nedalo by sa zabrániť tomu, aby politické strany uchádzajúce sa o hlasy občanov v predčasných PV, by sa tejto dnes najdôležitejšej téme, dopodrobna venovali v predvolebných diskusných reláciách. V týchto reláciách by tieto, doslova dnes umlčiavané, iné politické a odborné názory, zazneli naplno a boli by takto, priamo konfrontovane s dnešnými oficiálnymi „vládnymi“ manipuláciami, že len AG testy, PCR testy a vakcinácia nás zbaví C-19! A toto je ten najväčší problém pre dnešnú politickú moc v našom štáte na čele so Zuzanou Čaputovou.

Mne absolútne nesedia čísla o úmrtiach na C-19, ktoré sú dnes v astronomickej výške, takmer 9000. Totiž denne sa na stránkach korona.gov.sk dozvedáme, koľko ľudí je v nemocniciach a koľko ich je na JIS a UPV. Denný priemer za posledné týždne je, že na JIS máme obsadenosť v priemere 316 a na UPV, to kmitá okolo 380 pacientov. Denný rozdiel na týchto dvoch veľmi vážnych nemocničných oddeleniach je asi +- 10 až 20 pacientov. Ale denný priemer úmrtí na C-19 je dnes niekde na 100 a boli dni, kedy denný počet úmrtí na C-19 dosiahol 200 úmrtí za predchádzajúci deň. Tak sa pýtam, ak na JIS a UPV, máme denne zmeny stavov okolo 15-20 pacientov, to znamená, že denne by malo hlavne na oddeleniach UPV zomierať okolo 15-20 ťažko chorých, tak potom na akých nemocničných lôžkach zomierajú tí zvyšní 80 až 180 úmrtí denne. Lebo mne sa nechce veriť, žeby nám ľudia v nemocniciach umierali na tzv. bežných Covidových lôžkach s miernym alebo mierne ťažkým priebehom choroby C-19! Tak potom kde, na akých nemocničných lôžkach nám dodnes umrelo tých takmer 9000 občanov SR? Pýtam sa úplne vážne lebo ešte „starý“ minister zdravotníctva Marek Krajčí tvrdil, že štatistiku úmrtí máme (teda oni majú) absolútne presnú lebo tie počty úmrtí na C-19 sú výhradne tie, ktoré boli evidované v nemocniciach, „inak povedané“, tých doteraz 9000 úmrtí, podľa nich výlučne na C-19, umrelo na nemocničných lôžkach! Teda nie niekde na ulici, prípadne doma, nie, všetko v nemocniciach!!! Veru čosi mi tu nesedí! Ba priam smrdí hrubou manipuláciou a hrubým zavádzaním celej našej spoločnosti! Áno, je potrebné si všímať a následne sa nad ním zamyslieť, naozaj tak dôležitý denný údaj, ako je, že napr. za včerajšok nám ubudlo na UPV 20 pacientov (ktohovie, možno sa jedna o 20 umretých?!), ale za to isté obdobie nám na C-19 umrelo napr. 104 ľudí! Ešte raz, na ktorých nemocničných lôžkach nám títo ľudia umierajú (?) a sú to úmrtia na C-19 alebo sú to úmrtia spôsobené tým, že občania SR, už rok nemajú prístup k riadnym zdravotným vyšetreniam a zákrokom, na iné, oveľa viac životu nebezpečnejšie choroby – rakovina, srdcovocievne choroby, cukrovka, nadváha, ťažké psychické stavy, závislosť na alkohole, na cigaretách, na drogách, domáce násilie, samovraždy a pod. lebo COVID?!

Pozrime sa nachvíľu do sveta. Nie do strednej Európy lebo tá je akýmsi zázrakom nateraz na tom absolútne najhoršie, čo do počtu infikovaných a hlavne umretých na C-19 z celej planéty Zem. Pretože tu mi veľa veci nesedí. Napr. všetky tieto stredoeurópske štáty (väčšinou štáty bývalého, západom tak nenávideného východného bloku!) robia maximum, aby „pandémia“ pominula, testy, Lockdawny, núdzové stavy, vakcinácia a NIČ! NIČ nepomáha!

Takže poďme inam do sveta, kde nie sú žiadne obmedzenia typu povinné AG testovanie, zatváranie ľudí do domovov a pod. „účinné“ opatrenia a predsa hovoriť o akejsi pandémií  súvislosti s ochorením na C-19, nemôže byť ani reči a pritom tam život ide ďalej normálne. Dovolím si to tvrdiť preto lebo keby tomu tak nebolo, tak denne z „našich objektívnych“ médií počúvame a vídavame – „hľa nedodržujú opatrenia, typu strednej Európy a preto tam ľudia umierajú na ulici…“

Pozrime sa na takú INDIU. India, druhý najľudnatejší štát sveta, s počtom obyvateľov takmer 1,4 miliardy (posledný údaj za rok 2019, čo je 254,5 krát viac, ako má SR!). O životnej úrovni asi veľa hovoriť nemusíme. Predpokladám, že životná úroveň značnej časti indického obyvateľstva, je na oveľa nižšej úrovni, ako na Slovensku, myslím tým prístup k pitnej vode a k základným hygienickým potrebám…

O životnej úrovni Indie a SR, hovorí aj údaj o výške HDP na jedného obyvateľa – INDIA – okolo 8000 eur, Slovensko – okolo 38500 eur. Teda v tomto je Slovensko lepšie takmer päť (5) krát! No a teraz sa pozrime na vývoj „pandémie“ na C-19 v Indií a na Slovensku.

Podľa https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries mala India takéto Covid parametre – nové C-19 PCR prípady za deň 19.3.2021 – 35478, čo z celkového počtu obyvateľov, predstavuje 0,0025%. Úmrtí 134, čo z celkového počtu obyvateľov predstavuje 0,00001%.

Podľa toho istého portálu malo Slovensko, za ten istý deň 19.3.2021, takéto „priaznivé“ výsledky – nové C-19 PCR prípady – 1795, čo z celkového počtu obyvateľov, predstavuje 0,033%. Úmrtí 84, čo z celkového počtu obyvateľov predstavuje 0,00155%.

Teda, ak by sme slovenské „priaznivé“ výsledky vývoja chorobnosti a úmrtí prepočítali na počet obyvateľov Indie, tak v Indií by museli mať denný prírastok infikovaných na C-19 metódou PCR testov namiesto 35478, až 462000 a úmrtnosť by bola namiesto 134 úmrtí/deň, až na úrovni 21700/deň!

A teraz otázka, ako je možné, že tak, predovšetkým hygienicky zaostala India oproti SR, má tak dobré čísla v súvislosti s C-19? Môj názor je jednoznačný. Podľa mňa to nebude tým, že každý Ind nosí povinne rúško, pardon respirátor, asi to nebude tým, že vo veľkých indických, preplnených mestách, ľudia dodržiavajú od seba odstup minimálne 2 metre, asi to nebude tým, že India je lídrom vo vakcinácií, asi to nebude tým, že India je núdzovým stavom uzatvorená lebo nie je, asi to nebude tým, že v Indií je prísny Lockdown lebo nie je, tak potom čím to bude? Nuž opýtam sa inak. Kde na svete sa najviac vyrobí účinného lieku na C-19 – Ivermektínu. Áno, BINGO, je to India! A kde sa najviac na liečbu proti Covid-19 používa Ivermektín? Áno, BINGO, opäť je to India! (dostupné informácie na internete, v žiadnom prípade nie hoaxy!)

Takže áno, toho sa podľa mňa, najviac bojí Zuzana Čaputová, Igor Matovič a spol. a nie toho, že predčasné voľby opäť vyhrajú tí zlí mafiáni, zlodeji a vrahovia, ktorých oni už takmer rok tak „úspešne“ nahradili. Je tu obrovský strach z toho, že ľuďom budú otvorené oči, že ľuďom bude povedané, že aj C-19 je liečiteľný a vyliečiteľný ľahko dostupnými a hlavne lacnými liekmi v kombinácií s inými medikamentami a oni im to nedopriali, ba celkom jasne to blokovali napr. tým, že slovenský dopyt , aj nemocníc a hlavne nemocníc, po Ivermektíne, vedome blokovali a naďalej blokujú!

Áno, je tu strach z toho, akú nevôľu to v občanoch SR vyvolá, ak im bude jasne preukázané, inými slovenskými odborníkmi (napr. doc. MUDr. Pavol Törökom), akými sa oni obklopili a iných si nepripustili, že liečba na C-19 je tu už dávno možná, ale ich blokáciou, občanom SR nedovolená! Áno, je tu ich preveľký strach z toho, keď im iní slovenský odborníci preukážu, že bojovať proti C-19 a iným vírusovým respiračným ochoreniam, áno aj tej „praobyčajnej“ chrípke, je potrebné aj prevenciou a to jednoznačne si posilňovať svoju imunitu, ale nie nosením rúška, respirátora, sedením zavretí doma, ale absolútne opačne – veľa sa hýbať, maximálne si dopriať priamych slnečných lúčov a stým spojeného „naberania“ prirodzeného vitamínu D, dýchať voľne bez akýchkoľvek zábran na horných dýchacích cestách, jesť čo najviac ovocia a zeleniny (na toto by mala vláda uvoľniť čo najviac financií, aby si ľud slovenský mohol v obchodoch nakúpiť naozaj lacné ovocie a zeleninu napr. by mohol Igor zabezpečiť, aby na tieto potraviny boli dočasné zrušené DPH a nie na idiotské respirátory v spojení ochrany proti C-19!), deti okamžite bez obmedzení pustiť do škôl, aby sa mohli voľne stretávať so svojimi spolužiakmi a takto si prirodzene budovať svoju imunitu lebo ak teraz sedia doma zavretí a vonku sa môžu pohybovať, výhradne len v rúškach, tí väčší v respirátoroch, tak ak raz si ich dajú dole a stretnú sa vo väčšom počte, tak sa ani neodvažujem predpovedať, čo to s ich oslabeným imunitným systémom urobí, to bude zase plno chorých detí, že to opäť pozatvára školy atď. atď.

Záver je jednoznačný, je jedno, čím sa nás táto terajšia politická moc snaží odhovoriť od predčasných PV, hlavne tým, že sa tu opäť vráti tá zlá predošlá politická garnitúra lebo nie toto je ich hlavný dôvod, ale podľa mňa je to celkom jednoznačne ich strach z toho, keď vyjde najavo to, ako nás už rok klamú, zavádzajú, gniavia, presne v zmysle tohto môjho článku.

Je nanajvýš potrebné, aby sme si v predčasných PV zvolili takých našich zástupcov, ktorí sa nebudú báť okamžite vrátiť život na Slovensku do pred covidových dôb, tým, že zrušia idiotský Covidautomat, sfunkčnia prednemocničnú, ambulantnú zdravotnú starostlivosť, že sa budú presadzovať za účinnú liečbu ochorenia na C-19, dostupnými a lacnými liekmi, že PCR a AG testy budú výhradne na dobrovoľnej báze, že očkovanie proti C-19 bude, tiež na absolútne dobrovoľnej báze a hlavne, aby vyslali do sveta signál, že na Slovensku nebudeme vydávať akési Covid pasy a týmto segregovať a diskriminovať našich občanov, ako do vnútra nášho štátu, tak aj vo vzťahu k EÚ a celému svetu!!!

Záver:

Ešte jedno porovnanie SR vo vývoji Covid situácie. S kým? Nuž s tým „zlým“ Bieloruskom, kde vládne železnou rukou „zlý“ „diktátor“ A.G. Lukašenko.

Bielorusko, ktoré odmietlo západné riešenie C-19, tým, že zavrie ekonomiku, že bude testovať hlava-nehlava PCR testami a hlavne AG testami, že neobmedzilo základné ľudské práva – chodenie do práce, do škôl, na kultúrno-športové vyžitie a to všetko bez akýchkoľvek hlúpych, idiotských podmienok, že nepristúpilo na povinné očkovanie má takéto „zlé“ výsledky na ochorenie a úmrtnosť C-19!

Bielorusko má 9,5 milióna obyvateľov, teda približne raz toľko ako Slovensko.

S tej istej web stránky Covid 19 – Worldometers, pre Bielorusko vyplývajú tieto údaje za deň 19.3.2021 – novo infikovaných na C-19 PCR testami  1355 občanov, čo znamená 0,01426 % z celkového počtu obyvateľov. A za deň 19.3.2021 bolo v Bielorusku „až“ 9 úmrtí na/v súvislosti s C-19!!! Čo z celkového počtu obyvateľov Bieloruska predstavuje len 0,00009%!!!

Ak by sme to prepočítali na vývoj na Slovensku za rovnaké obdobie, tak by v Bielorusku malo byť za 19.3.2021, PCR testami odhalených namiesto 1355, až 3135 bieloruských občanov. A počet úmrtí by mal byť v Bielorusku za deň 19.3.2021 nie 9, ale až 147!!!

Tak sa pýtam, čo zlé robia „soudruzi“ na Slovensku, že máme takéto zlé čísla vo vývoji na C-19 a zároveň sa pýtam, čo dobré robia „soudruzi“, napr. v Indií a Bielorusku (a inde vo svete, nie v strednej Európe!), keď majú tak výborné čísla vo vývoji „pandémie“ na C-19.

Verím, že jasnú odpoveď som predostrel vyššie v texte tohto článku. Teda prevencia, liečba a voľný bežný život bez strachu, napätia a bez cielených manipulácií!!!

 

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

https://sk.wikipedia.org/wiki/India

https://sk.wikipedia.org/wiki/Bielorusko

https://sk.wikipedia.org/wiki/Slovensko

https://www.youtube.com/watch?v=HBSuyFQTN4A&ab_channel=prekladysvk

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.