Založ si blog

Posledná večera Richarda Sulíka – judášska

Možno to nebola večera, ale taký obedo-olovrant, ale Judášsky akt, zo strany Richarda Sulíka, to pre mňa, určite bol!

Richard Sulík sa na včerajšej „vláde“ SR, na „zasadnutí vlády“ SR, podľa môjho názoru zachoval, ako biblický Judáš. Avšak rozdiel medzi Judášom Iškariotským a „Judášom“ slovenským, Richardom Sulíkom, je obrovský. Podľa všetkého mal biblický Judáš konať na „pokyn“ mesiáša, ktorý mu na Poslednej večeri doslova prikázal „Čo chceš urobiť, urob čím skôr“ (https://www.bible.sk/cz/ekumenicky/jan/13/27) a Judáš išiel a zradil svojho učiteľa za smiešnych, márnivých, tridsať strieborných. Avšak niektoré zdroje uvádzajú, že Judáš nezradil mesiáša preto lebo chcel, aby ho zabili, ale preto lebo veril, že mesiáš sa vzoprie a za pomoc svojho Otca Boha, istým zázrakom, za pomoci „vojska“ Svätých anjelov, porazia tyranských Rimanov. Keď Judáš videl, že sa kruto pomýlil a že vydal svojho učiteľa na tyranskú, potupnú smrť – ukrižovaním, išiel a obesením si vzal život! Takto si priznal svoju chybu, svoj omyl!

Bolo potrebné z mojej strany uviesť tento úvod, aby zmysel môjho článku bol správne pochopený. Takže čo vykonal na včerajšej „poslednej večeri“ „Judáš“ slovenský, Richard Sulík? Áno, on nezradil svojho „učiteľa“, svojho „mesiáša“ Igora Matoviča, nie, Richard Sulík podlo zradil národ slovenský a občanov SR, začo sa mu od nich dostane spravodlivého trestu a bude nimi politický ukrižovaný! Pravda, ak sa Richard judáš slovenský, nezachová tak, ako Judáš Iškariotský. Pozor ani náhodou nemyslím, aby sa Riško obesil, NIE !, ale mal by sa „obesiť“ politický, priznať si svoju vinu a svoj omyl, že tým, ako konal na všetkých predchádzajúcich vládach, aj na tej poslednej, ako svojim hlasovaním napomáhal gniaveniu národa slovenského a občanov SR, tak by mal ísť a politicky sa „obesiť“ spôsobom, že natrvalo odíde s politickej scény SR!!! Čo ho samozrejme nezbavuje viny na podieľaní sa gniavenia národa slovenského a občanov SR, počas „pontifikátu“ despotu, diktátora Igora Matoviča a jeho „nasledovníkov“!!!

Richard Sulík sa po včerajšej „vláde“ postavy pred kamery „novinárov“ a bohorovne vyhlási, že toto bola jeho posledná „vláda“, rozumej jeho posledná účasť na rokovaní „vlády“ Igora Matoviča. Avšak neodišiel len tak. On a ministri za jeho stranu SaS, ešte na záver ich „poslednej večere“, pomohli svojmu „učiteľovi“ odhlasovať predĺženie núdzového stavu o ďalších 40 dní! Lebo, takto je to zodpovedné! Judášstvo voči občanom SR, ako vyšité! Nemá zmysel ďalej o tom písať, jednoducho Richard Sulík týmto politicky skončil a tak, ako mu to predpovedal/odporúčal jeho „učiteľ“ Igor Matovič, by si mal zbaliť kufre a odísť, vraj na svoj ranč, v Austrálii!!!

Na záver k Richardovi Sulíkovi už len toľko:

Áno, Richard Sulík má pravdu v tom, že toto bola jeho posledná účasť na rokovaní Vlády SR. Ale nie len tej dnešnej, Matovičovej, ale celkom iste aj akejkoľvek inej, slovenskej, do budúcnosti. Richard Sulík je totiž neskutočne popletený, domotaný, pomätený a nanajvýš aj zblúdený/zblúznený! Richard totiž blúzni, keď na jednej strane požaduje odchod Igora Matoviča z pozície predsedu Vlády SR a na druhej strane požaduje rekonštrukciu Vlády SR, bez predčasných PV. Nuž Riško, veci sa majú takto. Ak podá demisiu predseda Vlády SR, zákonite padá celá vláda. Čo to Riško znamená? Nuž to, že ak Zuzana Čaputová príjme Igorovu demisiu, tak vláda končí! Kapišto Riško?! Následne Zuzana Čaputová, poverí niekoho iného z OĽANO, vzhľadom nato, že majú najsilnejší poslanecký klub v NR SR, aby jej predložil novú väčšinu v NR SR, ktorá by svojim hlasovaním o dôvere novej vlády, takúto Vládu podporila  minimálne 76 hlasmi! Zuzana Čaputová môže tomuto zástupcovi OĽANO na to poskytnúť potrebný čas. Dĺžku tohto času Ústava SR Zuzane Čaputovej nestanovuje a teda je to plne v jej kompetencií, či je teraz čas aby takáto poverená osoba na zostavenie novej vlády dostala 30 dní! A ak by sa tak stalo, tak následne, ak by Zuzana Čaputová, takúto „novu Vládu SR“ vymenovala, tak táto „nová Vláda SR“ ma podľa Ústavy SR ďalších 30 dní nato, aby predstúpila so svojim programovým vyhlásením pred poslancov NR SR a požiadala ich o vyslovenie dôvery. Pýtam sa Richarda Sulíka, máme dnes v tomto spoločensko-ekonomicko-politickom marazme na takéto hrátky čas?! Jednoznačne tvrdím, že NIE! A vie si Riško predstaviť, že ak sa predseda OĽANO Igor Matovič vráti späť do NR SR, ako poslanec NR SR, žeby so svojimi 53 poslancami/hlasmi, zahlasovali za „novu Vládu SR“, kde by ich líder, ich „božstvo“ Igor, nebol tým najvyšším, teda predsedom Vlády SR? Toto si naozaj Riško myslí? Nuž možno by to aj bolo možné, ale to by potom nesmel platiť Richardov výrok na adresu Igora Matoviča, že Igor je nadmieru pomstychtivý človek! To si Riško myslí, že takýto nadmieru pomstychtivý človek, by mu takto „pomstychtivo“ v NR SR, svojimi 53 hlasmi pomohol k vysloveniu dôvery „novej Vlády SR“, o ktorej dnes Riško sníva resp. blúzni??? Nuž, ak je Richard Sulík o tomto presvedčený, tak potom naozaj nie je nič iné, ako politická zblúdila ovečka (baran), ktorá nevie, kde sa momentálne nachádza!!!

Preto záver je len jeden a jednoznačný – Predčasné parlamentné voľby! Predčasné parlamentné voľby sú nielen nevyhnutné, ale jednoznačne NUTNÉ!!!

PS Richardovi Sulíkovi:

Predpovedám, že strana SaS, ak na čele tejto strany zotrvá Richard Sulík a bude lídrom na kandidátke SaS v predčasných PV (stačí, ak tam vôbec bude, na akomkoľvek mieste!), tak jeho strana neprekročí ani tých potrebných 3%, aby sa vôbec mohla uchádzať o štátnu finančnú „odmenu“, za získané hlasy v PV!!!

 

Čaputová a spol. , tento USA republikánsky návrh zákona je ako ušitý pre vás! Prijmete ho za svoj?

20.04.2024

Málo kedy sa stáva, že z USA k nám príde niečo dobré. Málokedy sa stáva, žeby návrhy zákonov, ktoré sa navrhujú v USA kongrese (tento krát v dolnej komore), by mohli byť v našom Parlamente nie len navrhnuté, ale aj bezpodmienečne prijaté! A dnes je potrebné o takomto návrhu zákona, ktorý je na ceste do USA Kongresu, širokú slovenskú verejnosť poinformovať lebo [...]

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.