Založ si blog

Z. Čaputová – opäť politický jalová. I. Matovič – ako šašoidiot. E. Heger horší od M. Krajčího!

Včerajší deň, žiaľ pre občanov SR a pre SR, nepriniesol nič nové, ba naopak, ešte väčšmi nám ukázal v akom marazme sa momentálne nachádza celá naša spoločnosť.

„80%“ Zuzana Čaputová, opäť ukázala svoju „štátnickosť“! Po tajnostkárskom stretnutí s Igorom Matovičom, nepovedala nič, čo by naznačovalo, že to bolo z jej hlavy. Jednoducho prečítala zopár riadkov, absolútne bez obsahu a ukončila to touto „veľavravnou“ vetou – „Treba ukončiť agóniu, treba konať. Je najvyšší čas“. VÝBORNE, TLIESKAM!!! Pýtam sa Zuzany Čaputovej, kto má ukončiť agóniu ?Kto má konať? Pre koho je najvyšší čas? Opäť Zuzana nebola adresná! Myslela tým seba? Že to bude ona, ktorá ukončí túto agóniu? Bude to ona, čo bude konať? Najvyšší čas nastal pre ňu? Naozaj neviem, koho Zuzana Čaputová touto poslednou vetou myslela. Ale jedna osoba resp. osoby ma v tejto súvislosti predsa len napadajú. Áno, tí, čo by mali, čo najskôr ukončiť túto slovenskú agóniu, tí čo by mali začať konať a pre tých, čo nastal najvyšší čas, sme My, ponížený, zbedačený, a nimi (aj ňou!) gniaviaci národ slovenský a občania SR!!! Predčasné voľby, predčasné voľby, predčasné voľby! Žiadne iné riešenie nepripadá do úvahy! Je preto potrebné zo strany občanov SR, vyvinúť mohutný tlak na terajší establišment a týmto mohutným tlakom jednoznačne ukončiť toto slovenské trápenie – myslím GENERÁLNY ŠTRAJK! Budíček odborové zväzy SR!!! Lebo nie jednotlivci, ale masy majú tu najväčšiu silu!!! Či Vám, odborársky Bossovia, je dobre?!

No a k samotnej Zuzane Čaputovej ešte dve poznámky. Zuzana sa stále oháňa, že nemá politickú silu, ani politické páky, aby čo najskôr prispela k ukončeniu tejto agónie. Nuž, má a obrovskú! Tou jej najväčšou politickou silou je, aby si už konečne „otvorila ústa“, nečítala litánie, ktoré jej napíše, kade kto, uplatnila si svoju Ústavnú povinnosť, áno píšem povinnosť a nie možnosť! Túto povinnosť jej doslova nariaďuje Čl.102, ods.(1), bod p) – Správa o stave republiky a závažných politických otázkach. A keď sa obáva vystúpiť s touto správou priamo v pléne NR SR, tak nech s ňou vystúpi v štátnej RTVS. Ak vo svojej správe bude adresná, poukáže na všetky zverstvá, ktoré šašovláda Igora Matoviča vykonala na nás občanoch SR, za rok, svojho diktátorsko-despotického „vládnutia“, keď pomenuje osoby a obsadenie, tých čo sa na gniavení národa slovenského podieľali, tak následne uvidí, akú má moc v štáte prezident/prezidentka, aj napriek tomu, že nemá priamu kompetenciu vo vzťahu k Vláde SR, hoc má v NR SR ústavnú väčšinu!!!

Tou druhou poznámkou je skutočnosť, že ak toto nedokáže (ja som presvedčený, že NIE), tak potom na Zuzanu, absolútne platí slávny, nadmieru pravdivý výrok Jána Wericha –  „Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“

Veru, veru Zuzana Čaputová. Ak Zuzane, tak dobre išlo premiestňovanie slovenských skládok odpadu, zdôrazňujem nie likvidácia, ale obyčajné premiestnenie, tak asi by bolo najvhodnejšie sa vrátiť k environmentalistike a aj naďalej premiestňovať slovenské skládky odpadov raz sem a potom tam! Pretože politické „premiestňovanie“ Zuzane Čaputovej nejde, akokoľvek sa snaží, pardon nesnaží!!!

PS k Zuzane:

Načo bolo dobré jej včerajšie stretnutie s Igorom Matovičom, keď sa od neho dozvedela aj toto, citujem Zuzanu z „jej“ včerajšieho vyhlásenia (ku komu? K národu? K sebe samej?) – „Nateraz nemal pre mňa konkrétnu odpoveď.“ Ja žasnem, tak po tak čulej, dennodennej, dlho mesačnej výmene názorov, medzi ňou a Igorom, o ktorej pred nedávnom hovorila v istom médiu, sa Zuzana dozvedá, že sa od Igora nič nedozvedá!!! A čo má znamenať, „nateraz“ ? To znamená, že si dali nejaký iný termín, kde už Igor povie Zuzane aj niečo konkrétnejšie?

Igor Matovič a jeho šašoidiotský výkon pri včerajšej návšteve Zuzany Čaputovej naozaj nepotrebuje žiaden komentár. Jednoducho urobil zo seba ešte väčšieho tragikomického šaša pred celým národom – Šašoidiot. Tie jeho detinské, ba až psychopatické gestikulácie rukou, ukazovanie akých si prstových znamení, je niečo, čoby už naozaj mali posúdiť odborníci v oblasti psychológie a psychiatrie! Naozaj k tomu niet čo dodať. Upozornil by som však na inú skutočnosť. Z uvedeného videa je jasne vidieť, že Igor Matovič, keď už sedí v kresle oproti Zuzane Čaputovej, si vyberá z vrecka mobil, čosi do neho naťuká a následne si ho kladie medzi nohy, takmer pod zadok. O niekoľko málo sekúnd, mobil opäť berie do rúk a čosi v ňom  kontroluje. Nuž návod/dôvod na konšpiráciu, ako vyšitý! Vieme, že Igor je fanatik do tajných nahrávaní si svojich protivníkov a teda vyjadrujem svoju konšpiráciu, že Zuzane Čaputovej po tomto stretnutí s Igorom Matovičom, môže byť ešte veľmi horúco! Čo ak si Igor nahral ich rozhovor a následne ho , niekto za „neho“ zavesí na internet??? A takto sa dozvieme, čo sa Igor naozaj dozvedel od Zuzany Čaputovej, keď on jej nepovedal nič konkrétne!

Nuž toľkoto k Igorovi, viac nateraz nemá význam. Jedine ešte to, že každý, kto si myslí, že Igor odstúpi sám, sa pravdepodobne veľmi mýli. Totiž podľa môjho názoru to Igor Matovič, jednoznačne hraje na to, že nechá, aby odstúpil Richard Sulík a potom si svoju predčasnú predvolebnú kampaň založí na tvrdení, že proti mafiánsku vládu opäť položil Richard lebo Richard je rovnaký mafián, ako tí ktorých Igor na jeden predlhý rok nahradil…

Eduard Heger horší od Mareka Krajčího. Včera sa konala „Krajčího“ pravidelná utorková TB o vývoji „pandemickej“ situácie na Slovensku a čo ďalej. Tejto TB sa už zúčastňuje zatupujúci minister zdravotníctva, Eduard Heger, ktorý „rozumie“ číslam a preto je šašominister financií SR. Eduard Heger už ani lepšie nemohol ukázať Slovákom, prečo táto šašovláda musí čo najskôr padnúť. Edko totiž nenaznačil ani najmenšiu mieru sebareflexie, sebareflexie celej „vlády“ SR. Edko prvé, čo povedal bolo, že situácia sa síce lepší, ale POZOR!, nič iné sa nemení! Núdzový stav je potrebné predĺžiť o ďalších 40 dní lebo inak by sa zrútil svet. A taktiež je potrebné zotrvať v idiotskom Covidautomate a v obmedzeniach života, tak ako ho nariaďuje Covidautomat. Edko nezabudol zdôrazniť, že naša republika, chod našej republiky je zásadne riadený týmto idiotským Covidautomatom. Nuž, tak potom načo tu máme vládu? Označme/prehlásme Covidautomat za Vládu SR a hotovo! A v nasledujúcich predčasných PV nech kandiduje aj samotný Covidautomat!!! Uvidíme, akú podporu dostane od občanov-voličov SR! Edko sa na TB, ani raz nezmienil o prevencii a liečbe C-19! Nezmienil lebo ani „novinári“ sa ho na to nepýtali! Celá TB bola len a len o vakcínach, o vakcinácií! Táto Edkova TB jasne ukázala, že nech by došlo k akejkoľvek rekonštrukcii tejto šašovlády, tak to nič nezmení na ich postoji rúškovládnutia, respirátorvládnutia, vakcínovládnutia, Covidautomatvládnutia, Lockdawnvládnutia a Núdzovostavovládnutia!!! Nie sú schopní iného, oveľa rozumnejšieho zmýšľania. Naivne som očakával, že Edko na TB povie, že on sa pokúsi o zvrat v riešení „pandémie“ na C-19 v SR a on, ako zastupujúci minister zdravotníctva dá pokyn, aby sa nakúpil liek Ivermektín, minimálne v takom počte, ako nezmyselné AG psie testy a že, financie si nato vybavil u ministra financií SR, u toho druhého Edka!  A k tomuto kroku a oznámení, by si Edko pozval na predmetnú TB doc. MUDr. Pavla TÖRÖKA, aby k národu prehovoril iný odborník na riešenie súčasnej „pandémie“, ako tí, čo vyše roka stali po boku orúškovaného, Lockdawnového, núdzovostavového Mareka Krajčího!

Nemá význam ďalej komentovať to, čo predviedol Eduard Heger na včerajšej TB, ako dvoj minister Matovičovej šašoidiotskej vlády!!!

Záver:

Médiami na rýchlo prebehla správa, že myšky a morčiatka v IMUNA PHARM Šarišské Michaľany, v plnom zdravý a bez akýchkoľvek vedľajších príznakov prežili ruskú biologickú zbraň, pre ruské hybridné vojny – SPUTNIK V. Vraj ani nepochudli, teda chutilo im jesť a teda ŠUKL môže bez obáv túto vakcínu povoliť na Covidvakcináciu na území SR.

Dobre, ale toto by nemal byť záver „štúdie“ vakcín, že sú neškodné pre človeka, keď to malé krysy bez ujmy na zdravý prežili. Je potrebné tým istým myškám a morčiatkam vpichnúť aj AstraZenecu a iné západné Covid vakcíny a uvidíme, či to v plnom zdravý prežijú. Či tu netreba? Tu nám stačí, ak si to najskôr vyskúšame na ľuďoch a až keď to neublíži ľuďom, tak až následne to odskúšame aj na zvieratkách/krysách? A ešte jeden podnet. Je potrebné nechať vyrobiť malé myšie a morčacie respirátory FFP2 (pozor vybaviť u predajcu, aby to bolo nakúpené bez DPH!), z rovnakých materiálov, z akých sú tie ľudské. Nasadiť to tým nevinným krysám tak, aby im to z horných dýchacích ciest nespadlo, dať im to dole, len ak bude čas na svačinku a následne zistiť, aký to malo vplyv na ich zdravotný stav. Či sa nedusili, či im aj naďalej chutilo papkať, ako pred tým, či nemali menší obsah kyslíka v pľúcach a rôzne iné štúdie. Po niekoľkých dňoch a týždňoch zverejniť výsledky, pravda, ak jediným výsledkom nebude to, že myšky a morčiatka sa pobrali na onen svet!

Nuž, ale zver má v mnohých prípadoch oveľa lepší rozum, ako človek. Zver sa len tak ľahko nenechá hlúpo zmanipulovať. Zver vie, čo je pre ňu dobré a čo jej škodí a preto tieto krysy, by okamžite nasilu nasadené FFP2 doslova rozhrýzali a nám ľuďom, Homo sapiens (vraj človek mysliaci) neostáva tiež nič iné, len tieto povinné FFP2 tiež „rozhrýzť“ a dýchať voľne, čerstvý vzduch, aby sme neskončili, vplyvom nedostatočného obsahu O2 v pľúcach a následne aj v krvi, pravdepodobne predčasne na onom svete!!!

 

 

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.