Založ si blog

Igor Matovič hovorí – Ja si idem svoje! Dokedy mu to budeme tolerovať?

Toto je tragédia národa slovenského, celej našej spoločnosti, tragédia Slovenskej republiky! Nie, nepovažujem za tragédiu to, že veľká väčšina občanov-voličov SR sa 29. februára 2020 v PV rozhodli tak, ako sa rozhodli a odovzdali svoje volebné hlasy hlavne OĽANO a predovšetkým Igorovi Matovičovi – 498740 preferenčných hlasov pre Igora a celkovo pre OĽANO 721166 oprávnených, podotýkam celkom legitímnych, voličských hlasov, občanov-voličov SR. Toto nebola tragédia, bolo to slobodné rozhodnutie občanov SR, i keď na základe masmediálnej masirácie ich mozgov a teda ich hlasovanie možno označiť za zmanipulované! Iste, každý máme právo sa pomýliť resp. urobiť chybu. Čo však za tragédiu považujem, je to, že práve tí istí občania-voliči SR, ktorí už dnes jasne vedia, že 29. februára 2020 urobili vo svojom „politickom“ živote, ako občania-voliči obrovskú chybu, to dnes nemôžu zmeniť! Podľa posledných (stále ich považujem za jasne manipulatívne) mediálne vyhovujúcich prieskumov verejnej mienky, by dnes OĽANO volilo okolo 10% voličov. Čoby v prepočte na posledné PV znamenalo celkový zisk okolo 288000 volebných hlasov! Pýtam sa akú možnosť napraviť svoj omyl má dnes tých zvyšných 433166 voličov, ktorí vo februári 2020 volili Igora Matoviča a jeho OĽANO a dnes si možno pri pohľade na Igora, doslova odpľuvnú! Áno, toto považujem za tragédiu tohto národa, že nemajú možnosť (možno silu?), aby napravili tento svoj tragický omyl!

Takže opakujem, nie je tragédia sa pomýliť, to je právo! Ale tragédia je nemožnosť napraviť svoj omyl lebo aj toto je rovnaké právo, ako právo na omyl!!!

Nuž prejdem k podstate tohto článku a k jeho nadpisu.

V „objektívnom“ štátnom slovenskom médiu – RTVS, mal Igor Matovič svoj siahodlhý monológ, opäť bez oponenta a to ani v úlohe moderátorky tejto relácie, Marty Jančkárovej. Jedná sa o rozhlasovú reláciu Sobotné dialógy (6.3.2021), ktorej obrazový záznam si občan-volič môže (ak má tu silu!) pozrieť tu –  Sobotné dialógy – RTVS.sk). Moderátorka Marta Jančkárová sa neústale motala okolo Richarda Sulíka a ani náhodou ju nenapadlo sa Igora Matoviča opýtať, prečo sa občanom SR nehovorí pravda. Pravda o tom, že dnes už je nad slnko jasné, že C-19 je liečiteľný a vyliečiteľný! Prečo sa moderátorka štátnej RTVS, dookola nepýtala Igora Matoviča na to, prečo sa nezačínajú používať liečebné postupy, liečebné protokoly na liečbu nemocničnú, ale aj ambulantnú na C-19 liekmi a ďalšími sprievodnými medikamentami – Ivermektínom počnúc, Isoprinosinom končiac, plus vitamín C, D, zinok a pod. Nie, moderátorka nechala Igora Matoviča rozprávať o tom, ako sa on teraz angažuje v tom, aby pre občanov SR zabezpečil čo najviac vakcín a v tejto súvislosti Igor Matovič povedal tú tragickú vetu, že jeho teraz nezaujíma nič, jeho nezaujíma čo robí Richard Sulík, čo robia ostatní členovia vlády, on si jednoducho, teraz citujem – „Ja si idem svoje…!“ Igor Matovič si nemôže ísť svoje! Igor Matovič už nie je neškodný opozičný poslanec, keď si mohol dovoliť a aj tak robil, že si vždy išiel len to svoje! NIE! Dnes je omylom voličov SR na pozícií predsedu vlády SR a nemôže si ísť svoje! Ak si Igor Matovič chce opäť „ísť svoje“, tak má nato právo, ale tu je len jedna cesta. Tou cestou je, aby okamžite podal demisiu, aby občania SR, oprávnení voliči SR, dostali šancu napraviť svoj omyl z 29. februára 2020 a opäť v riadnych, predčasných PV nanovo rozdali politické „karty“ a ak si je Igor istý tým, že nerobí nič v neprospech občanov SR, ba naopak, už rok ochraňuje ich zdravie a životy, tak potom čoho sa obáva? A argument, ktorý zo seba Igor v predmetnej relácií dostal, že keď v roku 2010/11 Richard Sulík povalil aj za pomoci hlasovania o Eurovale v NR SR samotným Igorom Matovičom, Radičovej vládu, tak následne sa tu k moci dostala na desať rokov vláda zlodejov, mafie, vrahov, tak ak by teraz pristúpil na to, že podá demisiu, tak Slovensku hrozí, žeby sa tá istá mafia, zlodeji a vrahovia dostali na Slovensku k moci, ale teraz už, až na 20 rokov!!!

Nuž väčšiu idiotinu Igor, zo seba už dostať nemohol!

Záver je len jediný, nenechajme Igora nech si „ide to svoje“, ale poďme si My občania SR to svoje a snažme sa o čo najrýchlejšie konanie predčasných PV a to tým, že vyvinieme obrovský verejný tlak na Igora Matoviča a jeho despoticko-diktátorskú chuntu. Pretože na prvom mieste nesmie byť bezhlavá vakcinácia, ale na úplne prvom mieste je prednemocničná účinná liečba a vrátiť život na Slovensku urýchlene späť, do normálnych pred Covidových, pred matovičovských dôb!!!

Vy občania, ktorí ste 29. februára 2020 volili Igora Matoviča, jeho OĽANO, snažte sa o to, aby ste čo najskôr dostali šancu napraviť svoj volebný omyl lebo máte na to podľa Ústavy SR plné právo! Každý má právo sa pomýliť, každý má právo urobiť chybu a každý má právo svoju chybu a svoj omyl NAPRAVIŤ!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.