Založ si blog

Bezhraničný cynizmus Zuzany Čaputovej!

Nie, mňa absolútne nezaujíma, kto pripravuje Zuzane Čaputovej program, ba ani to čo v tom programe hovorí/číta a vykonáva lebo takto musí? Nie z jediného dôvodu. Zuzana Čaputová sa hrdí tým, že terazky je najvyšším ústavným činiteľom SR, podľa Ústavy SR – prezident/ka SR! To zanemená, že sa má v otázkach spoločensko-politických, či už domácich alebo zahraničných riadiť len a na základe Ústavy SR!(ÚSR) V úvode tohto môjho názorového článku opäť Zuzane Čaputovej pripomínam toto, pre ňu veľmi základné znenie ÚSR – Čl. 101, ods.(1) – „ Hlavou Slovenskej republiky je prezident. Prezident reprezentuje Slovenskú republiku navonok i dovnútra a svojím rozhodovaním zabezpečuje riadny chod ústavných orgánov. Prezident vykonáva svoj úrad podľa svojho svedomia a presvedčenia a nie je viazaný príkazmi.“

Z uvedeného článku vyplýva, že všetko čo Zuzana Čaputová hovorí, koná, vykonáva, ako najvyšší ústavný činiteľ nášho štátu, je len a len na základe jej slobodnej vôle a teda nikdy nebude môcť povedať, že robila, hovorila resp. čítala, len to čo jej niekto prikázal resp. napísal!

Toľko úvod, aby bolo jasné, že celý obsah tohto článku o Zuzane Čaputovej bude presne v rámci tohto jej ústavného práva a teda, že aj to, čo vykonala v piatok podvečer, je čisto jej aktivita a nikdy v budúcnosti nebude môcť povedať, že takto mi to naplánovali a ja som to takto musela vykonať. NIE, nemusela! Ba NIKDY, takúto cynickú hlúposť NEMALA vykonať!

Zuzana Čaputová v piatok (5.3.2021) podvečer, neskutočne cynický spôsobom vykonala „pietnu“ spomienku, akt neskutočne tragikomický, ako poklonu a úctu obetiam Covidu na Slovensku. Infantilným spôsobom vychádza s obrovskou sviecou za sklom v ruke, pokladá ju na zem a čaká, kým vojsko, prezidentská stráž, neprinesie po jej pravej a ľavej strane, ďalších, takých istých, šesť svieci. Zuzana povie, že preto sedem lebo do tej chvíle máme na Slovensku 7 tisíc obeti na C-19! Toľká nehoráznosť! Aký ma Zuzana Čaputová dôkaz, že tých sedem tisíc ľudí umrelo výhradne vinou C-19??? A najväčším prejavom Čaputovej cynizmu je/bolo to, keď povie/povedala, že tak činí na výročie prvého nakazeného slovenského občana na C-19, preukázaného na území SR, čo sa malo stať 6. marca 2020! A odkiaľ má v sebe presvedčenie, že to bol práve tento občan SR?

Nuž tak si pripomeňme históriu toho celého, neustáleho klamstva, zavádzania a manipulácie so slovenským národom. Totiž dnes po roku od povinného vypuknutia „pandémie“ C-19, aj na Slovensku, už vieme, že je to všetko, takpovediac za vlasy pritiahnuté a celé toto Covid monštrum, sa musí čo najskôr skončiť, ale to jednoznačne nie je možné za súčasného zloženia NR SR a aj za „prezidentovania“ Zuzany Čaputovej.

Teda čo sa vlastne pred rokom na Slovensku stalo resp. dialo. V čase okolo 6 marca 2020 bola povolebná situácia, v tábore víťazných, dovtedy frustrovaných opozičných strán, vládol ošiaľ z víťazstva a z porážky ficoizmu. Avšak stále mala moc v rukách ešte vláda SMERU-SD a jeho koaličných partnerov SNS a MOST-HÍD. V tej dobe bol Ján Mikas, ako Hlavný hygienik SR, málo známy, lepšie povedané absolútne neznámy, nie len pre radových občanov SR, ale hlavne pre slovenské „objektívne“ média a teda Ján Mikas bol, takpovediac slobodný vo svojich vyjadreniach k všetkým dovtedy známym aj menej známym chorobám na Slovensku a vo svete, medzi ktoré už vtedy, tri mesiace „starý“, celkom jasne patril, už vo svete sa „šíriaci“ C-19. Že čo tu pletiem Jána Mikasa a dávam ho do súvisu s piatkovým cynizmom Zuzany Čaputovej? Hneď to bude jasné. Totiž, keď sa 6.marca 2020, „konečne“ už aj na Slovensku objavil „pandemický“ C-19 lebo jedného dňa sa tak muselo oficiálne stať, tak práve presne v ten deň, sa na stránkach Úradu verejného zdravotníctva SR (ÚVZ SR) objavuje tento, dnes akosi zámerne zamlčaný/zamlčiavaný článok. ( Slovensko zaznamenalo prvý potvrdený prípad ochorenia COVID-19 (uvzsr.sk)) Článok z piatka 06.marca 2020 o 15:07, má názov – „Slovensko zaznamenalo prvý potvrdený prípad ochorenia COVID-19“  V tomto článku je napísaných niekoľko, pre dnešok veľmi závažných viet a údajov.

Nuž tak ich Zuzane Čaputovej pripomeniem, keď jej to nevie pripomenúť nikto z jej „odborného“ protokolu lebo, ak by ju s ním oboznámili, tak by sa pravdepodobne nikdy neprepožičala/neodhodlala k cynizmu, aký pred prezidentským palácom predviedla, tiež v piatok, ale už o rok neskôr, teda 05.marca 2021.

V článku Ján Mikas HH SR píše aj tieto slová s vety – „V prípade, že ste neboli v krajinách, kde sa ochorenie COVID-19 vyskytuje, alebo ste neboli v kontakte s osobami, ktoré uvedené krajiny navštívili a objavili sa u vás príznaky podobné ochoreniu COVID-19, teda kašeľ, horúčka, sťažené dýchanie, bolesť svalov, hlavy a únava, ide s najväčšou pravdepodobnosť o klasickú chrípku či prechladnutie a preto netreba podliehať panike. Samozrejme, aj v prípade klasického respiračného ochorenia, vrátane chrípky je dôležité kontaktovať ošetrujúceho lekára, pretože i tieto ochorenia môžu spôsobiť vážne zdravotné komplikácie“

Naozaj veľmi závažné slová, ktoré boli vtedy z úst/pera slobodného (bez vplyvu odborného konzília Igora Matoviča!) Jána Mikasa, nadmieru rozumné, ktoré boli jasne cielené a v žiadnom prípade nevyvolávali paniku. Presne pri tomto to aj malo skončiť, skončiť to, čo sa týka mediálneho nasledujúceho šialenstva okolo „nového“ C-19. Malo sa postupovať presne v týchto intenciách a hlavne mala byť v plnom rozsahu zachovaná/posilnená ambulantná starostlivosť, kde sa postupne mohli liečebné a diagnostické spôsoby na odhalenie „nového“ C-19 dopĺňať napr. aj neskôr, tak zámerne a podlo zneužitými AG testami. Teda žiadne mediálne šialenstvo, ale jasné a cielené medicínske postupy/liečebné protokoly. Ale takto sa asi nemohlo (nesmelo?) postupovať, ba dnes to vyzerá, že bolo takmer zámerom vyvolať v spoločnosti strach a paniku z tohto „nového“ C-19!

Ale pozrime sa ešte, aj na ďalšie veľmi zaujímavé vety v predmetnom, rok starom článku na stránkach ÚVZ SR. Ján Mikas ďalej píše, v časti Dôležité informácie pre občanov napr. aj toto – „Dodržiavať vzdialenosť najmenej jeden meter medzi vami a kýmkoľvek, kto kašle a kýcha. Očí, nosa i úst, sa nedotýkajte neumytými rukami, zakrývať si nos a ústa pri kašľaní a kýchaní, jednorazovou papierovou vreckovkou a následne ju zahoďte do koša. Doma na lôžku sa z ochorenia liečte v samostatnej izbe…“

Aj toto sú veci, pri ktorých sme mali verejne ostať a nie začať v médiach šíriť strach, paniku, zavrieť a zakázať ambulantným lekárom základnú zdravotnú starostlivosť a na základe tohto C-19 mediálneho ošiaľu bezdôvodne/zákerne zavádzať rôzne opatrenia na obmedzenie osobnej slobody občanov SR!!!

Ale poďme v tomto článku ďalej lebo už pred rokom, presne pred rokom Ján Mikas HH SR píše aj tieto veľmi závažne vety, v časti Doteraz prijaté opatrenia v súvislosti s COVID-19 – „Štát rieši problematiku nákupu a navýšenia OOPP a dezinfekčných prostriedkov v zdravotníckych zariadeniach, v prípade väčšej nákazy dokáže reprofilizovať 7700 lôžok Vnímaš to občan SR? Vníma to aj Zuzana Čaputová? Tak presne pred rokom, keď sa na Slovensku objavil prvý prípad chorenia na C-19, Ján Mikas HH SR, upokojuje občanov SR, že štát je pripravený okamžite reprofilizovať nemocničné lôžka pre potreby C-19 pacientov v počte 7700(!) a dnes, po roku „boja“ s C-19, a „činnosťou“ vlády SR, keď máme v nemocniciach na C-19 lôžkach okolo 4000 pacientov, tak naše nemocnice a zdravotníctvo kolabuje! Nuž čosi mi tu nesedí. To teda znamená, že celý ten ostatný rok, od 6. marca 2020 do 6. marca 2021, sa celá „aktivita“ vlády a jej odborného tímu na boj proti C-19, zamerala, nie na nemocničnú starostlivosť a liečbu na/z C-19, ale len a len na nákup AG psích testov, povinné testovanie, na „zázračné liečebné“ postupy R-O-R, Lockdawny, núdzové stavy a dnes výhradne na očkovanie na C-19, hlava-nehlava, samozrejme „dobrovoľne“, inak nebudeš môcť vstúpiť ani do obchodu!!!

Ešte jedna dôležitá veta je napísaná v článku Jána Mikasa, na stránkach ÚVZ SR, zo dňa 6. marca 2020 a znie takto – „Ministerstvo obrany SR, má vypracovaný projekt na izolované mestečko v Lešti – s kapacitou 2500 osôb“ !!! Nuž, ale pravda je aj tá, že to bolo ešte za čias ministrovania Petra Gajdoša, vojaka z povolania, po ktorom prišiel nový „vojak“ Jaroslav Naď a ten zmenil úlohu armády SR na zdravotných pomocníkov, pri povinných celoplošných AG psích testovaniach a dnes už aj ako pomoc Polícií SR, v „pomáhaní a chránení“ pred veľmi „nebezpečným“ C-19 o ktorom vieme už rok, takým spôsobom, že ak nemáš rúško, respirátor FFP2 alebo nesedíš zavretý doma, hoc si zdravý, tak budeš spacifikovaný a „poctený“ mastnou pokutou!!! BRAVO!!! A to už vieme o ňom, o C-19, oveľa viac, ako pred rokom!!!

A čo v tom čase okolo 6. marca 2020 robila Zuzana Čaputová? Nuž stačí sa pozrieť na archív „Oficiálny program prezidentky“ na  https://www.prezident.sk/oficialny-program/ a zistíme nasledovné. Dňa 2-3 marca 2020 sa aktívne venuje víťazom PV 2020 – bez rúška. Dňa 4.marca 2020 poveruje Igora Matoviča zostavením vlády SR (samozrejme už s rúškami na tvárach!) a štyri (4) dni po tom, čo sa na Slovensku oficiálne oznámilo, že máme prvý prípad na C-19, tak Zuzana Čaputová sa 10. marca 2020 zúčastňuje v českom Hodoníne na slávnostnom zhromaždení pri príležitosti 100. výročia Ústavnej listiny ČSR, usmiata Zuzana Čaputová presne tak cynický, ako to robí dnes, kedy doma nosí rúško aj pred PC, tak v zahraničí vystupuje výhradne bez rúška, tak aj 10. marca 2020 je Zuzana bez rúška a pritom musela vedieť, minimálne jej prezidentský protokol to musel vedieť, že ČR zaznamenala prvý oficiálny prípad (boli to tri prípady) už 1. marca 2020 v Prahe a za pôvod bolo určené Taliansko a presne v tento deň návštevy Zuzany v ČR, 10. marca 2020, ČR oznamuje, že od 11. marca 2020 uzatvára školy.

To znamená, že Zuzana Čaputová už od prvopočiatku „prísne dodržiavala“ prísne „epidemiologické“ opatrenia!

Takže toľko, nevyhnutné historické okienko, aby sme po roku C-19 ošiaľu, pochopili cynizmus, ktorému sa Zuzana Čaputová prepožičala v piatok, podvečer, keď pálila 7 sviečok za umretých 7000 občanov SR vraj výhradne na C-19, ale tu chcem jasne povedať, že to nie sú všetci umretí na Slovensku v „súvislosti“ s C-19, lebo tých umretí bolo pravdepodobne násobne viac (medzi nimi aj niekoľko samovrážd, o ktorých hovorila samotná Zuzana Čaputová pred nedávnom!) z dôvodu zanedbania základnej zdravotnej starostlivosti ihneď od menovania novej vlády, pod „vedením“ Igora Matoviča. A Zuzana Čaputová po roku, v tento deň vykoná cynické gesto a naznačí, niektorým veľmi agilným USAfilom v NR SR, medzi ktorých radím Petra Osuského a Ondreja Dostála, žeby bolo načim uzákoniť, aby deň 6. marca bol dňom smútku na počesť prvého oficiálneho prípadu chorenia na C-19, na území SR! Nuž tu by som Zuzane Čaputovej odporučil, aby opäť niekoľko, možno/určite už osem sviečok zapálila aj v predvečer ročného výročia, kedy vláda Igora Matoviča získala dôveru v NR SR a až týmto naplno, oficiálne prevzala moc v našom štáte, teda v sobotu podvečer 20.marca 2021 lebo je neodškriepiteľné, že všetky tieto zbytočné „Covid“ úmrtia idú jednoznačne na vrub Igora Matoviča a jeho chunty (však sám to priznal, keď za vraha 4000 občanov SR označil Richarda Sulíka, jeho podpredsedu vo vláde SR), samozrejme za aktívnej účasti Zuzany Čaputovej tým, že sa na toto všetko prizerala z úctivej politickej „vzdialenosti“ a nekonala nič! A potom je potrebné, aby nie 6. marec bol označený za deň smútku za umretými „na“ C-19, ale jednoznačne by to mal byť deň 21. marca lebo 21.marca 2020 bol deň, kedy sa moci v našom štáte ujal diktátor, despota Igor Matovič a jeho chunta. Taktiež by za Deň tragédie/omylu, mal byť označený 29. február (chvalabohu, že len raz za štyri roky, si na tento deň spomenieme) lebo vtedy si národ slovenský a občania SR, doslova neuvážene, možno z recesie zvolili týchto dnešných diktátorov, despotov za svojich zástupcov do vlády SR. Naozaj nesmierne drahá, zbytočnými úmrtiami zaplatená občianska recesia!!!

Takže toľko k ďalšiemu cynizmu Zuzany Čaputovej.

Záver:

Prečo v texte píšem o víruse C-19, ako o „novom“ v úvodzovkách? Nuž pre toto! Dňa 16.11.2020 o 12:24/Miláno/kc, prostredníctvom TVNOVINY.SK sa dozvedáme, že –„Koronavírus sa v Taliansku objavil tri mesiace pred vypuknutím epidémie v Číne“ – https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2013134_koronavirus-sa-v-taliansku-objavil-tri-mesiace-pred-vypuknutim-epidemie-v-cine.

Je zaujímavé, ako rýchlo sa na tento článok zabudlo resp. ako rýchlo sa na neho muselo zabudnúť a nikto sa mu nijako zvlášť celé nasledujúce dni nevenoval, iba sa na Slovensku ešte viac Igor Matovič a jeho odborný tím zamerali na neustále povinné celoplošné AG testovania.

V predmetnom článku sa okrem iných veľmi zaujímavých vecí píše aj táto veľmi zaujímavá informácia – „Vedci skúmali vzorky krvi približne tisícky bezpríznakových ľudí, ktorí sa zúčastnili na pôvodnej štúdii rakoviny pľúc od septembra 2019 do februára 2020. Približne 11 percent vzoriek obsahovalo protilátky na koronavírus“ a „Hlavným poznatkom je, že ľudia bez príznakov boli po testoch pozitívni a mali v tele protilátky, ktoré boli schopné vírus zabiť. To znamená, že koronavírus sa môže v populácii šíriť veľmi dlho,“ uviedol spoluautor štúdie Giovanne Apolone.“

To znamená, že aj na Slovensku sme daný veľmi „nebezpečný“ „nový“ vírus mali pravdepodobne dávno pred 6. marcom 2020 lebo neverím, žeby nejakí občania SR neboli v Taliansku niekedy v septembri 2019, kedy podľa štúdie talianskeho  National Cancer Institute, tento „nový“ vírus C-19, v Taliansku bol už značne rozšírený!!!

Je potrebné niečo k tomu ešte dodať?

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.