Založ si blog

Igor Matovič už nesmie urobiť nič!

Prvoradou úlohou nás občanov SR je zamedziť Igorovi Matovičovi a jeho chunte akúkoľvek ďalšiu aktivitu v oblasti riešenia Covid ošiaľu, ako aj akékoľvek aktivity v riešení národohospodárskych škôd, ktoré za necelý rok vykonali!

Nie, už nie je priestor nato, aby ktokoľvek radil Igorovi Matovičovi, ako von zo šlamastiky, do ktorej dostal celú našu spoločnosť. Už žiadne „vykopávanie psa“ so žiadnymi odborníkmi.

Jediné čo musia občania Slovenskej republiky vykonať je „vykopnutie“ všetkých tých „psov“, ktorí si dnes hovoria Vláda SR a všetkých ich posluhovačov, čo si dnes hovoria väčšinová vládnuca koalícia. Pretože tu je „pes“ zakopaný, čo nám gniavi naše životy!!!

V tomto článku som povedal všetko, čo nateraz malo byť vo vzťahu k Igorovi Matovičovi a jeho diktátorskej chunte, povedané.

Jednoducho „von“ a nedovoliť im už ani „kúriť“ nie to ešte aj „svietiť“! „Posvietili“ nám za ostatný necelý rok, tak akurát dosť!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektný resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.