Založ si blog

Zrušiť Covidautomat, zrušiť AG psie testovanie a okamžite vykonať TOTO! !!

Áno, je potrebné okamžite zrušiť akýsi komiksový Covidautomat, ktorý je nastavený na podklade akýchsi manipulatívnych čísel, na základe ktorých sme všetci pod čiernou plachtou. Áno, okamžite zrušiť AG testovanie v zmysle, že ak ho neabsolvuješ a nemáš negatívny výsledok v podobe „toaletného“ papiera v ruke, tak zhniješ doma…

Nie nebudem opisovať, čo nám spôsobujú tieto dve absolútne hlúposti.

Tento môj článok je predovšetkým o tom, že dnes už presne vieme, čo je potrebné vykonať, aby sme sa čo najskôr vrátili k normálnemu spôsobu života. Týmito opatreniami sú jednoznačne prevencia voči respiračným chorobám a teda aj voči C-19 a tým druhým je účinná a včasná liečba všetkých respiračných ochorení vrátane „nebezpečného“ C-19!

Takže čo je potrebné urobiť, aby sa situácia výrazne zlepšila a čím skôr zastabilizovala?

Skôr, ako tak učiním celkom jednoznačne vyjadrujem svoj názor, že terajšie plné nemocnice s „Covid“ pacientami sú zaplnené tými občanmi SR, ktorým sa už takmer rok nedostáva vysokoodbornej zdravotnej starostlivosti – onkologickí pacienti, srdcovocievni pacienti, cukrovkári a pod. Samozrejme tým, že si tieto vysokoodborné zdravotnícke pracoviská, nemohli z dôvodu „veď Covid“, plnohodnotne vykonávať aj svoju prevenčnú úlohu v diagnostikovaní nových prípadov týchto ťažkých onemocnení, tak v dnešnej dobe sa nám to vracia ako bumerang!

Takže čo robiť? Je potrebné vypracovať napríklad takýto prevenčno-liečebný „automat“.

Navrhujem vysokorizikové skupiny našich obyvateľov rozdeliť do týchto štyroch skupín:

  • Od 60 do 65 rokov
  • Od 66 do 70 rokov
  • Od 71 do 75 rokov
  • Od 76 rokov vyššie

Ministerstvo zdravotníctva prostredníctvom Úradu verejného zdravotníctva, by Vyhláškou zaviazalo všetkých všeobecných lekárov, aby oslovili tieto skupiny, svojich „pacientov“ s tým, že ich pozvú na preventívnu prehliadku, či už majú alebo nemajú  príznaky respiračného ochorenia (kto iný v tomto štáte má presnejšiu evidenciu a vedomosť o zdravotnom stave našich 60+, ak nie ich všeobecní obvodní lekári?!). Je potrebné si uvedomiť, že bola obrovská chyba doslova „odstrihnúť“ prvý kontakt našich najrizikovejších od ich obvodných všeobecných lekárov lebo práve týmto títo naši 60+ najviac dôverujú, dôverovali a práve na týchto lekárov sa najviac s dôverou obracali, nech už mali akýkoľvek zdravotný problém (niektorí aj vtedy, keď im nič mimoriadne nebolo a bol to len prejav a následok ich vysokého veku!) Všeobecní lekári by to vykonali v poradí od najvyššieho veku u nich registrovaných „pacientov“, teda od štvrtej skupiny – 76+. Samozrejme, že každý takto oslovený občan, by sa slobodne rozhodol, či takúto preventívnu prehliadku absolvuje alebo nie. Žijeme v kapitalistickom režime a teda, každý je zodpovedný sám za seba a teda aj každý sám zodpovedá za svoj zdravotný stav. Nemožno nikoho k ničomu prinútiť!

Na týchto preventívnych prehliadkach by všeobecný lekár vykonal bežnú prehliadku zdravotného stavu u neho evidovaného „pacienta“ a ak by neboli žiadne príznaky, tak by mu minimálne predpísal vitamíny v požadovanom množstve na požadovaný čas (C,D, horčík, zinok a pod.) a „pacienta“ by po adekvátnom poučení „prepustil“. Ak by všeobecný lekár u neho, evidovaného „pacienta“ zistil čo i len náznak respiračného ochorenia, tak so súhlasom dotknutej osoby, by mu mohol pre rýchlu „diagnostiku“ vykonať ihneď na mieste odborným odberom AG test. Ak by AG test vykázal pozitívny výsledok, tak by takého „pacienta“ objednal na PCR test v čo najskoršom termíne (ak by sme nateraz nemali Covid šialenstvom preplnené PCR testovacie stanoviská, tak by sa to mohlo udiať okamžite). Následne by mu naordinoval liečbu zatiaľ na báze vitamínov a po preukázaní následných výsledkov PCR testu – pozitívny, by mu nasadil podľa zhodnotenia stavu, veku, hmotnosti a pod. domácu liečbu Ivermektínom v kombinácií s inými podpornými liekmi a vitamínmi. Bola by nariadená následná opätovná kontrola resp. pri zhoršujúcom sa stave by nasledovala hospitalizácia na príslušné oddelenie.

Samozrejme, že je potrebné počítať aj s občanmi, ktorí nemajú možnosť, aby navštívili svojho všeobecného lekára a tu je potrebné, aby štát – ministerstvo zdravotníctva, zabezpečilo pre týchto všeobecných lekárov, také technické prostriedky, aby sa títo všeobecní lekári, po dohode so svojimi „pacientmi“, vybrali priamo za nimi do miest ich bydliska a štandardné bežné, všeobecné lekárske vyšetrenie vykonali priamo u nich doma a následne by postupovali, tak ako pri vyšetreniach v ambulanciách. (dať k dispozícií plne vybavenú sanitku a so zaškoleným personálom – vodič + jedna pomocná zdravotnícka osoba /mohla by to byť práve zdravotná sestra daného obvodného všeobecného lekára – v minulosti, počas socializmu to bola bežná prax a fungovala nadmieru dobre a spoľahlivo/, ktoré už mali byť dávno nakúpené za tie naše štátne peniaze, ktoré sa minuli na nezmyselný nákup AG testov a následne sa minuli ďalšie desiatky miliónov na zabezpečenie ešte nezmyselnejších povinných Ag psích testovaní!)

Áno toto je prevencia  a liečenie, ktoré je potrebné vykonať IHDEĎ. A nie mrhať zbytočne obrovskými finančnými prostriedkami na povinné AG testovanie hlava-nehlava! Okamžite zabezpečiť dostatok základného liečiva Ivermektín, dostatok vitamínu C, „vitamínu“ D3 a iných podporných medikamentov. Vakcináciu vykonávať, taktiež na absolútnej dobrovoľnosti a ničím to nepodmieňovať a to z jediného neodškriepiteľného dôvodu. Tým dôvodom je, že dnes sa ukazuje, aká je ich účinnosť nízka! Zuzana Čaputová je už niekoľko týždňov po druhom očkovaní vakcínou Pfizer-BioNTech a k rúšku, rukaviciam jej pribudol ešte štít na tvár a argumentuje tým, že ona síce je už absolútne chránená pred „nebezpečným“ C-19, ale mohla by nakaziť „nebezpečným“ C-19 tých druhých! Prosím? Ako je to možné, keď ju „super“ USA vakcína zbavila choroby C-19! To že vakcíny nie sú celkom „v poriadku“ dokazuje aj fakt, čo potvrdil samotný „duch svätý“ Marek Krajčí, keď občanov rozdelil (segregoval) do dvoch skupín – do 55 rokov, očkovať výhradne vakcínou od AstraZeneca a nad 55 rokov to môže byť aj Pfizer-BioNTech! V tejto súvislosti sa pýtam, ako vyvíjali tieto dve spoločnosti svoje vakcíny proti C-19? To ich po vzájomnej dohode vyvíjali jedna pre ľudí do 55 rokov a tá druhá aj nad 55 rokov? Nuž aj ja sa prikláňam k tomu „konšpiračnému“ názoru, že terajšie očkovanie nie je nič iné iba tá povestná chýbajúca fáza výrobcov týchto vakcín, kde sa testuje ich účinnosť a týmto testovaním po niekoľko státisícoch očkovaní sa zistilo, že jedna je vraj dobrá len do 55 rokov a tá druhá aj nad 55 rokov života obyvateľov! Niečo úžasné! A samozrejme, že nezabúdajú dodávať, že ich výroba a dodávky pre jednotlivých objednávateľov sa oneskoria lebo vraj prišli nato, že tieto vírusy zvyknú mutovať (to musí byť pre nich obrovská „novinka“ lebo pri „obyčajnom“ chrípkovom víruse je to bežné, že vakcíny upravujú každoročne!!!) a teda ich musia adekvátne „upraviť“, aby boli účinné aj proti týmto novým, nepredvídateľným“ ich mutantom!!!

Takže áno, opakujem ešte raz. Jednoznačne sa musia k moci dostať tí, ktorí budú vedieť, ako na to! Tí, ktorí sa nebudú báť konečne povedať občanom SR pravdu a začať účinnú prevenciu a účinnú liečbu!

Tým pádom sa totálne uvoľnia kapacity „Covidových“ lôžok našich nemocníc a na lôžkach budú len tí, čo to naozaj dnes veľmi potrebujú lebo takmer rok boli títo ľudia bez dôkladnej lekárskej starostlivosti lebo najprednejšie bolo zabezpečiť psie AG testy a ich povinné testovanie, ako som už vyššie uviedol hlava-nehlava!!! Následky tohto nezmyslu žneme dnes!

Záver:

Na základe vyššie opísaného (navrhovaného) prevenčno-liečebného „automatu“, je potrebné všetkým zdravým ľuďom (a tých je absolútna väčšina – 99%) dovoliť žiť, pracovať, tešiť sa zo života bez obmedzení, deti okamžite, tak isto bez nezmyselných obmedzení poslať do škôl…

V tejto súvislosti sa pýtam dnešných tínedžerov vo veku niekde okolo 17+ rokov – to vám nevadí, že ste takýmto podlým spôsobom oberaný o najkrajšie roky svojho života?

Nuž veru, za seba odpovedám – mne by to neskutočne vadilo a neviem si to ani len predstaviť, žeby niekto našu generáciu, takto gniavil, keď sme boli vo vašom veku! Ja som mal 17 rokov v roku 1983 a to mi verte dnešná mládež, to nám bolo vtedy sveta žiť!!! Áno, vyrastali sme napr. na piesňach skupiny ELÁN a dávam Vám do pozornosti časť textu ich piesne „Aj keď bez peňazí“, presne z tohto pre nás sladkého obdobia mladosti, kedy sme síce nemali vrecká plné peňazí, mali sme tak akurát, ale boli sme šťastní, že sme mali voľnosť o ktorej sa Vám mládež, žiaľ dnes môže ani len snívať –

Aj keď bez peňazí
máme krásnych sedem dní v týždni
Vzácnych sedem dní v nás
To je znamenie Láska sa blíži
Aj keď bez peňazí
žiadne dlžoby sme ako vtáci
Aj keď bez peňazí
je streda našich zlatých čias.

https://hudba.zoznam.sk/elan/piesen/aj-ked-bez-penazi/

 

Úprimne, veľmi by som vám prial takúto mladosť so všetkým pekným, čo k nej patrí!!!

Takže odhoďte zo seba ten ničím opodstatnený strach a minimálne dýchajte voľne, bez zábran a všakovakých „ochranných“ prekážok a nenechajte si ničím a hlavne nikým pokaziť ten najkrajší čas vašich mladých životov!!! Lebo život a hlavne mladosť mate len jeden/jednu!!!

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.