Založ si blog

Z. Čaputová, Igor Matovič – „osloboditelia“ vlastného územia? Ani to im už nepomôže!

Tento článok som napísal ešte na začiatku novembra 2020 po prvom celoplošnom psom AG povinnom testovaní, ale pre iné vtedy aktuálnejšie témy som ho nezverejnil. Robím tak dnes a posúď občan-volič SR, či je aj dnes táto téma aktuálna a či sa niečo odvtedy na Slovensku zmenilo. Lebo podľa mňa áno, ale výrazne k horšiemu!!!

Delenie občanov SR na dobrých a zlých, na zdravých a chorých, na našich a ich, pokračuje ! Druhé kolo celoštátneho „dobrovoľného“ testovania bude, ale POZOR s výnimkami ! Tu už Zuzana Čaputová neprotestuje ! Prečo asi ? Už jej nevadí delenie občanov SR podľa „dobrovoľnosti“ a dobrovoľnosti ? Už jej nevadí, že jedná časť Slovenska áno a druhá nie ? Nie ? Zaujímavé ! Na úvod uvádzam, že som celkom jasne proti akémukoľvek testovaniu na C-19, ak to nie je absolútne slobodné rozhodnutie občana ! Nesúhlasím ani s testovaním, ktoré si vynucujú zamestnávatelia lebo je tiež z donútenia a je jednoznačne neústavné a nezákonné! To si každý zamestnávateľ môže dovoliť povedať svojim zamestnancom, že zajtra testujeme všetkých a kto sa testovania nezúčastní, tak nemôže nastúpiť do práce ?! To kde sme ? Toto Zuzane Čaputovej tiež neprekáža ! Toto je ta sloboda občanov SR, po ktorej tak vehementne volala pred prezidentskými voľbami 2019 ?! Dnes, keď diktátor Matovič rozhodol, že druhé „celoplošné“ testovanie bude len v severnej časti Slovenska (viď diktátorovu mapu rozdelenia Slovenska – https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2012002_mapa-druhe-kolo-testovania-podla-konzilia-odbornikov-miesto-45-okresov-by-prebehlo-len-v-19), ako je možné, že Zuzana Čaputová hlasno nekričí, že diktátor Matovič opäť arogantne nepočúva odborníkov ? Veď Zuzana Čaputová pred prvým kolom jasne povedala, že treba týchto odborníkov nie len počúvať, ale hlavne sa riadiť ich návrhmi a odporúčaniami ! Odborníci navrhovali diktátorovi Matovičovi, ak už tak vehementne chce opäť testovať (samozrejme povinne a z donútenia!), tak výhradne v tých okresoch, kde prvé testovanie „odhalilo“ (losovaním!) viac ako 1,5 % „dobrovoľne“ zúčastnených občanov ! NIE, diktátor, uzurpátor moci Igor Matovič silno dupol nožičkou, na ktorú má Modrú knižku (nebol chudáčik na povinnej vojenskej službe a teraz sa hraje na generála! HNUS!) a zavelil silným diktátorským hlasom – „…testovanie bude vo všetkých okresoch, kde miera pozitivity bola vyššia, ako 0,7 % !“ A všetci neoliberáli si zhlboka vydýchli lebo takto z tohto „losovania“ unikli občania prvej kategórie, hlavne Bratislavy a Košíc ! Prečo asi ? Nuž skúsme sa pozrieť na výsledky prezidentských volieb 2019 a parlamentných volieb 2020 a odpoveď je jasná ! Tieto dve najväčšie mestá SR sú hlavnými baštami týchto dvoch dnes hlavných postáv „boja“ proti C-19 – Zuzana Čaputová a Igor Matovič a spol. Takže dráždiť obyvateľov „prvej“ kategórie by nebolo dobré a tak sa vymyslela hranica nad 0,7 % !!!

A akosi stíchli aj všetky neoliberálne média. Už toľko nekričia ! Samozrejme, keď všetky tieto neoliberálne média, áno na čele so štátnou RTVS, majú svoje hlavné sídla v Bratislave ! Tým pádom sa ich to už netýka a ty, ostatná druhotriedna Slovač trp ?!

Samozrejme, že celý cirkus okolo testovania je obrovský protiústavný a protizákonný podvod na občanoch SR a túto ranu na dušiach občanov SR nezahojí ani takéto „milé“ gesto diktátora Matoviča, že časti občanom SR „milosrdne“ dovolí neisť na „dobrovoľné“ testovanie.

Zuzana Čaputová a Igor Matovič vaše „milosrdenstva“ v podobe akéhosi „odpúšťania“ vašich totálnych neústavných a protizákonných opatrení nezmenia nič na tom, že drvivá väčšina občanov SR vás má už po krk ! Klamete nás, zavádzate, držíte vedome v strachu, v napätí a nie je na to absolútny dôvod ! Áno, viď najnovšie vyjadrenia WHO !!! Vráťte život na Slovensku do absolútne normálnych koľají do pred „pandemickej“ doby a to bez akýchkoľvek obmedzení, žiadne povinné nosenie rúška (kto chce, tak nech v ňom aj spí!), stiahnite z obehu tie nezmyselné denné reporty vo všetkých neoliberálnych „mienkotvorných“ médiach o testovaných, infikovaných, chorých, umretých na C-19, prestaňte týmto traumatizovať občanov SR ! Týmto jednoznačne uznávate a nezmyselne preferujete, len jednu „chorobu“ a tie naozajstné, na ktoré u nás od začiatku roka umrelo (zbytočne?!) mnoho tisíc slovenských občanov, dávate na vedľajšiu koľaj, ako keby ani neexistovali! (onkologické ochorenia, srdcovocievne ochorenia, ochorenia psychického rázu, alkoholizmus, drogy, fajčenie, ale aj zvýšenie podielu domáceho násilia, znásilnení, zvyšujúcej sa agresivity obyvateľstva a pod!)

Netvárte sa ako osloboditelia lebo nimi nie ste ! Ste jednoznačnými agresormi, nepriateľmi drvivej väčšiny občanov SR a blízka budúcnosť to jasne preukáže v podobe vášho nevyhnutného politického konca !!!

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.