Založ si blog

ODCHOD Z. Čaputovej a I. Matoviča a spol. je NEVYHNUTNÝ! Pomôcť by mohli aj títo – dosť podstatne!

Zuzana Čaputová tým, že voči Igorovi Matovičovi nekoná, tak, ako konať by mala a Igor Matovič s jeho (ne)vládou sú najzodpovednejší za všetko, čo sa v našom štáte deje, už od prvopočiatku nástupu Igora Matoviča a spol. k moci, ktorú si postupom času na základe svojich nezmyslov, výmyslov a neoprávnených Núdzových stavov, čim ďalej, tým viac si uzurpujú neobmedzenú diktátorskú moc do svojich despotických rúk.

Nie, v dnešnom článku sa nebudem zaoberať a podrobne rozoberať čo sa to tu s nami deje, ako sme gniavení, segregovaní dnešnou verchuškou – to rozoberiem v nasledujúcom článku aj s podrobným popisom, čo je, podľa môjho názoru, potrebné urobiť, vykonať okamžite, aby sa tento jedinečný Slovenský marazmus minimálne pre začiatok aspoň zmiernil a následne, aby sme sa dostali do normálnych pred Covidových koľají bežného života a kategoricky zavrhnime myšlienky a komentáre, že už nikdy nebude tak, ako bolo pred týmto Covid šialenstvom lebo to nie je pravda a nesmieme si takúto budúcnosť pripustiť a už vôbec nie dať si ju nanútiť!!!

Dnešný článok je a bude predovšetkým o tom, ako sa čo najskôr, zákonnými prostriedkami zbaviť Zuzany Čaputovej a Igora Matoviča. Iste najrýchlejším spôsobom by bolo uplatniť si demokratický Čl.32 Ústavy SR – „vypovedanie poslušnosti“ tejto vláde, tým, žeby občania v státisícoch vyšli do ulíc! Avšak dnes Slovenska republika nedisponuje takým silným vodcom, pretože pravdepodobne nie je pre západ a USA administratívu vhodné meniť na Slovensku súčasné despotické, segregačné podmienky života. A tak sa ide cestou referenda za vypísanie predčasných parlamentných volieb. Avšak sú obrovské problémy so zbieraním podpisov na petičné hárky lebo – Núdzový stav a obrovský strach momentálnych (ne)vládnych diktátorov s jasnou podporou Zuzany Čaputovej!

K tomuto článku ma primäla táto správa o ktorej som sa musel dočítať v „konšpiračnom“ alternatívnom médiu – Hlavný denník lebo pre média „hlavného prúdu“ je táto správa nepodstatná! Pre nich je podstatné to, že gniavenie národa slovenského pokračuje a keďže Igor Matovič a spol. dostali 29.2.2020 od občanov mandát na vládnutie, tak nech sa deje, čo sa deje s týmto národom, musia predsa dovládnuť v riadnom volebnom období…! Nuž vedzte „objektívne“ média „hlavného prúdu“, že NEMUSIA a s najväčšou pravdepodobnosťou skončia skôr, ako sa vôbec bude konať nejaké referendum…a vy pravdepodobne s nimi!

Tou správou je to, že Iniciatíva 10 pre Gastro (reštauratéri a hotelieri) odkazuje Igorovi Matovičovi a spol. – „Máme vás plné zuby, nemáme čo dať deťom jesť…“!!!

A toto si média „hlavného prúdi“ nevšimli, ba ani si všimnúť nehodlajú! Pre nich je na prvom mieste správa, či sýta, nasýtená Lucinka SaS opúšťa preto alebo preto…!

Súhlasím s iniciatívou tejto Iniciatívy, ale dal by som im do pozornosti, ako by mohli svojou aktivitou pomôcť k skoršiemu ukončeniu (ne)vládnutia Igora Matoviča a spol. a zároveň aj sebe. Ako vyššie píšem, sú dosť veľké problémy so zbieraním podpisov na petičné hárky na vypísanie referenda o konaní predčasných parlamentných volieb. Tak tu by som tejto Iniciatíve 10 pre Gastro navrhol, aby pomohli aj takýmto spôsobom. Nie, nemusia svoje prevádzky teraz v čase núdzového stavu nasilu na znak svojho nesúhlasu otvárať. Nie, stačí, ak dodržia základnú podmienku, ktorú pre  nich ustanovil akýsi komiksový Covidautomat –

Covid Automat – Ministerstvo zdravotníctva.

Tou podmienkou, pre všetky prevádzky gastro je táto – aj v tej najčernejšej farbe, aj v tom najčernejšom okrese na základe komiksového Covidautomatu, môžu gastro prevádzky vydávať jedlo cez okienko a zostáva zachovaný aj rozvoz stravy.

Takže navrhujem všetkým gastro prevádzkam v hustejšie obývaných oblastiach, aby svoje prevádzky „otvorili“ na okienkový výdaj stravy, aby „okoloidúci“ (výnimka-bez AG psieho testu umožňuje, že si môžete ísť zakúpiť aj stravu) si za účelom zakúpenia potravy mohli pri týchto okienkach napr. zakúpiť ponuku z denného menu v hodnote do 5,00€ a zároveň by slobodne pri výdajnom okienku podpísali predmetnú petíciu. Následne by si podpísané hárky na týchto „podpisových“ stravovacích stanovištiach osobne vyzbierali členovia petičného výboru!

Áno, presne o toto je potrebné sa pokúsiť, lebo ak niekto by chcel zbierať podpisy na ulici, tak ho dnešná diktátorská (ne)vládnuca chunta okamžite pozbaví osobnej slobody lebo POZOR!, je núdzový stav a vtedy nie je dovolené ani voľne dýchať…!

 

 

 

 

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát

18.04.2024 07:02

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:20

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.