Založ si blog

Danielovi Lipšicovi – „Pôjdeš do basy ty h-jz-l“!

Nie, toto nehovorím ja, len som si dovolil v názve použiť citát z roku 2008, keď v NR SR prebiehalo odvolávanie vtedajšieho ministra spravodlivosti Štefana Harabina a za kecpultom vystupoval vtedy poslanec NR SR Daniel Lipšic. Nuž a týmito slovami ho počastoval vtedy minister spravodlivosti Štefan Harabin a mal na to predpokladám jasne odôvodnený dôvod. (čas ukáže!)

Dnes, keď sa Daniel Lipšic, stáva „špeciálnym prokurátorom“, zásluhou koaličnej väčšiny, plne podliehajúcej diktátorskému vplyvu Igora Matoviča a za ním stojacích tieňov, o ktorých dnes nevieme takmer nič, tak sa môže kľudne stať, že Daniel, rovnako pomstychtivý, ako Igor Matovič, naplní vtedajší výrok Štefana Harabina na neho, proti nemu samotnému. To by však Daniel musel byť iný právnicky kaliber, aby toho „h-jz-a“ Harabina dostal, čo i len pred vyšetrovateľa na výsluch, nie to ešte do basy!

Môj osobný názor je taký, že nielen Daniel Lipšic, ale aj Igor Matovič a všetci jeho dnešný lokaji + tichá spoločníčka Zuzana Čaputová, sa po predčasných parlamentných voľbách budú musieť spovedať zo všetkého, čo doteraz na národe slovenskom spáchali a naďalej beztrestne páchajú. Lebo iné je konať trestnú činnosť ekonomického razu a iné je páchať genocídu na vlastnom národe. Ekonomické škody spáchané kýmkoľvek, sú nahraditeľné a napraviteľné, ale straty na ľudských životoch už nenahradí a nenapraví nik!

Takže áno, po parlamentných voľbách či už predčasných alebo riadnych, s najväčšou pravdepodobnosťou, bude musieť platiť veta – „pôjdete do basy Vy, chlapci a dievčatá, čo ste nás tu takto nekonečne dlho ponižovali, vedome nám ničili životy…!

A aby to nevyznelo, ako vyhrážanie sa lebo toto vyhrážanie v žiadnom prípade nie je, tak predpokladám, že toto sa udeje len a výhradne na základe zákonov platných na území Slovenskej republiky.

Zatiaľ nemám k tomu čo viac dodať…!!!

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.