Založ si blog

Diktátor, despota I. Matovič nesmie dožiť jari 2021 – politicky!

„Ja som bača veľmi starý, nedožijem do jari…“ – spieva sa v jednej slovenskej ľudovej piesni. Pravda, Igor Matovič nie je ani bača, ba ani starý, ale je v životnom záujme všetkých občanov SR a Slovenskej republiky, ako celku, aby nedožil do jari – politicky!

Nehovorím o Matovičovom fyzickom stave, ale výhradne a jednoznačne o jeho stave, pozícií v slovenskej politike.

Vysvetlenie je jednoduché. Ak Igor Matovič politicky prežije jar 2021, hrozí, že si bude ešte väčšmi uzurpovať diktátorskú moc a vyhlási sa, za jediného víťaza nad pliagou, nad „pandémiou“ C-19. Tento môj predpoklad, môj názor a presvedčenie, vychádza z dlhodobého, pozorného pozorovania a najme vnímania, čo sa okolo nás a snami deje od „veľkého tresku“ Covid ošiaľu, kedy sme na Slovensku určili prvý prípad „ochorenia“ na C-19! (čím sme to určili? Mali sme vari už vtedy k dispozícií psie AG „testy“?!) Pamätá si dnes na to niekto? Áno, malo sa tak stať 06. marca 2020! Mal to byť istý pán z bratislavského kraja, ktorý nemal cestovateľskú anamnézu, ale POZOR, jeho syn sa vrátil z Talianska z oblasti Benátok a toto bol ten „veľký tresk“ Covid šialenstva na Slovensku. Apropo, kde je dnes táto dvojica? Ako sa majú? Sú zdraví? A tie periodické psie AG „testovania“ ich tiež za každým označili ako pozitívnych alebo výhradne negatívnych?! Áno, aj na Slovensku musel na jar 2020 prísť ten čas, kedy sa aj u nás „objaví“ C-19 a určili sme toho prvého! Pýtam sa príde na Slovensku čas, kedy takto pompézne označíme aj posledného Slováka s C-19? Nie, toto sa s najväčšou pravdepodobnosťou nestane lebo podľa môjho presvedčenia, sme za ten oficiálny čas (takmer rok), čo tu máme C-19, už musel každý občan SR dostať do kontaktu s týmto nano vírusom a nezabránilo tomu žiadne rúško, čo dnes jasne vidíme lebo dokonca aj najvyšší štátny predstavitelia, ktorí o sebe tvrdia, že sú nám vzorom a všade nosia rúška, dodržiavajú odstupy a za každým si dezinfikujú ruky, sa už touto C-19 pliagou infikovali!

Takže pomenoval som začiatok Covid ošiaľu, bol to začiatok jari 2020. Všetci vieme, že toto je obdobie, kedy sa každoročne, s pravidelnou železnou presnosťou (a potom aj na jeseň!) v našich zemepisných šírkach vyskytuje vo veľkej miere respiračné ochorenie dovtedy nazývané – sezónna chrípka! Nie, nejdem tvrdiť že C-19 je len taká obyčajná „chripôčka“, ale celkom otvorene hovorím a je to moje presvedčenie, že aj C-19 je (a možno už dlhé roky pred veľkým treskom už aj bol) s najväčšou pravdepodobnosťou sezónnym respiračným ochorením, ktoré ľudstvo začalo ostro sledovať a pripísalo mu všetky úmrtia, bez ohľadu na to, akými inými chronickými chorobami títo ľudia trpeli predtým resp. o aký vek umretých sa jednalo…!

Áno presne toto sa potvrdilo na jar 2020, keď s príchodom teplých, dlhších, slnečných dní sa C-19 „porúčal“ a diktátor I. Matovič to pripísal na svoj vrub lebo zabrali tvrdé protiopatrenia v podobe Lockdawnu a vtedy ešte nepomenovanému R-O-R!!! Vtedy sa všetci dohadovali – bude druhá vlna C-19?, nebude druhá vlna C-19?

A pritom bolo jasné, že musí prísť nie len druhá vlna, ale jednoznačne musí prísť doslova vlnobitie C-19 z jednoduchého dôvodu! Totiž nemohlo sa pripustiť a dodnes sa nesmie pripustiť, že C-19 je sezónne respiračné ochorenie, ktoré sa u väčšiny populácie samo vylieči. Nesmelo a dodnes sa nesmie klásť dôraz na zdravú výživu, na to, že je nadmieru dôležité užívať vitamíny predovšetkým C, D a horčík! Nemohlo, a dodnes sa nesmie dávať do popredia tá skutočnosť, že existujú oveľa účinnejšie lieky, ako nejaká americká „božská“ vakcína, akými sú napr. Ivermektín, Kolchicín resp. REGN-COV2! Áno, v tej dobe, v dobe po prvovlnovej na C-19, sa takéto informácie pre, na smrť vystrašených, vystresovaných ľudí, nemohli prezentovať lebo Američania vyvíjali „božskú“ vakcínu a kým sa svet „nepresvedčí“ o tom, že len ona jediná môže ľudstvo zachrániť od Covid apokalypsy, tak iné riešenia nepripadali a dodnes nepripadajú do úvahy!!! A druhá vlna prišla! Oveľa s väčšou razanciou! A táto razancia sa čoraz viac stupňuje, aby ľudstvo bolo presvedčené, že neexistuje nič účinnejšie v „boji“ proti C-19, len vakcína a predovšetkým americká lebo ruská, čínska sú nie dobré pre ľudstvo západného nenásytného kapitalistického farmaceutického trhu!!!

Samozrejme toho sa chytil a neústale sa drží náš diktátor Igor Matovič, ktorý ako zmyslov zbavený vidí jediné účinné riešenie len a len v nekonečnom, nič riešiacom psom AG „testovaní“ a gniavi ním celý slovenský národ. Avšak POZOR, situácia sa začína meniť! Veronika Remišová informuje skrze Slovenský rozhlas, že sme už veľmi blízko konca „pandémie“, ba dokonca sa veľmi nesmelo, aj keď na obmedzenú dobu, povoľuje na území SR humánny liek Ivermektín, ale tak záludným spôsobom, že mediálne ho aplikujú v jednom vybranom Domove dôchodcov v Košiciach, kde vraj umreli klienti výhradne na C-19 a nikto už neskúma, aký mali vek, aké mali iné chronické ochorenia a najväčšia zákernosť je v tom, že sa snažia podľa môjho názoru, spochybniť účinok tohto lieku tým, že ho budú aplikovať veľmi starým ľuďom s inými nevyliečiteľnými chronickými chorobami a následne prehlásia, že liek je neúčinný a teda jeho užívanie v žiadnom prípade nemôže nahradiť jedinú , „božskú“ vakcínu z USA!!! Taktiež je potrebné si všimnúť jednu závažnú vec! Nedávno v médiach bola uverejnená „desivá“ správa, že už aj na Slovensku, po aplikácií „božskej“ USA vakcíny, umrel 79 ročný pán! Samozrejme poniektorí sa nádejali, že to bude tvrdá rana USA vakcíne! Ale opak bol pravdou! Tu sa štátna diktátorská propaganda nechala hlasno počuť, že „božská“ vakcína nie je príčinou úmrtia tohto pána lebo mal iné chronické ochorenia a „božská“ vakcína mohla byť len veľmi slabým podnetom k jeho „náhlemu“ úmrtiu! „Inak povedané“, tento pán by podľa našej diktátorskej propagandy umrel, tak či tak a „božská“ vakcína tu nezohrala žiadnu úlohu a Koniec, už žiadne otázky, už žiadne požadovanie vedeckého preverenia tejto smutnej udalosti, NIE, jednoducho vec bola „dostatočne“ obyvateľstvu vysvetlená a v Covid ošiale sa pokračuje ďalej. Pýtam sa, a v prípade takýchto a podobných úmrtiach, kde ľudia mali buď vysoký vek alebo mali iné chronické závažne ochorenia a umreli, ale bol im nejakým veľmi potrebným spôsobom, zistený aj C-19 v ich tele (možno len na sliznici nosohltanu!), tak títo ľudia prečo boli označený, že umreli jednoznačne NA C-19???!!! Tu sa taká istá možnosť, aká sa pripustila po aplikácií „božskej“ vakcíny a následného úmrtia, už nepripúšťa???!!!

Áno, prichádzajú dlhšie, slnečnejšie, teplejšie dni, s tým sa do našich tiel dostane viac prirodzeného „vitamínu“ D (v úvodzovkách preto lebo Déčko nie je podľa vedeckých kapacít vitamín, ale skôr hormón!), pravda, ak nás diktátor Igor pustí von a tým pádom sa respiračné ochorenie dá na ústup. Celkom normálne, prirodzenou cestou, presne tak ako sa to deje už po stáročia a na jeseň tu budeme opäť mať respiračnú chrípkovú sezónu a jej príčinou môže byť možno už úplne iný zmutovaný, či už C-19 pôvodný vírus alebo celkom „obyčajný“, stáročia prítomný chrípkový vírus, ktorý je tiež každých 6 mesiacov iný, zmutovaný a preto aj vakcíny proti „obyčajnej“ chrípke sú každých 6 mesiacov iné, „vylepšené“ a presne to isté sa deje aj s dnešnou novou vakcínou proti C-19, ktorá tiež bude musieť byť priebežne „inovovaná“!!!

Ale čo sa stane? Nuž stane sa to, že ak nám teraz z príchodom už spomínaných teplejších, slnečnejších jarných dní začne infikovanosť na C-19 rapídne klesať (vidíme to už dnes, keď číslo denne samo vyliečených rastie v tisícoch – okolo 4000 tisíc denne – na Slovensku), tak sa to nepripíše prírode a nášmu imunitnému systému, ale diktátor Igor Matovič to zneužije a bude tvrdiť, že to je preto lebo sme zaviedli núdzový stav, Lockdown a hlavne to bude preto lebo sme sa do aleluja „dobrovoľne“ testovali a psie AG „testy“ sú tou našou záchranou!!! Potom tu bude záplava nezmyslov o našom zodpovednom sa správaní, dodržiavanie R-O-R a iné bludy!!! Samozrejme, začne sa propagandisticky tvrdiť, že ďalšej vlny na jeseň sa nemusíme obávať lebo dovtedy budeme mať na Slovensku super preočkovanosť a báť sa budú musieť už len tí, „nezodpovední“ k sebe, ale hlavne k ostatným (čoho sa už len môžu báť zaočkovaný, veď USA brat deklaruje, že ich vakcína je „božskou“ ochranou pred akoukoľvek mutáciou C-19!), čo sa zaočkovať nedali, ale to sa už riešiť nebude lebo sa povie – „Sami sú si na vine“ a život pôjde ďalej, avšak s veľkou výstrahou – POZOR- buďme aj naďalej zodpovedný lebo samotný Bill Gates (80% „vlastník WHO) už avizoval, že nás čaká ešte oveľa väčšia Covidová pandémia – naozaj, keď má niekto kapitálovú moc, tak je veľmi jednoduché sa hrať na novodobého Nostradamusa lebo každá predpoveď sa dá nejakým spôsobom zariadiť, tak, aby sa v konečnom dôsledku aj udiala! Či sa mýlim?

A v tomto vidím veľké nebezpečenstvo a preto si dovolím tvrdiť, že môj názor nie je až taký nereálny a preto platí názov dnešného môjho názorového článku – Diktátor, despota I. Matovič nesmie dožiť jari 2021 – politicky!

Pretože „pandémia“ je pravdepodobne naozaj na konci lebo niekto to takto naplánoval a aby sa všetky vlády sveta (minimálne okrem tej „diktátorskej“ Bieloruskej, kde nemali žiaden Covid ošiaľ – viď ich plné zimné štadióny fanúšikov napr. KHL – bez rúška a s úsmevom na tvári, ak Dinamo Minsk vsieti gól napr. do bránky CSKA Moskva!) nonšalantne zbavili nálepky Covid diktátorov, despotov, tak sa povie, že k porážke C-19 pomohli tvrdé reštrikčné opatrenia v podobe tvrdých obmedzení občianskych a ľudských práv, zatváranie ekonomiky, ale hlavne vďaka USA „božskej“ Covid vakcíne (iná sa nepripúšťa!) lebo nebyť tejto nemrznúcej zmesi, asi by ľudstvo zaniklo!

A prečo píšem články s takýmto mojim názorom? Nuž nie preto, žeby som za každú cenu, z nejakej ješitnosti resp. hrdinstva išiel proti „väčšinovému“ prúdu, NIE, píšem a uverejňujem tieto moje názorové články s jediného, obyčajného dôvodu. Tým dôvodom je vlastné poznanie, zachovanie si zdravého rozumu a hlavne je to preto, aby som sa už v krátkej budúcnosti nemusel za seba hanbiť, že aj ja som bol jedným z tých, čo bezhlavo, bezmyšlienkovite naleteli tejto diktátorskej, neľudskej propagande a aby som sa v budúcnosti nemusel hanbiť pred našimi potomkami, že som v tejto dobe nič neurobil proti tomu, aby sa zamedzilo ďalšiemu diktátorskému pôsobeniu Igora Matoviča a spol. na území našej drahej vlasti, aj keď si plne uvedomujem, že len písať nestačí! Je potrebné si naplno, hrdo a bez strachu uplatniť Čl. 32, Ústavy SR – „inak povedané“, je potrebné si demokraticky uplatniť právo na Občiansku neposlušnosť voči diktátorskej svojvôli terajšej despotickej vládnej moci, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc!!!

„Bonbónik“ na záver:

Igor Matovič, Marek Krajčí a spol., prišli s „bombastickým“ riešením, ako zakrútiť pliage C-19 krkom. Každému občanovi SR, ktorý sa „dobrovoľne“ zúčastní psieho AG „testovania“ a bude vylosovaný, ako C-19 pozitívny, tak nedostane od štátu vitamínový balíček plus poukážku v hodnote napr. 10 € na nákup čerstvého slovenského ovocia a zeleniny, ale štát mu dá „zadarmo“ respirátor FFP2!!! Občan SR, ktorý si si zachoval zdravý rozum, nie je ti z tohoto na zvracanie? Lebo mne je!!!

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.