Založ si blog

„Vizionár“ Andrej Kiska mal pravdu. Tá však platí až teraz!

Keď sa Andrejovi prišlo nato, ako podvádzal náš štát na daniach, v súvislosti s výdavkami na predvolebnú prezidentskú kampaň, v ktorej nie len kandidoval, ale následne bol zásluhou „objektívnych“ médií, aj úspešný (však inak to ani dopadnúť nemohlo, keď protikandidát bol „objektívnymi“ médiami, nenávidený Robert Fico!), natočil vizionárske video (14.9.2017), kde povedal toto – „V týchto dňoch sa rozhoduje, či Slovensko je alebo nie je mafiánskym štátom. Sú mafiánske praktiky, keď sa utajované dokumenty, vyťahujú a používajú1 proti občanom našej krajiny, proti politikom. Ak dnes, takéto mafiánske praktiky, sa používajú proti hlave štátu, žiaden občan, ani jeden na Slovensku, si nemôže byť istý, že takéto mafiánske praktiky nebudú hrubo použité proti nemu. Dnes som zavolal ministra financií a požiadal som ho, aby pred mojim odletom do spojených štátov, do pondelka, do jedenástej hodiny, aby prišiel a vysvetlil mi, ako je možné, že utajované informácie unikajú a aké vyvodí z toho dôsledky. A toto, ale je otázka pre celú našu krajinu. Bude Slovensko mafiánskym štátom? Spravme všetko preto2, aby sa toto skutočne nestalo.“ (Prezident Andrej Kiska: Slovensko je mafiánsky štát! – YouTube)

Nie, nejdem teraz rozoberať toto „vizionárske“ video vtedajšieho „slovenského prezidenta“ Andreja Kisku. Avšak v súvislosti s jeho vyjadreniami v predmetnom videu, môžem za seba povedať, že Andrej Kiska mal pravdu a to v tom, že sa naozaj začalo „…robiť všetko preto2…“ a začalo sa to tragickou udalosťou 21. februára 2018 – vraždou dvoch mladých ľudí, kde jeden z nich bol novinár!

Po tomto, veci na Slovensku začali naberať rýchly spád a tá Andrejom Kiskom deklarovaná slovenská mafia sa aktivizovala nevídaným spôsobom! Už Andrejovi Kiskovi vôbec nevadilo, že jeden Denník, jedna jeho „investigatívna novinárka“, denno denne vynášala na svetlo božie „…utajované dokumenty1…“, dokonca zo živého trestného spisu!!! Pýtam sa, takto sa správajú média v štáte, kde nevládne mafia alebo v štáte?, kde sa mafia chce dostať k moci na úkor tragickej udalosti???

A čo dnes? Aký systém máme dnes na Slovensku? Dnes si ktorý občan SR, môže byť istý, že ho vládna moc nesleduje, nemonitoruje, že mu zajtra ráno môžu na dvere zaklopať príslušníci NAKA, pardon, že mu vyrazia dvere a na jeho deti namieria zbrane hromadného ničenia? Ktorý občan SR, si môže byť dnes istý, že keď poruší hlúpe, neľudské nariadenia vlády, že mu nebude udelená likvidačná pokuta na úrovni 1600 €, resp. že môže skončiť bez riadneho justičného procesu rovno za mrežami?

Aký je to štát, kde sa nepripúšťa iný názor v médiach „hlavného prúdu“, na čele so štátnou RTVS, ale len ten jediný, propagandisticky správny, ktorý vysloví diktátor Igor Matovič? Aký je to štát, keď novinár je na mieste zásahu proti bývalým štátnym úradníkom, vysokým štátnym funkcionárom skôr, ako samotná zásahová jednotka PZ SR – NAKA? Aký je to štát, ktorý za účasti médií, následných Hollywoodskych reportáži a je jedno v akú dennú hodinu sa daný zásah vykonáva, zatýka a vo väzniciach doslova mučia (minimálne psychicky) bývalých vysokopostavených štátnych funkcionárov, len na základe výpovedí absolútne nedôveryhodných „kajúcnikov“, ktorí sú za takúto „nadprácu“ následne púšťaný na slobodu a sú stíhaní na slobode? Čo je to za štát, ktorý pripustí, že bývalý vysokopostavený policajný funkcionár sa vo väzbe „samo zavraždí“?

Čo je to za štát, keď média „hlavného prúdu“ na čele so štátnou RTVS velebia Zuzanu Čaputovú, aj keď vedia, vidia, že táto pani pre národ „svoj“, ani prstom nepohne, keď ho výhradne svojim despotickým, diktátorským rozhodovaním doslova gniavi? Aký je to štát, kde predseda vlády SR povie, že je mu bližšie udržať vládnu koalíciu, ako záchrana viac než 4000 životov a na ospravedlnenie mu stačí povedať „…je mi tých 4000 životov ľúto, ale člen mojej vlády, ktorý to zapríčinil musí ostať na svojej ministerskej stoličke, aby si uvedomil, že za svoje konanie musí niesť zodpovednosť…“? Čo je to za štát, v ktorom predseda vlády drží vo svojej vláde „vraha“ viac, ako štyritisíc občanov SR a on samotný, veľký diktátor nepociťuje, ani zrnko viny? Čo je to za štát, kde sa zásadne zákony schvaľujú v NR SR spôsobom, že poslanci ho dostanú 45 minút pred hlasovaním, schôdza je zvolaná 30 minút pred jej zahájením a následne sa takéto, poslancami „naštudované“ zákony, schvália koaličnou jednohlasnou diktátorskou väčšinou? Čo je to za štát, kde takto schválené zákony v NR SR, najvyšší ústavný činiteľ SR, následne podpíše „spak ruky“ bez jedinej jednej pripomienky resp. bez akéhokoľvek komentára.

Ešte by bolo množstvo takýchto otázok „Čo je to za štát, kde…“, ale vyššie opísané príklady musia stačiť, mne teda úplne, aby som celkom jasne, vnútorne presvedčený o správnosti svojho názoru povedal o dnešnej Slovenskej republike toto – „Áno Andrej Kiska mal „vizionársku“ pravdu, ktorá sa naplnila po tieto dni. Áno, dnes je Slovensko jasným, mafiánskym štátom, kde mafia je pevne zakotvená na najvyšších miestach štátu, je pevne prepojená so „slovenskými“ médiami, má svoje nové zastúpenie na najvyšších orgánoch nášho justičného systému a ďalších tam chce dostať. Áno, Slovenská republika, vďaka dnešnej vládnej koalícií a servilnosti prezidentského paláca, je dnes MAFIÁNSKYM ŠTÁTOM a bude to občanov SR stáť nesmierne veľa úsilia, obetavosti, odvahy, statočnosti, aby sa to v dohľadnej, v čo najkratšej dobe, ZMENILO!!!“

Apropo, kde je dnes tento, vtedy “veľavýznamný“ „vizionár“???

Nechce aj dnes natočiť vizionárske video o tom čo spraviť, aby Slovensko nebolo mafiánskym štátom? A ako to spraviť, aby sa to udialo čo najskôr? Len prosím, aby do svojich vízií „vizionár“, nezapracoval, už žiadnu tragickú udalosť, lebo ani súdruhovia v Novembri 1989 nedali pokyn vojsku a polícií, aby zmrzačili vlastný národ!!!

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.