Založ si blog

Je HNUS, keď sa primátori ponížene obtierajú o I. Matoviča, ako falošné mačky!

Určite nie všetci primátori, nehádžem ich do jedného vreca, takou svetlou, jasne viditeľnou výnimkou, je primátor Rimavskej Soboty – JUDr. Jozef Šimko, ktorý jediný a celkom otvorene stiahol svojich príslušníkov Mestskej polície, aby nestrážili cintoríny v čase „dušičiek“ a doprial pozostalým, aby sa išli pokloniť svojim drahým zosnulým v čase, keď diktátor Igor Matovič a jeho diktátorská chunta zakázali ísť ľuďom položiť, zapáliť na sviatok Pamiatky zosnulých, sviečku a pritom trochu upraviť hrob a jeho okolie! Reakcia ministra vnútra Romana Mikulca bola vtedy naozaj trápna! Vraj keď nie Mestská, tak štátna polícia to zariadi! Ale to teraz nemienim riešiť.

Zameriam sa na dvoch primátorov slovenských miest, ktorí sa za posledné dni najviac, hlavne mediálne ponížene, obtierajú okolo „nohy“ Igora Matoviča, nadbiehajú mu pri povinnom nezmyselnom AG psom testovaní a „mačacie“ hlávky dvíhajú do výšin k hlave diktátora Igora Matoviča a čakajú, ako ich pochváli, možno aj pohladká a ktohovie, možno pridá aj niečo pod „zub“, čosi podhodí, prihodí!!! Naozaj neskutočne trápne, ba až hnusne odporné!

Takže k veci: Igor Matovič neskutočným spôsobom manipuluje verejnú mienku a hraje sa s číslami zo psích AG testovaní tak, ako sa jemu hodí a tak ako to potrebuje pre jeho ešte väčšiu manipuláciu s občanmi SR. Poslednou jeho takou neskutočne brutálne nechutnou manipuláciou s číslami zo psieho testovania, Igor Matovič zverejnil na svojom FB profile 25.1.2021, keď si za príklad zobral Nitriansky okres a zverejnil tieto manipulatívne čísla

 

Okres NITRA počet testovaných spolu počet pozitívnych spolu pozitivita okresu           v %
I.KOLO                             od 8.1.-do 10.1.2021 95558 2319 2,43%
II.KOLO                             od 15.1.-do 17.1.2021 87277 1106 1,27%
III.KOLO                           od 22.1.-do 24.1.2021 86473 635 0,73%

 

Už na prvý pohľad, musí byť každému, kto sa čo i len trochu vyzná v číslach jasné, že tu ide o hrubú manipuláciu. Igor Matovič horlivo obhajuje, ako klesajú čísla pozitívnych vplyvom AG psieho testovania, podľa neho nevyliečiteľne chorých na C- 19, ale už si nevšíma to najhlavnejšie číslo, ktoré mu úmerne poklesu pozitivity tiež klesá. Všimni si občan číslo počtu testovaných – Igor začal na počte 95558 testovaných občanov, vtedy pozitivita 2,43 % a končí na čísle 86473 testovaných občanov a tu je pozitivita 0,73 %. Takže je jednoznačne preukázané, že v jeho tabuľke, poklesom počtu testovaných, zákonite klesá aj percentuálna hodnota pozitívnych!!! Teda Igor nasilu stiahol z obehu spolu, na základe I. a II. kola psieho AG testovania 3425 „chorých“ občanov a v treťom kole mu prišlo oproti prvému kolu na psie testovanie o 9085 (!) občanov menej a tak zákonite pozitivita klesla na úroveň 0,73 %!!! Áno s číslami sa dá hrať presne tak, ako to komu vyhovuje a najlepšie sa manipuluje s takými číslami, ktoré nám absolútne nič nehovoria, teda prihodí sa „bulharská“ konštanta a výsledok je presne taký, aký ho diktátor, despota potrebuje mať, aby aj naďalej gniavil tento národ nezmyselnými psími testami namiesto toho, aby sa robili preventívne opatrenia voči vírusovým ochoreniam, ale aj iným, ktoré sú už plných desať mesiacov absolútne zanedbávané a preto nám teraz umierajú tí ľudia, ktorým sa za posledných desať mesiacov nedostalo potrebnej zdravotnej starostlivosti – onkologický pacienti, srdcovocievny pacienti, pacienti s nadváhou, pacienti s cukrovkou, pacienti psychických onemocnení atď. !!! Áno títo viac, ako desať mesiacov riadne neliečení občania SR, sú dnes v smrteľnom nebezpečenstve a to nie len vplyvom nového C-19, ale vplyvom akejkoľvek infekcie resp. akéhokoľvek vírusu pre ľudský organizmus nebezpečného!!!

Ešte skôr, ako sa dostanem k avizovaným dvom primátorom našich miest, je potrebné poukázať na to, ako sa po prvom celoslovenskom, celoplošnom povinnom psom AG testovaní, ktoré sa konalo na prelome október/november 2020 rozhodlo, na akom princípe sa uskutoční následné druhé povinné testovanie a v ktorých okresoch. Nuž nezabudnime, že vtedy odborníci povedali, že by sa malo pretestovať v tých okresoch, kde pozitivita presiahla 1,5 % a týkalo by sa to 19 slovenských okresov, ale brutálny, despota, diktátor Igor Matovič na základe svojho „odborného“ vzdelania na aplikáciu AG testov povedal, že to bude vo všetkých tých slovenských okresov, kde pozitivita C-19, na základe psích AG testov bola vyššia, ako 0,7% (!) a namiesto 19 okresov sa muselo povinne testovať v 45 (!) okresoch! Toľko nedávna história. (https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2012002_mapa-druhe-kolo-testovania-podla-konzilia-odbornikov-miesto-45-okresov-by-prebehlo-len-v-19)

Dnes, Igorovi Matovičovi vychádza oveľa horšie % pozitivity v rámci jednotlivých okresov a to i napriek tomu, že už takmer mesiac máme tvrdý Lockdown a občania už niekoľko mesiacov prísne dodržiavajú epidemiologické nariadenia, hlavne nosenia rúšok (poniektorí aj doma!) a akosi to nezaberá, takže asi v rúškach to nebude „milý Pane“!!! A tak Igor prichádza s novým brutálnym, diktátorským návrhom, že sa bude testovať psími AG testami do roztrhania tela, kým psia AG pozitivita neklesne pod 0,5 %!!! Niečo nehorázne! A pritom nemieni robiť žiadne preventívne opatrenia, ako je dať tým najzraniteľnejším zadarmo potrebné vitamíny a imunitu podporujúce látky, nezameria sa na nákup liekov, ktoré preukázateľne vedia vyliečiť ochorenie na C-19 (napr. Ivermektín), ale náš diktátor mrhá našimi peniazmi na nákup nezmyselných AG psích testov a ako sa sám priznal, robia to nákupom napriamo a od vopred vybraného dodávateľa, teda priestor na neoprávnené obohatenie sa, vybratých, zainteresovaných skupín papalášov, ako HROM!!!

A tu prichádzam k podstate článku. Som zhrozený z toho, čo hovoria minimálne dvaja primátori dvoch slovenských miest na tento Matovičov nezmyselný testovací BLUD!!!

Sú to primátor Nitry Marek Hattas a primátor Košíc Jaroslav Polaček. Jaroslav Polaček, ktorý z vlastnej iniciatívy už niekoľko týždňov vykonáva v Košiciach dobrovoľné testovania psími AG testami (a nepomáha!) sa po ostatnom víkende, keď čísla v Košiciach sú stále i napriek neustálemu testovaniu, príliš „vysoké“, nechal hlasno počuť, že – „… Ak to bude potrebné, zatneme zuby a budeme pokračovať v testovaní. Chceme poskytnúť maximálnu súčinnosť, aby sme sa dostali do normálnych čísiel“
(https://kosice.korzar.sme.sk/c/22581408/kosicanom-hrozi-ze-skrining-si-budu-musiet-zopakovat.html)

Nuž, ale Jaroslav, vy keď chcete, tak zatínajte zuby a testujte sa, aj trikrát denne a viete prečo, lebo toto ste povedali 22.10.2020 – „Prvá vlna bola skúška, ale spoločnou prácou sme ju zvládli. Zo všetkých krajských miest sa nás pandémia dotkla najmenej. Poctivou prácou robíme všetko pre to, aby sme druhú vlnu zvládli tak dobre, ako prvú. Posilňujeme dezinfekciu v MHD, zabezpečujeme ochranné prostriedky pre všetkých našich zamestnancov – policajtov, vodičov, aktivačných pracovníkov a všetkých, ktorí držia naše mesto v pohybe. Pripravili sme kapacity na karanténne ubytovanie zdravotníkov v prvej línii, ktorí sa starajú o Košičanov. Všetky naše zariadenia prešli do obmedzeného režimu fungovania. Jedine spoločne to zvládneme. Pomôžme najzraniteľnejším v našom okolí a pamätajme: rúško, odstup, ruky.“ (https://www.youtube.com/watch?v=VSnD-VepczY&ab_channel=JaroslavPola%C4%8Dek)

Nuž áno Jaroslav Polaček, pekné a dojímavé video. Ale pýtam sa, ak toto všetko pomáhalo pri zvládnutí prvej vlny C-19 a pokračovali ste v nastavených opatreniach aj naďalej, ba ste ich pravdepodobne aj vylepšili, tak potom, kde košickí soudrouzi udělali chybu“, keď je podľa Vás dnes situácia v Košiciach, taká zlá, že ste ochotný sa podriadiť idiotizmu Igora Matoviča bez výhrad, ba idete ešte ďalej a ako falošná mačka sa mu obtierate o jeho diktátorskú nohu a idete „zatínať zuby“? Zatínajte, Jaroslav, možno Vám pod tým tlakom aj praskne nejaký ten zub, ale občanov, obyvateľov Košíc nechajte na pokoji a tiež tie nehorázne zbytočne vyhodené peniaze na AG psie testy a zabezpečenie odberových miest, jednoznačne presmerujte na prevenciu a skutočné opatrenia, ktoré vašim obyvateľom reálne pomôžu – pre seniorov vitamínové balíčky, samozrejme grátis, pre mladých viac možností na voľnočasové aktivity – šport na prvom mieste, jednoznačne v spolupráci s VÚC KSK (Rastislav Trnka), okamžite vrátiť deti bez obmedzení, bez rúška, bez testovania do škôl, tlačte na vášho „spolubývajúceho“ tiež Košičana, Pavla Jarčušku, aby bol na Slovensku čo najskôr povolený veľmi účinný, lacný (zatiaľ) liek IVERMEKTÍN na humánne použitie a nie vyhadzovať veľké peniaze na nič riešiace psie AG testy, ktoré ešte nikoho nevyzdraveli…!

No a úplne ma dorazil Marek Hattas, keď na TB vystúpil s riaditeľom Fakultnej nemocnice v Nitre – MUDr. Milanom Dubajom. No a práve Milan Dubaj povedal tieto mrazivé slová, ako sa máme do budúcnosti snažiť bojovať s C-19 – „…a my rozmýšľame ako ďalej, pretože to  testovanie považujeme za nevyhnutné zabezpečiť tak, aby sa to stalo trvalou súčasťou nášho života na najbližšie mesiace a možno aj roky…, …aby to boli miesta trvalo udržateľné a mne najviac pripadá do takéhoto systému, systém využitia staníc, čerpacích staníc pohonných hmôt, ktoré sú rovnomerne rozdelené po Slovenskej republike, aj u nás v regióne. Majú výbornú infraštruktúru, príjazdy, krátkodobé parkovania, majú elektriku, majú internet, majú sociálne zariadenia a hlavne vedeli by dlhodobo fungovať…“ (https://www.ta3.com/clanok/1201505/bezna-sucast-zivota-nitru-caka-stvrte-kolo-plosneho-testovania.html)

Naozaj neskutočne nebezpečné slová, tým viac, že zazneli z úst doktora, lekára! Nebezpečné hlavne z toho hľadiska, ako čo najviac obmedziť slobodu občanov, ako čo najviac zamedziť jeho občianskych a ľudských práv a to dlhodobo udržateľne

Je nebezpečne, ak lekár nenavrhuje spôsoby prevencie a liečby, ale preferuje na nekonečne dlhú dobu riešiť medicínsky problém, reštrikciami, ponižovaním obyvateľstva, akýmisi dlhodobo udržateľnými testovacími stanicami a najlepšie na benzínových pumpách resp. čerpacích staniciach PH!!! Jednoznačne aj preto musí dôjsť k výmene vlády, aby takéto názory neboli dávané, ako za názory oficiálne, ako názory vlády, ako riešiť respiračné ochorenia, ale takéto názory by mali byť v našej republike prezentované, len a výhradne, ako menšinové a musia byť na vedeckom podklade jasne zavrhnuté, ba dokonca sa nebojím povedať, že takéto hlúpe, nezmyselné názory by mali byť jednoznačne označené, ako tie najnebezpečnejšie HOAXY a KONŠPRÁCIE vidiny budúcnosti zabezpečenia zdravia občanov SR!!!

Naozaj neviem, čo týchto ľudí vedie k takýmto hororovým vyjadreniam. To si mám naozaj myslieť, že za tým všetkým nie je naozajstná snaha, ako problém medicínsky a správne riešiť, ale že sú za tým peniaze, obchody a kšefty s AG testami a so všetkými, na to vynakladanými štátnymi prostriedkami??? Nuž nateraz to presne takto vyzerá – kšefty, kšefty, kšefty na úkor životov, životov, životov…

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.