Založ si blog

Zaslúžia si Slováci diktátorskú vládu I. Matoviča? Na základe dnešného správania sa, určite ÁNO!

Tento môj článok a môj osobný postoj k tejto diktátorskej vláde, nie je porazenecký, ba naopak, mal by slúžiť na to, aby sa Slovač konečne prebudila a začala aj skutočne nebojácne konať!

Už dlhé mesiace čítam na sociálnych sieťach, počúvam všade, kde sa pohnem, samú ostrú kritiku na túto vládu a predovšetkým na samotného despotu Igora Matoviča a aj na Zuzanu Čaputovú, ktorá pri svojej „hodnotovej“ obmedzenosti za svet nevie pochopiť, kde a aké má miesto najvyšší ústavný činiteľ v SR!

Samozrejme, že terajšia vláda získala mandát na štyri (4) roky vládnutia. Čo už na tom, že podvodom! Že akým? Nuž mediálnym! Veď ľudia ktorí volili tieto neoliberálne a diktátorské strany na čele s OĽANO, boli jednoznačne ovplyvnení všetkými „slovenskými“ médiami, RTVS nevynímajúc! Dlhé roky sa im vtláčalo do ich hláv len jedno jediné – SMER-SD je banda zlodejská, banda mafiánska a po tragickej smrti dvoch mladých ľudí v marci 2018, dostali prílepok aj „banda vrahov“. Samozrejme, keď sa na niekoho poľuje, dlhodobo, ako na štvavú zver, používajú sa „pravdivé“ argumenty, tak tá „zver“ je nakoniec dolapená a porazená! Takže môžem s kľudným svedomím vyrieknuť, napísať svoj názor, svoje presvedčenie, že parlamentné voľby  29.2.2020 vyhrali dnešným diktátorom, „slovenské“ média a čo je ešte horšie, držia ich pri moci, svojou „objektívnou novinárčinou“ aj naďalej!

Preto si Igor Matovič môže dovoliť čokoľvek, môže si nateraz dovoliť porušovať nie len „bežné“ zákony platné na území SR, ale dokonca brutálne šliape a pošliapava aj Zákon zákonov – Ústavu SR!!!

Ľudia nadávajú, šomrú, zatínajú päste, stískajú pery, dušujú sa, že už nebudú vykonávať príkazy a nariadenia diktátora Igora Matoviča, niektorí dokonca pod vplyvom toho, že ich príkazy, zákazy, nariadenia pomäteného diktátora Igora Matoviča, dohnali až do takého psychického stavu, že páchajú samovraždy (viď vyjadrenie Zuzany Čaputovej v „O 5 minút 12“, RTVS, nedeľa 17.1.2021) a keď na to dôjde, tak realita je absolútne iná!!!

Skôr, ako napíšem hlavný argument, vyplývajúci z nadpisu tohto článku, uvediem niektoré vyjadrenia na FB, ktoré píšu nespokojní občania – voliči pod FB statusy Igora Matoviča a Zuzany Čaputovej.

Pod statusmi Igora Matoviča sa ocitajú aj takéto nálady a vyjadrenia nespokojných občanov (vyberám tie, čo je možné publikovať do 22:00 hod.) – voličov SR: – napr. na vakcináciu -„Môžeš si ich strčiť za klobúk. Keby si takto nakúpil ľuďom len vitamín D3, tak by si lepšie urobil. A ušetril by si nám kasu. A TO JE NAŠA KASA, KEBY SI NEVEDEL!!!“ Jedeno vyjadrenie k nezmyselnému povinnému, ostatnému psiemu testovaniu – „Vysvetlite mi prosím zmysel tohto niekoľkodňového testovania. Ja sa dám otestovať prvý deň, budem negatívny, ale moji kolegovia sa dajú otestovať, až v posledný deň a dovtedy budeme chodiť spolu do práce, ja negatívny, ale moji kolegovia možno pozitívni…chorá hlava trnavská, bodaj by ťa otriaslo ty…“ ((6) Igor Matovic | Facebook)

Myslím, že ako ukážka stačí!

Pod statusmi Zuzany Čaputovej, môžeme v poslednom čase nájsť, čo raz viac aj takýchto reakcií nespokojných občanov-voličov SR. Napr. k jej ostatnému vystúpeniu na obrazovkách RTVS (O 5 minút 12) – „Nebudem počúvať nič hovoriace floskuly od ženy, ktorá populistický nadbieha tomu, čo ľudia chcú počúvať, aby sa zapáčila“ alebo „Prosím Vás, hlavne v každej druhej vete použite spojenie – VEĽMI CITLIVO VNÍMAM. Pre fan klub je to upokojujúce. A to že ostatní dostávame z toho koprivklu?? To nič, popri existenčných problémoch, psychického zúfalstva, finančných problémoch, hnevu a neustáleho špajchlovania nosov je to malina“ ((6) Zuzana Čaputová | Facebook)

A množstvo ďalších „chváliacich“ reakcií na „prácu“ Zuzany. Absolútne nerozumiem, ako nejaká prieskumná agentúra (FOCUS pre TV Markíza!) mohla Zuzane namerať v ostatnom prieskume až 66 % dôveryhodnosť???!!!

A teraz k podstate názvu tohto článku. Ako som už uviedol, z každej strany počúvam, čítam, ako je národ na diktátora Matoviča nahnevaný, ako ho už nebude počúvať, ako je potrebné ho, čo najskôr zosadiť z pozície predsedu vlády SR a čo sa nestane? Nuž toto!

Diktátor, despota, mentálny pomätenec Igor Matovič, sa v nedeľu večer (17.1.2021) drzo postaví pred TV kamery, zapne si vedľa seba monitor, na ktorom ukazuje svoje totálne bludy a oznámi občanom SR, že „vláda schválila“ nasledujúce opatrenia, aby sme už konečne po takmer roku vyhubili a zničili tu pliagu C-19 a že jediným možným spôsobom, ako to je možné dosiahnuť, je opäť celoplošné testovanie občanov SR psími AG „testami“, v rozmedzí od 15 do 65 rokov. A nazve to bombasticky,  „odborne“ skríning! Nuž Vážení, skríning je výraz, ktorý sa v medicíne používa hlavne pri takých medicínskych činnostiach, ako je – skríning rakoviny prsníka, skríning rakoviny hrubého čreva, skríning rakoviny prostaty. Tieto skríningy sa vykonávajú na veľmi úzkej vzorke občanov, sú riadne odborne vysvetlené a hlavne sú nepovinné!!! Ani náhodou účasť na týchto skríningoch nie je a nemôže byť podmienená tým, že ak si nenecháte na sebe vykonať takýto skríningový zákrok, tak nebudete môcť ísť do práce, do prírody pod.!!! Navyše, tieto skríningové testovania sú vykonávané na vysokej medicínskej úrovni, odobraté vzorky sú vyhodnocované na veľmi presných laboratórnych prístrojoch a výstupom je množstvo čísel, v ktorých sa vyzná len a výhradne odborný medicínsky personál (nie plagiátori!), ktoré určujú, či danú chorobu, daný jedinec má alebo sú jeho odborne zistené výsledky v norme!!! A čo nám určí kvapka AG psieho „testu“? Okrem vizuálneho posúdenia zafarbenia istej časti vzorky, ktoré môže vykonať ktokoľvek, čo má v poriadku farbocit a nemusí mať už žiadne iné vyššie vzdelanie, absolútne NIČ! Z uvedeného psieho AG „testu“ nevieme o zdravotnom stave daného jedinca zhola nič a ak niekoho označí farebný prúžok za chorého, na tak „nebezpečnú“ chorobu, akou C-19 „bezpochyby“ je, tak by mal byť okamžite odvezený na riadne odborné vyšetrenie a nie ho poslať domov na desať dní a tam nech v mukách, strachu a napätí čaká, či umrie alebo sa sám vylieči !!! Nuž totálny blud, nezmysel, zhovädilosť…!!!

Ale vrátim sa späť. Takže Igor povie, čo sa bude diať od 18.1.2021 do 26.1.2021 – teda opäť tvrdé povinné psie AG testovanie lebo, kto nebude mať od 27.1.2021 (streda), vrátane v zadnom vrecku nohavíc pokrkvaný, vtedy možno už takmer desať dňoví „certifikát zdravia“ s výsledkom negatívny, tak takýto jedinec i napriek tomu, že mu nič nie je, je absolútne fit, nemôže ísť do práce, ba nemôže ísť ani do voľnej prírody lebo by „zavraždil“ množstvo svojich spoluobčanov!!!

V tej chvíli, niekoľko stotisíc občanov a neskôr, keď sa to dozvedia aj ostatné slovenské masy, ktorých sa to bezprostredne dotýka, tak hlasno nadávajú, hrešia, kľajú – „a teda nech si to Igor vyhodí z hlavy!“, „tak toto už nie!“, „nikam nepôjdem!“ a pod. dušovania sa! A čo sa stane na druhý deň – 18.1.2021? Áno, pravý opak! Media hlásia, že elektronický nehlasovací systém na vykonanie psieho AG „testu“ skolaboval, zosýpal sa, pod ťarchou enormného záujmu poslušných občanov SR!!! A diktátor Igor sa vytešuje, píska si a všade kam chodí, rozpráva, ako sa občania SR sami, dobrovoľne chcú testovať a on má teraz jedinú úlohu zabezpečiť dostatok psích AG „testov“ , aby sa ušlo každému, aby nikto z tejto „skríningovej“ vzorky neostal vinou štátu a jeho samotného bokom! Totálny HNUS!!!

Tak mi prosím povedzte, či si občania Slovenskej republiky zaslúžia mať na čele vlády SR tohto tyrana, despotu, diktátora Igora Matoviča alebo NIE!!! Nuž ja za seba hovorím, že áno a ešte dodávam, že si budú/budeme musieť všetci, bez výnimky tento pohár horkosti dopiť až do dna, ale ak sa budú občania SR aj naďalej takto ponížene, ustráchane správať k diktátorským hlúpym, nezmyselným nariadeniam, príkazom Igora Matoviča, tak dno tohto pohára bude nekonečne hlboké!!!

Nuž na záver si dovolím napísať toto moje hlboké prianie, aby sa Slovač, čo najskôr prebudila, spamätala a nebála sa vyjsť do ulíc a úplne demokratický a zákonne si uplatniť Čl. 32 Ústavy SR, ktorý je potrebné občanom SR pripomínať na dennej báze a znie takto – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

Viac niet, čo dodať!!!

Možno len toľko, že toto, čo je vyššie opísané, pre nás čo sme o čosi viac odvážnejší, a nespapkáme len tak bez rozmýšľania, akékoľvek „seno“ čo nám diktátor Igor Matovič podhodí, teraz rezignujeme, zalezieme do kúta, uzavrieme sa do svojho vnútra, prepadneme, podľahneme iným psychickým a psychologickým následkom. NIE! Ba práve naopak, ešte z väčšou razanciou, vervou, budeme dennodenne poukazovať na neskutočne neľudský stav, ktorý je dnes v našej republike, na neľudské zaobchádzanie s nami, s občanmi SR lebo verím/veríme, že raz táto genocída diktátora Igora Matoviča sa skončí, MUSÍ SA SKONČIŤ!!!

Inej cesty niet!

AKTUALITA NA ZÁVER:

Opodstatnenosť mojich názorov v tomto článku dokazuje aj tento fakt. TV Markíza vo svojom spravodajstve uverejnila reportáž z jedného bratislavského obchodného centra, ako sa ľudia idú doslova ušliapať, aby si zakúpili respirátor FFP2 lebo „minister“ zdravotníctva SR, diktátorskej vlády Igora Matoviča, Marek Krajčí so vstúpivším duchom svätým do neho samotného, naznačil, že možno aj na Slovensku pri vstupe do objektov, kde je predpoklad, že sa na jednom mieste bude nachádzať viac ľudí (obchody, verejná doprava a možno aj na verejných zakázaných zhromaždenia), už nebude stačiť „obyčajné“ rúško, ba ani šál, ani tie po domácky, na jar tak s radosťou a vehementne šité rúška, ale bude potrebné mať minimálne respirátor FFP2!!!

TV Markíza to „zabila“ tak manipulatívnou informáciou, že tento respirátor bude potrebný preto lebo ostatné doteraz používané „obyčajné“ rúška, nedokážu, tak kvalitne zabrániť novej mutácií C-19, teda tej „anglickej“, dnes by sme túto mutáciu mohli nazvať už aj ako COVID-21 lebo je predsa rok 2021 a nebudeme sa predsa snažiť bojovať s nejakým starým vírusom, veď predsa tu máme oveľa „nebezpečnejší“ nový „anglický“ a ľudia predsa letia na nové veci! Niečo neskutočné!!!

Nuž pripravme sa, že v najbližšej dobe aj tento „anglický“ C-21 zmutuje, ale tu už nepomôže akákoľvek ochrana horných dýchacích ciest, ale bude nariadené, že pohyb mimo svojho bydliska, svojho domu resp. bytu, bude možný, dovolený len v skafandroch a my sa tak zrazu ocitneme na „MARSE“!!!

PREBOHA ĽUDIA, UŽ SA KONEČNE SPAMäTAJTE!!!

KĽUD, NEŠALTE!!!

VEĎ MÁTE PREDSA VAKCÍNU!!! Alebo, žeby sme ju nemali???

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.