Založ si blog

SLOVÁCI, ako Vám má, ešte viac I. Matovič ublížiť, aby ste sa konečne ZOBUDILI? ? ? ! ! !

Môj názor je jasný, Igor Matovič nám nepomáha, ale jednoznačne škodí!!!

Na sklonku minulého roku zadal Igor Matovič pomstychtivo Richardovi Sulíkovi domácu úlohu narýchlo, kade tade po svete zohnať milióny AG testov lebo toto je podľa Igora Matoviča jediný „liek“, ktorý nás „vylieči“ z C-19! Keď sa Richard Sulík vzoprel a domácu úlohu neriešil spôsobom, ako Matovič nakázali, tak diktátor Igor prehlásil, že celoplošné testovanie do konca roka 2020 nebude a môžeme byť zato „vďační“ Riškovi lebo je neschopný, je idiot a on, veľký Igor predsa v decembri nevyženie ľudí do zimy na testovanie lebo podľa vtedajšieho jeho vyjadrenia, by tak učinil len blázon!

Aj hľa! Dnes máme január 2021, všetci slovenskí meteorológovia hlásia v budúcich dňoch silné ochladenie, na severe Slovenska celodenné mrazy, najvyššie denné teploty v niektorých severných okresoch by nemali vystúpiť nad -10oC a aj v tých najjužnejších okresoch Slovenska by mali pretrvávať celodenné mrazy a diktátor, despota Igor Matovič na TB oznamuje občanom SR, že vláda v stredu 13.1.2021 rozhodne o celoplošnom, rozumej celoštátnom povinnom testovaní AG testami a začať by sa malo v najohrozenejších okresoch už tento víkend, teda 16.1. – 17.1.!!!

A ktoré že sú tie najkritickejšie okresy? Áno, sú to presne tie, kde je počasie najchladnejšie, teda hlavne stred a sever Slovenska! A tam všade chce Igor Matovič povinne poslať zdravých ľudí na akési „psie“ AG testy, aby stáli v mraze dlhé minúty, hodiny v rade, hlava na hlave a by sme nakoniec zistili, že „presné psie“ AG testy označili približne 1 až 2% populácie za infikovaných na C-19, ale nikto nevie s určitosťou povedať, či naozaj sú títo ľudia infikovaní na C-19 a teda sú podľa Igora Matoviča ťažko chorí, na obzvlášť nebezpečnú nákazlivú ľudskú chorobu alebo im absolútne nič nie je, len ich organizmus „obsahuje“ akýsi vírus. Aký? Nuž to tiež nikto nevie presne povedať lebo „psí“ AG test má len farebnú indikáciu a tá môže určovať čokoľvek! Samozrejme je potrebné nahlas a silno pripomenúť, aká je „prevádzková“ teplota týchto „psích“ AG testov. Nie je to náhodou teplota niekde okolo +15oC?

Takže Igor Matovič na TB oznámi, že vláda rozhodne, ale my, čo sa snažíme Igorove slová vnímať aj inak ako, cez prizmu názorov, informácií na súčasnú „kritickú“ situáciu z „overených“ informačných zdrojov, akými sú dnes média „hlavného prúdu“ (SME, Denník N, Aktuality.sk, RTVS, JOJ, Markíza…), veľmi dobre vieme, že nie vláda rozhodne, ale diktátor Igor Matovič zavelí a bude rozhodnuté na úrovni „vlády“ SR!!! Ak takýto nezmysel a takéto hazardovanie so zdravím všetkých občanov SR prejde v stredu 13.1.2021 na vláde SR, tak potom bude potrebné, sa podľa toho aj zariadiť! Predpokladám, že na tieto povinné dni testovania Ján Mikas vydá výnimkovú Vyhlášku a zruší doterajší stav zhromažďovať sa, keď platí, že na jednom mieste môžu pri sebe stáť maximálne šiesti. Lebo, ak by toto doterajšie rozhodnutie nezrušil, tak potom pri jednom odbernom mieste, v jednom čase, by nemohol byť žiaden občan, ktorý by sa dostavil na povinné „psie“ testovanie lebo už samotný „obsluhujúci“ personál číta takmer šesť jedincov, ak berieme do úvahy políciu, vojakov a samotného diktátora Igora Matoviča a spol. lebo od nich očakávam, že pôjdu občanom, národu vzorom a budú celý deň stáť vonku pri jednotlivých odberových miestach a budú prítomným vykonávať osvetu, aké je toto „psie“ testovanie prospešné a ako nám všetkým pomôže vyzdravieť z akéhokoľvek respiračného ochorenia!!! Takže, áno výnimka od Jána Mikasa musí jednoznačne prísť a to, zhromaždiť sa na jednom mieste bez obmedzenia počtu zúčastnených a potom som za účasť na celoplošnom testovaní a som aj za povinnú účasť a tu bez výnimky, všetci Slováci do nohy, ale s jednou jedinou podmienkou! Akou? Nuž úplne rozumnou a pragmatickou! Naša povinná účasť na týchto povinných celoplošných „psích“ testovačkách nebude na a pri odberových miestach, ale na námestiach, kde Igorovi Matovičovi, všetkým jeho bezduchým prisluhovačom a lokajom, kde zahrňujem aj Zuzanu Čaputovú, jasne odkážeme, že je čas na ich politickú likvidáciu! Zdôrazňujem politickú a jedine, len a na základe platných zákonov na území Slovenskej republiky!

Slováci, Slovenky DO BOJA ! DO BOJA politického, občianskeho a v žiadnom prípade nie fyzického a násilného!!!

Doba diktatúry, arogancie, despotizmu Igora Matoviča a spol., po tomto jeho nehoráznom celoplošnom hazarde so zdravím, všetkých nás, musí byť na konci!!!

Špilka v nose nás neuzdraví!!! Je potrebné všetku energiu, financie a zdravý rozum, zamerať na prevenciu proti akémukoľvek vírusu (písal som o tom vo včerajšom článku) a liečbu pomocou napr. Ivermektínu!!!

 

 

 

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.