Založ si blog

Rok 2020 – Z. Čaputová politicky skolabovala – nástup tvrdej diktatúry moci Igora Matoviča a spol. !

Rok 2020 začal katastrofou a skončil tragédiou!!!

Až doteraz som/sme sa snažili na konci končiacich sa rokov, hľadať predovšetkým kladné stránky života, za uplynulé dvanásť mesačné obdobie. Za seba, dnes, môžem konštatovať, že za uplynulých 12 mesiacov roka 2020, nenachádzam nič pozitívne. Áno, predsa len, jedno pozitívum nachádzam a to veľmi podstatné, dôležité, ale to „prezradím“, až na konci tohto môjho, tohtoročného posledného článku.

Nuž pozrime sa v skratke, aký bol rok 2020?

Začínal, tak akosi „normálne“. Nová chrípka bola ešte „ďaleko“ a tak spoločnosť slovenská, vstupovala do Nového roku 2020, hlavne volebne. Bolo tu mediálne šialenstvo, pretrvávajúce z predošlého roka 2019, mediálne šialenstvo, čo najviac pošpiniť, znemožniť dovtedajšiu vládnu koalíciu – SMER-SD,SNS,MOST-HÍD a samozrejme bola aj absolútna ignorancia tých parlamentných aj mimoparlamentných demokratických síl, ktoré neoliberalizmu a multikulturalizmu nevoňali a nikdy voňať nebudú. Áno, boli to čisto pro národné, pro rodinné a pro Slovenské strany – K-ĽSNS, VLASŤ, socialisti.sk, Dobrá voľba…

Média a Zuzana Čaputová, farizejský, unisono volali po Zmene. Po Zmene štýlu vládnutia, po Zmene v spoločensko-politickom živote, Zuzana Čaputová neustále vyzývala, aby nastala Zmena hodnôt, samozrejme jedine tých, ktoré uznáva ona a jej dovtedajšia, stála Alma mater – Progresívne Slovensko!

Bolo evidentne, že v tomto čase Igor Matovič a hlavne Boris Kollár boli absolútne neprijateľní, aby to boli oni, čo zabezpečia tú vytúženú Zmenu neoliberálov a západných lokajov! Preto sa všetko točilo okolo predvolebnej koalície PS/SPOLU a Za ľudí, do ktorej neskôr vstupuje veľmi nezmyselne a nepochopiteľne aj KDH! A práve toto bol impulz pre Igora Matoviča, aby takýto zväzok rozbil, hlavne ak predstavitelia tejto „demokratickej“ všehochuťovej koalície, prskali na Igora Matoviča politickú síru a oheň! Igor Matovič, ako povolebný partner, bol pre nich absolútne neprijateľný a až ku koncu predvolebnej kampane, keď sa začali v médiach objavovať väčšie volebne šance Igora Matoviča, táto všehochuťová „demokratická“ koalícia začala ako, tak pripúšťať, že ak sa po PV 2020, nebude dať zložiť vláda PS/SPOLU-ZA ľudí-KDH, tak jednoznačne budú prizývať k vládnutiu aj SaS a vo výnimočnom prípade, za určitých stanovených podmienok aj Igora Matoviča a jeho „obyčajných“ ľudí, „pozbieraných“ na kandidačnú listinu OĽANO, kde sa len dalo a od koho sa dalo (ja to nazývam „politická pouličná zmes“ – PPZ!) Boris Kollár a jeho Sme rodina bola neprijateľná úplne!

No a tu si Igor Matovič uvedomil, že práve toto je „voda“ na jeho politický mlyn a začal politický „mlieť“. Hneď v úvode prehlásil, že ak aj bude po PV jeho hnutie, či strana členom vládnej koalície, tak jemu to bude jedno, kto a ako sa bude v tejto vládnej koalícií správať, ale ak budú konať „Smerácke zlo“, tak „hold“ budú musieť ísť „z hrušky dole“, kdežeby on, slovenský „očistec“, znášal mafiánske maniere SMER-SD a spol. vo vlastnej vládnej koalícií! Následne v čase, keď nová chrípka bola viac, ako známa a šarapatila už aj na Európskom kontinente, sa Igor Matovič a spol. vyberá na okružnú jazdu na Cyprus a do Monaka! Na FB sa objavujú jeho emotívne (ako inak, slzavé) videa, ako je potrebné s týmito rozkrádačmi nášho spoločného majetku zatočiť a pod. Až následne sa ukázalo, že to bol vynikajúci ťah a presne načasovaný! Prišli PV 2020 a každý očakával, že po nich bude Andrej Kiska predsedom vlády, Michal Truban predseda NR SR a ostatní by podostávali rôzne ministerské kreslá, vláda by bola bez Igora Matoviča, bez Borisa Kollára a Richard Sulík, by dostal nejaké to „zlaté korýtko“, aby sa nepovedalo, že si ho „nevážia“.

BUM!!! Výsledok bol šokujúci! PS/SPOLU vybuchlo, až tak, že v Prezidentskom paláci zavládol absolútny smútok. Bolo jasné, že Zuzana Čaputová ostane so svojimi hodnotami sama a jej Alma mater –  Progresívne Slovensko, bolo absolútne mimo hry. Naprázdno so zubami klapol, aj Andrej Kiska a ako najväčší zbabelec, opúšťa všetko a všetkých! KDH a Alojz Hlina dostali od svojich skalných, to čo si zaslúžili, za zradu tradičných kresťanských hodnôt, keď sa dali do spolku s neoliberálnymi politickými Judášmi!!!

Najviac vysmiatí ostali Igor Matovič a Boris Kollár. Je potrebné povedať, že Igor Matovič nie len, že neočakával takýto volebný výsledok pre neho a jeho OĽANO, ale ani si až takýto úspech neprial. On by bol najradšej, keby bol nejakou súčasťou vládnej koalície, ale aby ostal nerušene sedieť v poslaneckej lavici a mohol by aj, ako koaličný partner, si naďalej robiť to svoje politické PR na všetky svetové politické strany. Tu sa úprimne priznávam, že aj ja som sa potešil (aj keď so ho samozrejme nevolil), že Igor Matovič dostal konečne to, čo si tak „prial“. Avšak tešil som sa v čase, keď som nevedel, že nepríde korona šialenstvo a že sa nejaký čas budeme celá spoločnosť zabávať nad tým, ako sa tento človek a celá jeho vládna koalícia zosmiešnia tak, že v najbližších predčasných voľbách odídu naveky do politického zabudnutia. Nuž realita bola iná! Nastala doba temna. Igor Matovič nebol pripravený vládnuť ani v čase, keby z neba padali pečené holuby a nie to ešte do obdobia svetového ošiaľu z nového koronavírusu. Nastal chaos a postupné upevňovanie moci mentálne labilného človeka s jasnými sklonmi k diktatúre moci a k porušovaniu všetkých zákonov, platných nie len na území SR, ale aj v rámci celej EÚ!!! Aby sa Igor Matovič zbavil zodpovednosti za riešenie a následky „riadenia“ korona krízy, začal z dovtedy úplne neznámeho štátneho úradníka Jána Mikasa robiť na oko, najsilnejšieho muža v štáte.

Nebudem to dopodrobna rozoberať, ten čo sledoval a sleduje, čo sa tu dialo a deje, vie čo a aký dlhý text by teraz nasledoval.

Tu je potrebné však poukázať na jednu podstatnú vec. Na jar 2020 sa nový korona vírus správal presne, ako každé respiračné ochorenie, „inak povedané“, správal sa sezónne! Prišli teplé a slnečné dni! Takéto podmienky nevyhovujú žiadnemu korona vírusu, či už pravekému, starému alebo úplne novému. Ďalším faktorom (dnes to už môžem povedať lebo čas nám to ukázal!), prečo na jar 2020 korona vírus ustúpil (NEZANIKOL, ani ho nikto NEZLIKVIDOVAL) bolo hlavne a najme to, že vtedy ešte nestihol Igor Matovič zrealizovať svoj šialený nápad s celoplošným povinným AG testovaním a nenahnal povinne všetkých občanov SR do dlhých radoch pred testovacie miesta v skorom jarnom sychravom období. Toto je jednoznačne dnes možné povedať, že ak by sa niečo také udialo, tak ľudia by sa v tých dlhých radoch nachladili a „oživili“ by všakovaké sezónne vírusy a situácia by bola katastrofálna!

Avšak i napriek upokojeniu situácie, sa absolútne nezmyselne udržiavali zdravotnícke zariadenia v nečinnosti a absolútne sa nevenovala pozornosť prevencií proti novému (aj starému) korona vírusu – vitamíny, pohyb, voľné dýchanie na čerstvom vzduchu a pod. Absolútne sa zanedbala zdravotná starostlivosť onkologických ochorení, srdcovocievnych ochorení, cukrovka, obezita a pod. Ľudia sa báli navštíviť, pri príznakoch týchto ťažkých chorôb lekára lebo boli na smrť vystrašení, že už sa od neho domov nevrátia a tak, buď umierali doma alebo sa ich následky choroby preukazujú hlavne počas týchto posledných dňoch tohto roka.

Igor Matovič svoj šialený nápad s celoplošným AG povinným testovaním, ktoré potajme pripravoval, aj poza chrbát (NAOZAJ tomu tak bolo?) hlavného veliteľa OS SR Zuzany Čaputovej, zrealizoval na prelome októbra a novembra. Vedel, že AG testy sú na túto akciu absolútne nevhodné, vedel, že v tých dlhých radoch, kde občania SR stáli aj niekoľko hodín, v jesennom hmlistom, daždivom počasí, budú tisíce označení za pozitívnych na C-19 a vedel, že takýmto podlým ťahom zavrie doma desaťtisíce občanov SR minimálne na desať dní…

Zákerne vedel, že má v rukách kruté alibi, že to nie on zavrel ľudí do domáceho väzenia, ale AG testy lebo to oni vás/nás označili za chorých na „nebezpečnú“ nákazlivú chorobu C-19…

Samozrejme, že ak sa z obehu stiahne niekoľko desiatok možno stoviek tisíc ľudí, tak aj krivka pozitivity poklesne na akýkoľvek korona vírus…

Avšak dnes už vieme, že toto AG šialenstvo malo za následok, že dnes máme obrovský nárast nakazených a nie len na nový korona vírus, ale aj na tieto, dodnes známe korona vírusy a toto AG povinné šialenstvo je hlavným a jediným dôvodom, prečo máme dnes také vysoké číslo chorých na respiračné ochorenia a taktiež nám dnes umierajú hlavne tí občania u ktorých bola, za celé obdobie od marca 2020 zanedbávaná zdravotná starostlivosť na už vyššie pomenované ťažko vyliečiteľné resp. nevyliečiteľné choroby. A keď nám dnes takýto ľudia umierajú, tak nepomenúvame ich naozajstný dôvod úmrtia, vplyvom deväťmesačnej zanedbanej zdravotnej starostlivosti, ale za každú cenu sa snažia zistiť, či sa mu v tele nenachádza akákoľvek forma nového korona vírusu a ak áno, tak je jeho smrť okamžite prisúdená jedine C-19 a toto je hnusná propaganda a hnusný hyenizmus!!!

Takže dnes žneme to, čo tu Igor Matovič a spol. nasiali od marca 2020 a hlavne na prelome októbra a novembra 2020, kde sa občania SR v dlhých radoch nachladili, prechladli atď. lebo bez modrého „certifikátu zdravia“ by ich ani do nemocnice na vyšetrenie príznakov iných nevyliečiteľných chorôb neboli bývali prijali!!!

Zuzana Čaputová sa od vyhlásenia výsledkov PV 2020 akosi nevedela spamätať a nie je spamätaná dodnes! Pri každom väčšom politickom hlúpom, diktátorskom rozhodnutí Igora Matoviča a spol. jednoducho politický skolabovala. Nemala tu silu resp. odvahu sa rázne postaviť takýmto diktátorským manierom súčasnej vládnej koalície. V lete sa vybrala na potulky Slovenskom a pri jednej takejto potulke uviedla na svojom FB profile, že pri pohľade z okna „svojej“ prezidentskej limuzíny vidí, že na Slovensku je všetko tak, ako má byť, teda v najlepšom poriadku!!! (bol to výjazd v VUC BB) Verím, že keby sa dnes vybrala na potulky Slovenskom a otvorila by si okno na „svojej“ prezidentskej limuzíne, tak by musela horko zaplakať…

Koniec roka 2020 – ľudia sú na pokraji svojich psychických a fyzických síl, deti neboli už takmer jeden školský rok v škole, ekonomika padá, národ je chorí, ako nikdy predtým, preto toľké denne úmrtia, ale nie z a na základe C-19, ale jasne na základe vyššie uvedeného, diktatúra vládnej moci naberá na sile a v jednom väzenskom zariadení sa udeje tragédia. Rok 2020 sa končí „samovraždou“ bývalého vysokopostaveného štátneho činiteľa, bývalého policajného prezidenta a Zuzana Čaputová sa zmôže na nehorázne vyjadrenie, citujem z jej posledného FB statusu – „Úmrtie bývalého policajného prezidenta pána Lučanského…, … jeho čin nesmie slúžiť politickému nátlaku na ukončenie vyšetrovania káuz, ktoré súvisia s ohýbaním spravodlivosti z minulosti.“

Takže Zuzana Čaputová opäť absolútne politický kolabuje a oznamuje občanom SR, že ani stále nevysvetlená, nevyšetrená smrť Milana Lučanského nesmie zastaviť Igora Matoviča a spol. v ich diktátorských manieroch a je potrebné naďalej politických oponentov diktátora Igora Matoviča a spol. aj naďalej na základe chabých dôkazov a na základe podlých kajúcnikov, zatvárať do vyšetrovacích väzieb, zamedziť im akékoľvek ľudské práva a keď sa opäť nejaký z nich pod ťarchou psychického (ktohovie, možno aj fyzického) tyrania „sám“ zbaví života, tak toto predsa nemôže byť prekážka v nastúpenej ceste diktátu a likvidácie občianskej slobody na Slovensku, čo jednoznačne vedie k zániku Slovenskej republiky ako takej!!!

No a na záver predsa len jedna pozitívna správa, ktorá sa za uplynulý rok 2020 na Slovensku udiala a pretrváva až do dnešného posledného dňa v roku 2020!

Tou pozitívnou správou je poznanie, že na Slovensku je drvivá väčšina občanov, Sloveniek a Slovákov, ktorí i napriek tým všetkým zlým veciam, ktoré som opísal vyššie v texte, si zachovali chladnú hlavu, zdravý rozum a toto je ten pevný základ, na ktorom je potrebné od prvých dňoch Nového roka 2021 začať budovať naozajstnú Zmenu na Slovensku. Táto Zmena by mala a musí spočívať v tom, že musí čo najskôr skončiť tyrania, diktát vlády Igora Matoviča, musí dôjsť k zmene obsadenia v Prezidentskom paláci a jednoznačne sa musí život na Slovensku, čo najskôr vrátiť do absolútneho normálu, bez strachu, bez paniky, s čo najväčšou pozornosťou a starostlivosťou o tých, ktorí to naozaj, čo najviac potrebujú a to nie len naši starí občania, ale aj tí, ktorých ťažké, ťažko vyliečiteľné choroby boli do dnešných dní diktátorskou vládou Igora Matoviča nezmyselne zanedbávané a žiaľ práve dnes nás vo veľkom navždy opúšťajú!

Takže Slovenky, Slováci, Občianky, Občania Slovenskej republiky, prajem vám, aby ste dnešný posledný deň v roku 2020 prežili pokiaľ možno v čo najširšom okruhu svojich blízkych, svojich milovaných, podľa možnosti čo najveselšie a aby ste zajtra vykročili do nového roku 2021 s vedomím, že rok 2021 bude rokom Zmeny, rokom, kedy sa zbavíme zbytočného strachu, rokom návratu do normálu, ale v žiadnom prípade nie „zásluhou“ tých, ktorí nám z roka 2020 urobili najťažší rok našich doterajších životov. Už viac nepime z tohto pohára plného horkosti!

Teším sa na Vás aj v novom roku, roku Nádeje – 2021!!!

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.