Založ si blog

Diktátorský Buldozér Z. Čaputová – I. Matovič a spol. ide neohrozene ďalej!

Idú si svoje! Hlava-nehlava, zákon-nezákon, vyhláška na vyhlášku!!! Nuž nie ochrana zdravia občanov SR, ale strach z občanov SR, ich núti robiť to čo robia!

Igor Matovič bol včera už „vyliečený“ z „nebezpečnej“ nákazlivej ľudskej choroby C-19, ale do NR SR ani nepáchol! Zato tam nechal na základe Mikasovej vyhlášky doslova priviesť šesť (6) poslancov z „vládnej“ diktátorskej koalície i napriek tomu, že títo boli v tomto čase chorí na obzvlášť „závažnú“ nákazlivú ľudskú chorobu C-19, aby sa naplnilo dielo skazy a aby „vládny“ diktátorský buldozér schválil ústavnou väčšinou, dva ústavne zákony, ktoré obidva, krehkú, oslabenú demokraciu na Slovensku zabíjajú!!! Apropo, ktoríže to boli poslanci resp. poslankyne? Spoznal ich niekto? Veď prišli (priviezli ich?) v „kozmonautických“ skafandroch a ešte ich obalili do fólie!!! Boli to oni alebo niekto iný, len aby bolo dostatok hlasov?! Ja viem, opäť tá nepríjemná „konšpirácia“ alebo žeby ani nie?!

Nuž bolo zvykom, že na Slovensku zákony nadobudli platnosť v okamihu, ako boli zverejnené v Zbierke zákonov! Dnes si „musíme“ zvykať na nový pojem nášho legislatívneho názvoslovia a tým je „Zbierka vyhlášok“!!! Pretože, dnes na Slovensku má Mikasova vyhláška väčšiu silu, ako zákon! Viď včerajšok! Ani obzvlášť „nebezpečná“ ľudská, nákazlivá choroba C-19 nezabránila Mikasovi, aby jeho vyhláška prebila všetky ostatné zákony platné na území SR a bolo to použité, ako najvyšší tromf v kartovej mafiánskej hre!!!

A tu sa začína obrovský problém diktátora Matoviča a jeho diktátorských lokajov, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc! Ja nemám problém s tým, že pozitívne (?) testovaní poslanci na C-19, bezpríznakoví, sa zúčastnili rokovania v NR SR. Podľa všetkého ani neboli pozitívny, len akosi boli tiež falošne, ako mnoho bežných občanov SR, označení za pozitívnych a v ostatných laviciach, možno sedeli ich kolegovia pravdepodobne naozaj infikovaný na C-19, ale u nich sa test „pomýlil“ opačne – teda negatívny pozitivec!!! To, že im to Mikas umožnil, len dosvedčuje fakt, že tu čosi nebude v poriadku s tou „obzvlášť nebezpečnou“ ľudskou, nákazlivou chorobou! Viď príklad diktátora Igora Matoviča – „poležkal“ si doma desať dní, povypisoval denne množstvo hlúpych a arogantných, diktátorských FB statusov a dnes je čulý, ako rybička a hajde ho „zachraňovať“ ďalšie ľudské životy, tým, že ako prvý „liek“ nám naordinuje predĺženie Núdzového stavu o 40 dní a NR SR má veget lebo majú dlhých 20 dní nato, aby mu to odklepli. Dovtedy budú všetci diktátorsky „vládny“ lokaji po karanténe a hybaj veselo ďalej do nového, ešte viac diktátorského roka 2021!!!

Potom, čo si koaliční diktátori ústavnou väčšinou upevnili diktátorskú moc v štáte, vystupuje na TB „naj“ politik všetkých čias, mládenec (podľa koaličného partnera farizej farizejov!) Juraj Šeliga a spustí svoje kliatby na dnešnú parlamentnú opozíciu. Kričí, huláka a drzo ukazuje do kamery „lekársku správu“, na ktorej má vytlačené veľké číslo „106“, s poznámkou – „úmrtí“!!! Drzo klame a zavádza, keď tvrdí, že – „…dnes máme 106 úmrtí na C-19…“ Juraj tým slovíčkom „dnes“, nás všetkých chcel presvedčiť, že práve včera, v pondelok 28.12.2020 umrelo na Slovensku 106 ľudí výhradne na základe a vplyvom C-19! A „novinári“ NIČ!!! To mu nemal, kto šplechnúť do očí, že to čo hovorí je klamstvo, bohapustá lož!!! Stačí si pozrieť podrobnú tabuľku „presných“ štatistík na korona.gov.sk a zistí, že počas vianočných sviatkov – dni 24.12. a 25.12. 2020 sa v štatistikách „úmrtia na C-19“ objavuje NULA, ešte raz NULA!!!  A taká istá NULA v kolónke „úmrtia na C-19“ svieti aj pri dátume 21.12.2020!!! Takže, ak by Juraj Šeliga chcel byť aspoň trochu „presný“ tak by povedal, že za posledných sedem (7) dní od 21.12.2020 do 27.12.2020, umrelo na Slovensku „na“ C-19 v priemere denne 37 ľudí a nie v jeden deň až 106 a to práve v ten deň, keď ich chorí poslanci na túto smrteľnú chorobu riskovali svoj, aj ich život lebo 29.12.2020 končí na Slovensku Núdzový stav!!! Samozrejme, že ani u tých 37, v priemere denne zomretých ľudí, nie je pravdepodobne podrobnou pitvou dokázané, že jedinou príčinou bol práve C-19…!

Samozrejme, že mlčať nemohol ani najväčší zástanca a obdivovateľ NATO a US ARMY, „náš“ minister obrany a najväčší posluhovač a lokaj diktátora Igora Matoviča, sám slovutný Jaroslav Naď. Ten na svojom FB profile pourážal dnešnú parlamentnú opozíciu spôsobom nevyberaným a nevyhol sa ani slovu – Hitler!!! Komentovať výroky „opice“ (takýmito výrokmi častuje Jarko občanov SR, ktorí už nemajú čo do úst!) Jaroslava Naďa, nemá pre mňa pre túto chvíľu najmenší zmysel.

Na scénu prichádza Zuzana Čaputová zo „Zeleného dvora“, pardon, doslova a do písmena, zo Zlatého dvora, „inak povedané“ z Prezidentského paláca! Najskôr farizejský „pokarhá“ Jána Mikasa, že ani jej sa akosi nezadajú jeho vyhlášky a následne bez mihnutia oka podpíše obidva ústavne zákony, ktoré ústavnou väčšinou prijala diktátorská väčšina v NR SR za pomoci chorých ľudí, ktorí tam nemali čo hľadať!!! A ktože doručil Zuzane Čaputovej tieto narýchlo schválené zákony na podpis? Nuž ja by som navrhoval, aby to bola tá šestica poslancov NR SR, ktorí sa na základe Mikasovej vyhlášky a výnimky, mohli zúčastniť na „kritickom“ hlasovaní, priamo v pléne NR SR a preto nevidím dôvod, resp. žiadnu prekážku, prečo by tí istí poslanci nevyužili Mikasovu vyhlášku a neboli to práve oni, čo by Zuzane Čaputovej osobne doručili tieto právne paškvily!!! Veď prečo by mala mať Zuzana Čaputová s tým problém? Šestica chorých poslancov by bola v skafandroch, aj ona by si mohla jeden takýto navliecť a média by opäť mali o jednu senzáciu naviac! Naozaj všetko zlé, človeku sa z toho až žalúdok obracia!!!

Ale neobídem ani dnešnú parlamentnú opozíciu. Ja neviem, ale títo páni a dámy, majú naozaj krátku pamäť. Prečo sa nechcú poučiť z predchádzajúcej parlamentnej „demokratickej“ opozície, keď sa postavili pred kamery takmer všetci, spolu a pľuli a pľuli na vtedajšiu vládnu koalíciu a „fašistickú“ časť vtedajšej opozície, ako zmyslov zabavení?! Čo na tom, že tliachali dve na tri, ale boli tam spolu, v počte niekoľkých desiatok, že sa ani do záberu, im naklonených kamier, všetci nepomestili!!! A „demokraticky“ si na tieto opozičné TB, prizývali na posvätnú pôdu NR SR aj vtedajšiu mimoparlamentnú „demokratickú“ opozíciu – PS/SPOLU, Za ľudí, ale aj KDH!!!

A dnešná opozícia sa nevie zomknúť! Nevedia vystúpiť spolu vedľa seba! Nevedia si zavolať na tieto vystúpenia aj mimoparlamentnú demokratickú opozíciu! NIE! Oni vystupujú samostatne! Samostatne Ľuboš Blaha za SMER-SD, samostatne Richard Raši za HLAS-SD a keď idú samostatne vystúpiť poslanci za K-ĽSNS, tak už „naši slovenskí“ novinári majú svoje „novinárske fidlátka“ zbalené a Marián Kotleba a spol. hovoria, možno do jednej kamery, tej ktorá patrí NR SR!!! Takže aj Vy, dnešná demokratická opozícia, aj vám patrí výčitka – Všetko zlé! Je potrebné sa zomknúť a nateraz dať bokom, akékoľvek rozdiely, hlavne ideologické, ktoré medzi vami sú. A kašlite nato, že vás tí praví fašisti a mafiáni nazývajú „fašistami“ a „mafiánmi“.

Na záver si na margo dnešnej opozície neodpustím starý známy výrok „naj“ predsedu SNS, tiež Janka, ale tentokrát nie Mikasa, ale Slotu. Ján Slota svojho času v NR SR predniesol aj tieto pamätné slová – „…a My tu stále, len rozprávame a kňučíme, jak taký kňučiaci zdochýnajúci pes...!“

Je potrebné ešte niečo iné, výstižnejšie dodať k dnešnému stavu na Slovensku? Myslím si že NIE…

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.