Založ si blog

Bude dnes Polícia SR zasahovať v NR SR?

Mala by, ale nebude! Všetko to zabezpečil a zakryl, kto iný, ako hlavný hygienik Ján Mikas. Predpokladám, že na priamy príkaz diktátora Igora Matoviča. O čo ide? Nuž o nič „podstatné“! Igorovi Matovičovi 29.12.2020 končí Núdzový stav a potrebuje ho predĺžiť, aby aj naďalej mohol držať národ v poslušnosti. Nato však potrebuje, aby NR SR schválila Ústavný zákon, ktorý dá Vláde SR diktátorskú kompetenciu o vyhlasovaní Núdzového stavu. Ak sa tento zákon v NR SR schváli (a to sa určite stane!), tak Igor Matovič a jeho lokaji vo vláde, si budú môcť vyhlasovať Núdzový stav na dobu 40 dní, kedy sa im zachce a koľkokrát sa im zachce! K tomu však budú potrebovať „demokratický“ súhlas od NR SR, ale nie pred vyhlásením Núdzového stavu, ale „demokraticky“, až po jeho vyhlásení Vládou SR a NR SR má na to komfortných dvadsať dní!!!

Poslanci NR SR by o tom mali rozhodnúť dnes na mimoriadnej schôdzi, ktorá je zvolaná na 14:00 hod. Je tu však „malý“ háčik! Za takýto zákon nezahlasuje ani jeden z poslancov súčasnej opozície, čo by tak ani nevadilo lebo koalícia má pohodlnú ústavnú väčšinu (95 diktátorov!) a na schválenie akéhokoľvek zákona „demokraticky“ nepotrebujú nikoho z dnešnej opozície! Avšak háčik je v tom, že je niekoľko vládnych poslancov pozitívnych na C-19 a teda podľa vyjadrení Igora Matoviča a spol. sú títo poslanci chorí resp. ochoreli na C-19 – veľmi nebezpečnú ľudskú chorobu! To znamená, že títo chorí poslanci musia byť v domácej karanténe a liečiť sa! Tak by to malo byť! Ale nie je!

Ján Mikas totiž v nedeľu, deň pred schôdzou vydal vyhlášku, ktorá sa týka poslancov NR SR a na základe tejto vyhlášky budú všetci chorí poslanci na C-19 počas doby trvania schôdze (ktohovie ak bude bez rozpravy, tak to bude možno slabých 30 minút!) bez choroby, „inak povedané“, na dobu trvania veľmi „dôležitej“ schôdze NR SR budú vyhláškou Jána Mikasa prehlásení za zdravých!!!

Nuž pýtam sa ministra vnútra Romana Mikulca, nie je toto dôvod na zásah v NR SR, kde v uzavretej miestnosti sa budú tlačiť, hlava na hlave, zdraví s chorými??? Áno zachytil som hlasy z opozície, že sa takejto schôdze nezúčastnia a tak možno bude možné, že tí čo na túto schôdzu prídu, tak budú môcť sedieť šachovnicovo…

Avšak, ak by prišli poslušne všetci poslanci (150), ako by Mikas a spol. zabezpečili R-O-R??? Hlavne tie rozostupy???

Takže zdravé deti do škôl NIE! Zdraví ľudia do práce NIE! Zdraví ľudia najesť sa do reštaurácie NIE! Zdraví ľudia na športové, kultúrne podujatia NIE! Ale poslanci chorí na veľmi nebezpečnú, smrtiacu chorobu C-19 môžu!!! Lebo Diktátor Igor zavelil!

Toto si Zuzana Čaputová, ako vysvetľuje? Schvaľuje to? Nuž áno lebo aj jej to vyhovuje!!!

A vy občania SR, ktorých táto súčasná diktátorská vláda vystrašila na smrť s C-19, tak, že už nosíte rúška aj doma, vám takéto diktátorské maniere dnešnej vládnej koalície a samotného Igora Matoviča neprekáža? Nevadí vám to?

Mne to vadí, neviem a nechcem sa zmieriť s takýmto diktátorským režimom! Nikdy počas svojho života (54r.) som takýto diktátorský režim nezažil a nehodlám ho zažívať ani o minútu viac, ako je to nevyhnutné!!!

Nakazení poslanci bez príznakov dostali výnimku. Môžu ísť hlasovať o núdzovom stave – Domáce – Správy – Pravda.sk

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.