Založ si blog

Útok Richarda Sulíka na Igora Matoviča, by mal znamenať jednoznačný koniec tejto diktátorskej koalície a zároveň aj pád celej vlády!

To čo povedal Richard Sulík na adresu Igora Matoviča v ostatnej politickej relácií televízie TA3 v „V politike“ je niečo, s čím sa jednoducho nedá zotrvávať v akejkoľvek vládnej koalícií. Akosi je zaujímavé, že si to nikto nevšimol a „naše“ „objektívne“ média o to ani nezakopli!!!

A o čo ide? O aký zásadný a dôležitý výrok Richarda Sulíka, nahlas a s plnou vážnosťou povedaný v priamom prenose ide?

Nuž o tento! Moderátor relácie Norbert Dolinský v priebehu diskusie oslovil Richarda Sulíka s takouto otázkou – „…dobre pán Sulík, keď hovoríme o PENTE, pani Bittó Cigániková bola premiérom označená, ako lobistka PENTY, to ste určite zachytili, ako sa vám počúvajú takéto slová? Je lobistkou PENTY?“ a Richard Sulík od politického srdca a vážne odpovedá – „…je to podlé klamstvo a Igor Matovič toto robí často a nebudem to ďalej komentovať…“ (Duel R. Sulíka a P. Pellegriniho / Diskusia o rozpočte pre vzdelávanie / Komplikovaný návrat do škôl | TA3 – 22 minúta) Nuž škoda, že to Richard Sulík nemienil ďalej komentovať lebo, ak koaličný partner, predseda koaličnej strany sa vyjadrí o predsedovi vlády a zároveň o predsedovi najsilnejšej (víťaznej) koaličnej strane, že je podlý klamár a robí takéto podlé klamstvá vo vzťahu ku koaličným partnerom často, tak sa pýtam, či je vôbec politicky korektné (ak už nie politický mravné) zotrvávať s takýmto podlým klamárom naďalej v koalícií???!!! A pýtam sa takto na diaľku Richarda Sulíka, používa Igor Matovič takéto podlé klamstvá aj vo vzťahu k nám občanom SR, vo vzťahu k iným najvyšším ústavným činiteľom, prípadne aj vo vzťahu k orgánom činným v trestnom konaní, keď poukazoval v minulosti, ako opozičný poslanec a dnes diktátor na „trestnú“ činnosť vlád SMERU-SD a jeho koaličných partnerov??? Ako môže byť takýto človek (Igor Matovič) dôveryhodný politik, ak ho jeho koaličný partner úplne vážne, nazve častým podlým klamárom???

Takže pán Richard Sulík, ak by ste mali politickú chrbtovú kosť, tak po takomto verejnom vyjadrení sa na adresu Igora Matoviča, sa „otočíte na politickom“ opätku a takéhoto diktátora a často podlého klamára opustite do troch minút! S takýmito podlými klamármi je najlepšie sa len pozdraviť „Dobrý deň“ a „Dovidenia“, nič viac!!!

Iste, ak by vládnu koalíciu opustila len strana SaS, tak by ešte OĽANO-Sme rodina-Za ľudí disponovali pohodlnou obyčajnou väčšinou v NR SR (82) a mohli by pokojne diktátorsky vládnuť ďalej. Ale pýtam sa bývalého hlavného „občianskeho“ aktivistu „Za slušné Slovensko“, dnes podpredsedu NR SR a podpredsedu Kiskovej strany Za ľudí, či je slušné zotrvávať v koalícií s človekom, ktorý bol aj jeho (Šeligovim) koaličným partnerom Richardom Sulíkom, označený za „podlého klamára“ ??? Alebo Juraj Šeliga nemal ešte s Igorom Matovičom takúto skúsenosť??? Nuž ak nie, tak dávam Jurajovi Šeligovi do pozornosti reláciu na TV Pravda – „Ide o pravdu“ zo dňa 16.1.2020, kde Igor Matovič povedal o niekom zo Za ľudí, že sú pripravení urobiť taký politický ťah (teda niekto zo Za ľudí!), že na prvýkrát sa po PV 2020 nepodarí zostaviť väčšinovú vládu, potom sa vraj Pellegrini od SMERU-SD odtrhne a po predčasných PV, niekedy v Júni 2020, pôjde strana Za ľudí do koalície s tým „novým“ SMEROM, ale už bez Roberta Fica a samozrejme aj bez OĽANO a Igora Matoviča… Nuž nech sa páči pán Juraj Šeliga zo „Za slušné Slovensko“, pozrite si tento krátky záznam z uvedenej relácie a posúďte, či aj vtedy Igor Matovič „náhodou“ podlo neklamal, aj o niekom vysokopostavenom v strane Za ľudí –  Kto zrádza Kisku? Matovič zatiaľ meno tají – Domáce – Správy – Pravda.sk.

Na záver – každý, kto zotrváva v akejkoľvek spolupráci s diktátorom Igorom Matovičom, si musí byť vedomý, že spolupracuje s „podlým, neustálym klamárom“ a kto neverí, nech sa informuje u Richarda Sulíka a ostatných dvoch, dnes koaličných partnerov diktátora, despotu Igora Matoviča.

Apropo, Zuzana Čaputová ešte z úst Igora Matoviča, nepočula na svoju osobu ani jedno „podlé klamstvo“? Veru, ak Zuzana Čaputová odpovie, že nie, tak v takom prípade sa aj na ňu bude vzťahovať výrok Richarda Sulíka, pôvodne mysleného len na Igora Matoviča!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.