Založ si blog

Zásadné klamstvo a manipulácia občanov SR Igora Matoviča, praktizovaná cez naše deti! !!

Tých klamstiev, manipulácií a zavádzaní v podaní Igora Matoviča je neúrekom. Avšak toto je o to zásadnejšie, že sa jedná o naše nevinné deti! Takže v stručnosti. Tento víkend patrí hviezde špilkového testovania – Igorovi Matovičovi. Ide všetkým, celému svetu ukázať, že keď sa chce, tak sa dá! Igor ide urobiť maximum preto, aby jeho deti mohli od pondelka 7.12.2020 nastúpiť do školy. Ostatné deti majú smolu lebo všetci ostatní sme babráci, neschopáci, mudrosráči, teda budíš k ničomu. Nebudem sa tu venovať jeho víkendovému idiotskému konaniu lebo to naozaj nemá v tejto chvíli význam a pravdepodobne to bude musieť organizovať a vykonávať ďalšie víkendy po sebe, až do doby, kedy si on a všetci tí, čo teraz po víkende nastúpia do škôl, nedajú vpichnúť „všemocnú“ vakcínu proti C-19.

Teraz sa chcem venovať inej veci a chcem poukázať na absolútne klamstvo, ktoré si akosi „objektívne“ média nehodlajú vôbec všimnúť!!!

Igor Matovič pred veľkým celoštátnym, celoplošným testovaním, ktoré sa bombastický, „dobrovoľne“ vykonalo cez víkend na prelome októbra a novembra, občanom SR jasne povedal, že ak to zvládneme, tak budeme dýchať o poznanie voľnejšie! Budeme si užívať obrovskej slobody! Vtedy Igor pretestoval všetkých žiakov II.st. ZŠ, SŠ ba aj VŠ, všetkých pedagogických aj nepedagogických zamestnancov, všetkých škôl a samozrejme minimálne aj jedeného z rodičov všetkých školopovinných detí ! Tak prečo už vtedy neotvoril školy? Veď mal vo veľkom urobené presne to, čo chce teraz silou mocou zopakovať, aby mohli ísť deti do škôl? Prečo to neurobil už vtedy, pýtam sa ešte raz??? Veď to čo dnes navrhuje, znamená bez diskusie, znovu vykonať povinné celoplošné testovanie, minimálne pre jeden (1) milión občanov SR! A toto chce opakovať na týždennej báze! Čo je toto za idiotizmus?! Toto vy média, nevidíte? Prečo Igora Matoviča neroznesiete za takýto idiotizmus na svojich novinárskych „kopytách“ ??? Vám to takto vyhovuje???

Je len jedno riešenie, absolútne Igora Matoviča odignorovať, nedať sa testovať a deti poslať do škôl riadne, bez testov, bez obmedzení a v plnom počte!!! Deti nesmú byť rukojemníkom jedeného despotu, diktátora, akým Igor Matovič bez pochyby je!!! Viac k tomu nemám čo dodať!

Na záver ešte jedná mimoriadna a zásadná poznámka. Vo včerajšej relácii TV Markíza „Na telo plus“ (Na telo plus – V.Krčméry, M.Krajčí a P. Jarčuška o očkovaní | Na telo plus | Relácie A-Z | Archív Markíza (markiza.sk)) odznela z úst Prof. MUDr. Vladimíra Krčméryho, DrSc., FRSP, FACP, FRCP., Dr.h.c. mult, táto nebezpečná myšlienka. Tento pán úplne vážne povedal, že nosenie rúšok závisí od toho, kto sa dá resp. nedá zaočkovať novou „bezpečnou“ vakcínou na C-19! Vraj, ak budeme mať zaočkovaných len 30% občanov SR, tak to znamená, ako keby nebol zaočkovaný nikto a keď ich bude 70% a viac, tak potom títo ľudia nebudú musieť už nosiť rúško! A čo tí ostatní? Nebudú mať papierik, možno teraz inej, ako modrej farby, že sú zaočkovaný na C-19, tak títo budú musieť nosiť rúško? Nuž tak toto sme mali v Európe naposledy v 30. rokoch minulého storočia v jednej nemenovanej západnej „demokracií“, kde istá skupina ľudí musela nosiť na viditeľnom mieste svojho vrchného odevu žltú hviezdu, aby každý videl, že toto sú tí zlí, nepotrební a pod. Tak dnes budeme mať podobným spôsobom označkovaných našich občanov, ale tentokrát bude žltá hviezda vymenená za možno žlté rúško, aby všetci na okolí videli, že hľa toto je ten, čo nás ostatných ohrozuje na živote, toto je ten nezodpovedný, toto je ten…?!

Nuž vážený pán Krčméry a všetci zarytí zástancovia očkovania na C-19 s Igorom Matovičom na čele, nech sa páči, máte možnosť ukázať nám ostatným občanom SR, že tejto vakcíne absolútne dôverujete a necháte sa verejne zaočkovať, ako prví a my nejaký čas počkáme, ako sa táto vakcína na Vás prejaví, avšak je tu jedna podmienka, okamžite po zaočkovaní si snímete rúško a budete denne povinne cestovať mestskou hromadnou dopravou v najväčších špičkách, aby sme si na vás otestovali, že vakcína je účinná (my všetci ostatní, tiež nebudeme mať rúška, aby sme vás mohli eventuálne infikovať na C-19) a že C-19 sa vás už ani nedotkne. No a následne môžete predstúpiť pred občanov SR a na dobrovoľne báze im odporúčať očkovanie proti C-19!!!

Naozaj, na dnes k tomuto, už nemám viac slov…!!!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36, aktualizované: 14:55

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.