Založ si blog

Z. Čaputová, môže si SR dovoliť mať predsedu vlády SR, ktorému z toho čo koná, už šibe ? Určite nie, ani minútu !

Najskôr jeden citát – „Doba, ktorú žijeme, je mimoriadne náročná. Je spojená s rôznymi obavami, izoláciou, neistotou a veľkými zmenami. To všetko sa odráža na tom, ako sa cítime. Nie je preto hanbou si priznať, že to môže dopadnúť na každého z nás. Preto by sme mali venovať viac pozornosti o naše duševné zdravie…“ Toto napísala Zuzana Čaputová 7.11.2020 na svojom FB profile. Už vtedy som poukázal nato, že to podľa všetkého bol taký Zuzanin nepriamy odkaz Igorovi Matovičovi, pretože práve v tej dobe prebiehali na Slovensku najväčšie povinné akcie (buzerácie) občanov Slovenska od II. sv. vojny, nezmyselné, nič riešiace celoplošné, celonárodné testovanie AG testami!!!

A teraz citát číslo dva – „…že ľuďom kape na karbid, aj mne kape na karbid…, …všetkým nám postupne začne šibať z toho lebo je to naozaj ťažké…“ Toto povedal Igor Matovič v ostatnej nedeľňajšej relácií V politike na TA3 !

Igor Matovič sa v priamom prenose pred všetkými občanmi SR priznal, že mu kape na karbid a že mu z toho všetkého poriadne šibe ! No a keď človeku šibe, tak vydáva šibnuté rozhodnutia a celkom zákonite sa aj šibnuto správa ! Pýtam sa Zuzany Čaputovej – je možné, aby v situácií, v ktorej sa dnes SR nachádza, sme mali na čele vlády človeka, ktorému kape na karbid a šibe mu ? Odpovedám za Zuzanu – „Ani náhodou“ a preto by Zuzana Čaputová mala konať ! Ako ? Nuž jednoducho ! Ako som už viackrát písal, Zuzana Čaputová by mala verejne vystúpiť a povedať, že si myslí resp. je presvedčená, že Igor Matovič je človek nesmierne emočný a mentálne labilný a teda by nemal naďalej zastávať pozíciu predsedu vlády SR ! Áno toto je presne tá funkcia najvyššieho ústavného činiteľa SR, ktorú by si mala plniť a tou je poukazovať na nedostatky a nekompetentnosť vládnych predstaviteľov, zvlášť ak sa jedná o samotného predsedu vlády SR !!!

Tu totiž Zuzana Čaputová už nestačí, čo ste naznačili vo svojom FB profile, že si dotyčná osoba všimne, že sa s ňou niečo deje, nestačí, že si uvedomí, že potrebuje odbornú pomoc. Tu je jednoznačne potrebné takémuto človekovi osobne pomôcť, zájsť s ním za príslušným psychológom, psychiatrom. Zabezpečiť mu riadne lekárske odborné vyšetrenie a zároveň ho zbaviť tak významnej pozície v štáte, aby už nenapáchal ani zrnko škody !!! Lebo, ak sa tak nestane, tak lavína škôd, ktorú spôsobí takto šibnutý človek, nás celkom iste neminie !!!

Čaputová a spol. , tento USA republikánsky návrh zákona je ako ušitý pre vás! Prijmete ho za svoj?

20.04.2024

Málo kedy sa stáva, že z USA k nám príde niečo dobré. Málokedy sa stáva, žeby návrhy zákonov, ktoré sa navrhujú v USA kongrese (tento krát v dolnej komore), by mohli byť v našom Parlamente nie len navrhnuté, ale aj bezpodmienečne prijaté! A dnes je potrebné o takomto návrhu zákona, ktorý je na ceste do USA Kongresu, širokú slovenskú verejnosť poinformovať lebo [...]

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.