Založ si blog

R. Fico má už len dve možnosti! Obidve ho môžu dostať za mreže. Avšak je medzi nimi obrovský rozdiel !

Dnešná diktátorská vládna koalícia a „objektívne“ neoliberálne média si zradcu Petra Pellegriniho vybrali za jediného dnešného „demokratického“ opozičníka, ktorý môže a vraj aj „úspešne“, súperiť o politickú moc v našom štáte s diktátorom Igorom Matovičom. Nuž ak niekto, kto zradil vlastnú stranu, odíde z nej a neopustí parlamentné lavice a pritom je ospevovaný diktátorskými vládnymi personami a hlavne je vynášaný na piedestál „objektívnymi“ neliberálnymi médiami, tak takýto človek nemôže požívať u občanoch SR náležitú vážnosť ! V žiadnom prípade nie takú, aby mali občania SR k nemu dôveru, že politicky odstráni diktátora Matoviča v čo najkratšom možnom čase (teda predčasne), aby sa na Slovensku skončila umelá korona genocída páchaná na všetkých obyvateľoch SR. A už v žiadnom prípade Peter Pellegrini nemôže byť oponentom Zuzany Čaputovej lebo ešte pred jej zvolením do prezidentského kresla v čase, keď s ňou súperil Maroš Šefčovič (ktorého najviac podporovala strana SMER-SD – vtedy Petrík bol jej silnou súčasťou, ako predseda vlády SR!), povedal, že si vie predstaviť s ňou korektnú politickú spoluprácu a pritom vedel, že Zuzana Čaputová vo svojej kampani nepostupovala korektne, keď prijala vo svoj prospech vzdanie sa Roberta Mistríka a nepovedala jasne, že ona nepotrebuje, aby sa niekto v jej prospech vzdával lebo ona je dosť osobnostne a politicky silná, aby prezidentské voľby vyhrala aj za účasti tohto „gentlemana“ Roberta!

Nuž a preto tento článok venujem Robertovi Ficovi lebo, nech je to už akokoľvek okolo Roberta, on je dnes jediný na opozičnej politickej strane, za ktorým sú ľudia ešte ochotní ísť a nasledovať ho ! To neznamená, žeby svoje kroky nemal zosúladiť a prizvať k spolupráci všetky opozičné sily voči dnešnej diktátorskej vláde SR a jej lokajke Zuzany Čaputovej presne tak, ako to slovenské politické strany urobili v rokoch 1939 až 1945, keď na domácej politickej scéne sa v boji proti nacistickému fašizmu spojili bez ohľadu na svoje politické idei a presvedčenie! Spolupracovali komunisti, sociálni demokrati, národní socialisti, živnostníci, agrárnici a pod.

Teda Robert Fico má dnes len dve možnosti.

Prvá, pre neho a jeho stranu ta horšia, ba priam likvidačná je táto. Robert Fico sa aj naďalej bude správať naivne utopistický a bude si myslieť, že diktátora Igora Matoviča zosadí z politického kresla, len tým, že bude v NR SR predkladať návrhy schôdzi k odvolávaniu jednotlivých členov vlády alebo, ako naposledy, návrh zvolania schôdze NR SR na odvolanie Vlády SR, ako celku. Pri počte poslancov koalície (95) je to číra utópia ! Tadiaľ cesta nevedie ! Zároveň Robert Fico sa zameral na produkciu vlastných videí, kde síce otvára ľuďom oči, čo sa na Slovensku deje, ale opäť je to len jalovina a úplná číra utópia myslieť si, že na základe týchto videí sa zdvihne občianska vlna odporu voči tejto diktátorskej vláde, až do takej miery, že občania SR, sami od seba, neorganizovane vyjdú do ulíc ! Pri takomto vedení opozičnej politiky v čase, keď tu vládne diktátor Igor Matovič a jeho ceremoniálna lokajka v prezidentskom paláci Zuzana Čaputová, sa môže a pravdepodobne aj udeje len jedná jediná vec. Za účasti svetiel a kamier „objektívnych“ novinárov skončí Robert Fico v putách a vo väzení ! Pretože toto je cieľ dnešnej „demokratickej“ diktátorskej vládnej väčšiny, aj takýmto podlým spôsobom vyvolať v národe strach (ktorý tu už jednoznačne je – viď „dobrovoľnú účasť na testovaní ! HNUS!) a takto si zabezpečiť neobmedzenú vládu v štáte ! Tu je však jedná vec istá, že takto uväznenému Robertovi Ficovi už občan SR nebude mať ako pomôcť lebo diktátori a „objektívne“ média ho mediálne politicky zarežú a pripíšu mu na vrub všetko zlo sveta ! Záver z tohto jeho naivného utopistického politického konania je len jeden – čaká ho „spravodlivá“ väzba !!!

Druhá možnosť, ktorú dnes Robert Fico má je táto. Začať sa chovať na základe skutočného spoločensko-hospodársko-politického stavu, ktorý dnes na Slovensku máme a ten je jednoznačne nie totalitný, ale výrazne diktátorsky !!! Lebo totalita znamenám, že v štáte vládne spoločná skupina ľudí, ktorá nedopustí iný názor ! Avšak diktatúra je, keď v štáte vládne jeden človek, jeho jeden názor, jeho rozhodnutie a tým je dnes Igor Matovič, ktorý už viackrát otvorene, verejne povedal – „…toto je len a len moje rozhodnutie a bude to takto, ako som rozhodol ja…“ No a následne všetci jeho koaliční lokaji sa snažia toto jeho diktátorské rozhodnutie, vysvetľovať, obhajovať lebo vedia, že by mohli skončiť zle nedobre !

Takže Robert Fico by sa mal začať chovať jednoznačne adekvátne stavu v ktorom sa dnes nachádzame. Dosť bolo jalových aktivít v NR SR, dosť bolo jalových utopistických videí na FB, je potrebné začať konať presne tak, ako sa ma chovať opozícia v štáte kde vládne diktát – diktátor !!!

A to je nebáť sa o seba, o svoje blaho, ale i napriek vyhlásenému Núdzovému stavu (na to nie je absolútne žiaden dôvod, nie to ešte na jeho predĺženie, ako sa diktátor Igor vyhráža) zmobilizovať všetkých tých občanov SR (a tých je absolútna väčšina!), ktorí sú proti takémuto stavu v republike, aký u nás dnes je ! Zmobilizovať ich a viesť ich ! Dostať ich do ulíc ! Sami sa tam neodvážia ! Áno boja sa, ak vidia, že ani takíto politicky zorientovaní, ostrieľaní politici sa k tomuto činu neodhodlajú! Prečo ? Majú strach ? Z čoho ? Z represií, ktoré voči nim bez mihnutia oka je Igor Matovič schopný použiť, hlavne, ak sa mal v jednej súkromnej TV vyjadriť o svojom politickom oponentovi, ktorý len hovoril iba svoj politicky názor, takto – „…postaviť k múru a zastreliť…“ Takéto vyjadrenia používajú vládcovia – diktátori v akých režimoch ???!!!

Áno aj v tomto prípade Robert Fico riskuje, že ho vládna diktátorská moc dostane za porušovanie zákonov v Núdzovom stave, do väzenia, ale má to jednu obrovskú výhodu oproti väzbe v prvom prípade. Takto uväznený Robert Fico, za to, že viedol ľud do politického boja proti tyranovi, diktátorovi Igorovi Matovičovi, má veľkú nádej, že tento ním vedený ľud, diktátora politicky zvrhne a následne Roberta Fica z tohto väzenia dostane !!!

Takže Robert Fico uvedomte si, že nie je väzba ako väzba ! Lebo príčina väzby môže byť buď demokratická a na základe zákona alebo v diktatúre to môže byť väzba na základe rozhodnutia diktátora, na základe „verejného záujmu“, záujmu diktátora ! Nuž Robert vyberte si ! Ja jednoznačne odporúčam cestu č.2 !!!

Záver :

Odporúčam Robertovi Ficovi, aby poopravil niekdajší výrok, niekdajšieho predsedu NR SR Andreja Danka, ktorý pred PV 2020 povedal, okrem iného aj toto – „…skúste zatvoriť oči a predstavte si, že vám tu vládnu Igor Matovič,  Richard Sulík, Boris Kollár…“ a dnes tento hrôzostrašný sen skutočne zažívame, prežívame, na tento výrok – „Občania SR, skúste prosím na chvíľu zavrieť oči a predstavte si, že by vám už od tejto chvíle, nevládol Igor Matovič, Richard Sulík, Boris Kollár a v prezidentskom paláci už nesedí Zuzana Čaputová!“

POZOR dôležité !

Aby nedošlo k nedorozumeniu, ja Roberta Fica nenavádzam, aby začal na Slovensku rebéliu, to NIE ! Robert Fico má a musí postupovať prísne v súlade so zákonnosťou a ústavnosťou, ktorá dnes platí na území celej SR. Nesmie skĺznuť na úroveň diktátora Matoviča. A takýto postup, aby dostal čo najväčšie masy občanov SR do ulíc mu jednoznačne umožňuje Ústava Slovenskej republiky, jej Čl. 32 – Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“ !!!

Áno, občanom SR je dnes znemožnené absolútne všetko ! Je im dokonca znemožnené aj pracovať a to absolútne bezdôvodne, keď zdraví ľudia sedia doma…

 

 

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.