Založ si blog

Z. Čaputová ma k I. Matovičovi už len tieto dve možnosti ! Vyznamenať ho a dať návrh na jeho blahorečenie za Svätého !

Prvú možnosť Zuzana Čaputová nevyužila. Tou bolo donútiť Igora Matoviča, aby celoplošné testovanie sa stalo naozaj dobrovoľným. Ale o tom som už písal.

Zároveň celkovú analýzu víkendovej diktátorskej a nič riešiacej Matovičovej akcie vykonám až budú oficiálne výsledky „skutočných“ a „nesfalšovaných“ čísel o „dobrovoľnej“ účasti, o počte „skutočne“ infikovaných na C-19, o počte „skutočne“ negatívnych na C-19 a hlavne po „odbornom“ zhodnotení celej akcie Igorom Matovičom, ktorí všetkých, naozajstných odborníkov na túto medicínsku otázku označil za bludárov a pod.

Takže čo by mala Zuzana Čaputová urobiť, keď dovolila Igorovi Matovičovi, aby neskutočným spôsobom ponížil všetkých občanov SR !

Po prvé, za „chrabrosť“ by mala Igorovi Matovičovi udeliť najvyššie štátne vyznamenanie – Rád Bieleho dvojkríža – a to naraz obidva – civilný aj vojenský – „Rad Bieleho dvojkríža sa udeľuje občanom iných štátov, ktorí sa mimoriadnym spôsobom zaslúžili o všestranný rozvoj vzťahov medzi štátom, ktorého sú občanmi a Slovenskou republikou, o posilnenie postavenia Slovenskej republiky v medzinárodných vzťahoch, naplnenie zahraničnopolitických priorít Slovenskej republiky alebo mimoriadnym spôsobom sa inak zaslúžili o Slovenskú republiku alebo za mimoriadne šírenie dobrého mena Slovenskej republiky v zahraničí.“ – Áno Igor Matovič podľa tejto definície sa jednoznačne nespráva, ako občan SR a preto je možné ho považovať za občana iného štátu ! A zároveň sa mu nedá touto celoplošnou hlúpou akciou poprieť, že – „…posilnil postavenie Slovenskej republiky v medzinárodných vzťahoch…“ Týmto jeho diktátorským činom sme sa stali už naozajstnou „čiernou dierou“, ale nie len Európy, ale celej galaxie !!!

Po druhé, Zuzana Čaputová by mala okamžite zaslať list Svätej stolici do Vatikánu, ale aj všetkým náboženstvám celého sveta s návrhom, ktorý bude podložený jasnými „dôkazmi“, že sa tak stalo, aby ho blahorečili za Svätého ! Prečo ? Nuž preto ? Nemám vedomosť, žeby akýkoľvek obyvateľ tejto planéty, ktorého živá noha, kedy stúpila na našu milovanú planétu vykonala, takýto „zázrak“ a toľko „dobra“ ! Nikto z nich nedokázal svojim zázrakom „zachrániť“ toľko ľudských životov, ako práve Igor Matovič ! Veď on nezachránil milióny životov, len občanov SR, ale aj celého sveta, pretože od nás sa už tá „hnusoba“ nemôže dostať do okolitého sveta a zároveň každý občan našej planéty, ktorý by chcel vstúpiť na našu slovenskú zem, by sa musel predtým „slobodne“ a „dobrovoľne“ nechať otestovať na prítomnosť vírusu C-19 v jeho tele, aby nám tu opätovne nezaniesol túto „hnusobu“ a tým pádom by sme sa stali ostrovom nádeje života na našej planéte ! Nuž, kto by takéto niečo nevyužil ?! Okamžite by sme mali na Slovensku dostatok pracovnej sily…!  Pretože Igor zachytil všetkých infikovaných a poslal ich „demokratický“ do domáceho väzenia ! A Pozor ! On poslal do domáceho väzenia všetkých 5,5 milióna občanov SR, pretože jasne vyhlásil tieto „sväté slová“ – „…to že ste obdŕžali test negativity na C-19 neznamená, že nie ste pozitívny na C-19…! Pochopil to každý na svete ? Ja to chápem tak, že toto celoplošné testovanie malo dokázať, že sme všetci infikovaný !!!

Nuž uvidíme…

Záver :

Ja viem, obsah článku je potrebné vnímať v kontexte momentánnej spoločensko-ekonomicko-politickej situácie v SR. Uvedomujem si, že v obsahu článku je značná dávka „dobrovoľnej“ absurdity, ale ako inak, má občan SR vnímať vyjadrenia Igora Matoviča na jeho riešenie „boja“ proti C-19 a postoja  Zuzany Čaputovej k Igorovmu riešeniu, ak nie takto ?! Pretože, ak je niečo nie sväté, tak potom je to Bohapustá PROPAGANDA !!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.