Založ si blog

Keď sa zakázané číslo 1488 zmení na dovolené, trestné číslo 44 ! Pozor na takéto nebezpečné zmeny čísel !

Na úvod je potrebné celkom úprimne priznať, že ak by takto fungovalo slovenské súdnictvo, ako v prípade prejednávania „trestnej“ veci Mariana Kotlebu a jeho „extrémistickej“ prezentácie veľmi „nebezpečného“ čísla 1488, tak by sme boli aj v tejto kategórií, nie len v boji proti C-19 (minimálne v „prvej“ vlne) premiantami v porovnaní s ostatkom sveta ! Áno je to tak ! Súd vo veci Mariana Kotlebu v pondelok (12.10.2020) zasadal nepretržite, bez prestávok (obed a pod.) až kým nevyniesol rozsudok niekde v neskorých večerných hodinách ! Naozaj skvele ! V našom súdnictve naozaj nevídané ! Takýto výkon samosudkyne Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku – Ruženy Sabovej, by nemal ostať bez povšimnutia a to v žiadnom prípade! Za výkon, aký podala v daný deň, by mala dostať od ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej vyznamenanie, minimálne za nesmiernu vytrvalosť a to pred „nastúpenou jednotkou“, teda pred celým osadenstvom Špecializovaného trestného súdu a pred nastúpenou „čestnou jednotkou“ Súdnej rady. Samozrejme, že „čestné“ miesto na tejto ceremónií by mala aj Zuzana Čaputová, ktorá pri každej príležitosti v súvislosti s našim justičným prostredím, nezabudne zdôrazňovať, že najme súdnictvo sa musí samo očisťovať a začať si získavať správnymi rozhodnutiami dôveru vo verejnosti ! Čo sa toho týka, tak tu samosudkyňa ŠTS nesklamala, ba práve naopak, môže v tomto smere byť príkladom pre všetkých sudcov na Slovensku, Európe, vo svete a v celom priľahlom vesmíre !

Čo sa vlastne v pondelok na pojednávaní s extrémne „nebezpečným extrémistom“ Marianom Kotlebom stalo ? Veru nič „mimoriadne“ ! Súd sa začína v obvyklom čase 8:34 hod. So svojou záverečnou rečou vystupuje tretí z Marianových obhajcov – Kupka. 10:21 Ružena prerušuje Kupku lebo vraj „vybočuje z rámca prejednávanej veci“. Veľmi zaujímavé ! Tu nastáva roztržka medzi Ruženou a Kupkom ! Nakoniec mu berie slovo a dáva ho Marianovi Kotlebovi. Hneď na začiatku je konflikt medzi Marianom a Ruženou. Marian začína svoju záverečnú reč, reč obžalovaného o 10:48 a s malými prestávkami (toaleta), neustálymi napomenutiami zo strany Ruženy  (vraj Marian hovorí od veci !) pokračuje až do večerných hodín, keď sa udeje „demokratický“ zásah Ruženy samosudkyne ŠTS, ktorá o 19:35 preruší Mariana Kotlebu, späť mu už slovo „demokratický“ nedáva a spurne prehlási, že bez nejakých ďalších okolkov vyhlási rozsudok ! Čo, už bol napísaný ? Ani súd nezoberie do úvahy záverečné reči obhajcu Kupku a samotného „extrémistu“ a „fašistu“ Mariana Kotlebu ? Nespracuje to, čo od nich počul, nie je to pre vynesenie „spravodlivého“ rozsudku dôležité resp. podstatné ? Boli to pre súd resp. Ruženu len prázdne slová bez významu ? Alebo ako si to máme vysvetliť ?! O 21:00 hod. Ružena, samosudkyňa ŠTS v Pezinku dokončila čítanie rozsudku, ktorý znie – vinný – a trest ? Nuž ten je akýsi neobvyklý ! Sú to presne 4 (štyri) roky a 4 (štyri) mesiace !!! Hneď po tomto sa na tvári prokurátora Tomáša Honza objavil prešťastný úsmev, ktorý bolo celkom jasne badať aj cez správne nasadené rúško. Tomáš je nesmierne šťastný a vytešuje sa z toho, že po 15 rokoch od zrušenia „kotlebovej“ Pospolitosti, bol konečne odsúdený vrcholový (podľa jeho slov) predstaviteľ extrémizmu !!! Niečo neuveriteľné ! Tomáš Honz sa neteší hlavne kvôli tomu, ale podľa všetkého hlavne preto, že toto jeho „víťazstvo“ ho môže „uprednostniť“ v boji o post Generálneho prokurátora SR !!! A ak by sa nejakým nedopatrením stal GP, tak potom Boh ochraňuj Slovensko, Boh ochraňuj základné ľudské práva a slobody na území SR !!!

No a teraz sa pozriem na číslo 1488. Čo toto číslo v sebe skrýva. Samozrejme, že v prvej rade vyjadruje hodnotu niečoho, jednoducho každé číslo je v prvej rade veličina a len pre niektorých „zanietencov“ to môže znamenať nejakú ich imaginárnu predstavu, symboliku. Napríklad v roku 1488 n.l. – Bartolomeo Diaz oboplával Mys dobrej nádeje, alebo 21. apríla 1488 sa narodil nemecký učenec, básnik, satirik a reformátor Ulrich von Hutten. S tých smutnejších výročí – 11. júna 1488 umrel škótsky kráľ Jakub III. 10. októbra 1488 umiera taliansky renesančný maliar Andrea del Verrocchio atď. atď.

A teraz číslo, ktoré je trestom pre „extrémistu“ Mariana Kotlebu. Samosudkyňa Ružena sa rozhodla že to bude „primeraný“ trest 4 roky a 4 mesiace – teda, keď tieto dve čísla spojíme tak je to 44 !!! Haló Tomáš Honz ! Mali by ste spozornieť a podať na Ruženu – samosudkyňu trestné oznámenie za propagáciu extrémistických, fašistických symbolov skrytou formou ! Veď matematika a symbolika nepustí – 44*2 = 88 !!! Ja neviem či Tomáš Honz vo chvíli vyhlásenia rozsudku nad „fašistom“ Marianom Kotlebom v tej eufórií radosti zabudol všetky nacistické hitlerovské symboly alebo úplne stratil pamäť čo sa čísel a ich významu týka ?! Veď toto je jasný dôkaz toho, že výška trestu má byť výstražná pre ostatných Marianovi podobných „fašistov“, ale nie v dĺžke jeho trvania, ale v symbolike, ktorú toto číslo predstavuje. Zájdem do Tomášových absurdnosti a celkom dôrazne upozorňujem, že ak číslo 88 (HH – ôsme písmeno v anglickej abecede) je skratka znamenajúca podľa Tomáša Honza, nacistický pozdrav Hail Hitler, tak potom polovica z tohto čísla 44 automaticky a logicky znamená taký malý, polovičný nacistický pozdrav hail hitler ! Ja viem absurdnosť nad absurdnosti, ale striktne sa držím logiky Tomáša Honza a presvedčenej samosudkyne Ruženy, že Mariana Kotlebu odsúdila „spravodlivo“ ! A k tomuto čísielku Ruženy ešte jedna poznámka a dávam opäť do pozornosti Tomášovi Honzovi. Ak by sa Ružena rozhodla a ešte by vo výške trestu pritvrdila, tak mohla Mariana Kotlebu odsúdiť za číslo 1488 na 4 roky, 4 mesiace a 4 dni a potom podľa nacistickej symboliky by to bolo číslo 444 a ak Wikipédia neklame, tak samostatne číslo 4 je štvrte písmenko anglickej abecedy a nie je ním žiadne iné ako d resp. D ! teda nacistický symbol 444 sa da napísať aj ako DDD a vraj to znamená nacistickú symboliku – Deutschland den Deutschen = Nemecko pre Nemcov ! Teda, ak trochu použijeme Tomášovu zvrátenú fantáziu, tak Ruženkin trest 4 roky, 4 mesiace sa da napísať aj ako 44 = DD a teda skryte preferuje na verejnosti 444 = DDD ! Či nie Tomáš Honz ?! Neviem, len sa pýtam, či by sa aj to nedalo nejako použiť na odstránenie človeka, ako slušného občana a odpísať ho tým, že za akési čísielko mu dáme nálepku – ODSÚDENÝ, TRESTANÝ, ZLOČINEC NAJHRUBŠIEHO ZRNA, VYVRHEĽ SPOLOČNOSTI a pod. !!!

No ale čo čert nechce, zistil som, že číslo 44 znamená aj niečo úplne iné, ba priam dnes, v našej vypätej kovid situácií aj niečo anjelské !!! Áno číslo 44 je jedno z Anjelských čísel a vraj znamená – „Anjeli ťa obklopujú. Požiadaj ich aby ti pomohli s čímkoľvek čo prinesie mier tebe a tvojim blízkym. Nehovor im ako napraviť situáciu, len ich požiadaj aby ju napravili. Božská nekonečná múdrosť Stvoriteľa ťa prostredníctvom anjelov dovedie k najlepšiemu riešeniu.“ (https://anjelske.eu/anjelske-cisla/anjelske-cislo-44.php) žeby aj Ruženka po Krajčim, Hegerovi bola osvietená duchom svätým ?! Neviem len sa pýtam !

Tak som zvedavý či toto mala Ružena- samoderžavie na mysli, keď pre Mariana vymeriavala trest, lebo tu sa mohla, ako sudkyňa-samoderžavia rozhodnúť tak, ako sama uznala za vhodné a „spravodlivé“ a odčinila tým pravdepodobne to, že v inom, oveľa viac mediálne sledovanom súdnom procese  sa rozhodovalo hlasovaním v senáte a tam bol pomer hlasov (vraj) 2:1, kde ten jeden hlas mal byť Ruženkin, ale bolo to nič platné lebo iný Marian sa takýmto senátnym súdnym rozhodnutím stal nevinným a teda teraz, aby sa svedomie Ruženky pravdepodobne upokojilo, tak sa stal vinným úplne iný Marian a úplne v inej oveľa „dôležitejšej“ „trestnej“ veci .

Rozumiem tomu, že súdne rozhodnutia sa nekomentujú, len sa môžu zobrať na vedomie, ale ak aj v odvolávacom konaní dôjde k tomu, že NS SR potvrdí prvostupňové súdne rozhodnutie, tak tu potom bude musieť byť núdzový stav už naveky lebo sympatizanti a hlavne voliči Mariana „Vinného“ Kotlebu asi len tak tichučko sedieť nebudú!  Pozor na to, všetci „spravodliví“ „demokrati“ a hlavne „nie“ extrémisti !!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.