Založ si blog

Príjme Igor Matovič pozvanie k jeho vzorom na psiu zabíjačku ?

Nie, tento článok vôbec nemá nosnú kostru o Cigánoch/Rómoch (ďalej CR), Tento článok je výhradne venovaný Igorovi Matovičovi. Pokiaľ bude tento človek na pozícií (ne)predsedu vlády, je potrebné si neustále pripomínať, ako tento „obyčajný človek“ urazil absolútnu väčšinu poctivo pracujúcich ľudí, občanov SR, nech sú už bieli, čierni, oranžoví … a uráža nás neustále lebo mu to, ako sám zverejnil na svojom FB, robí radosť, keď niekoho poriadne naserie. Stalo sa to 25.4.2020 na kopčeku nad osadou Bystrany (https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=STEEyUFvq-Y&feature=emb_logo), kde nám (ne)premiér Igor Matovič v priamom prenose odkázal toto – „…dnes obyčajná rómska osada Bystrany sa stáva vzorom pre celé Slovensko…“ Toto Matovič v priamom prenose odkázal všetkým občanom SR, ktorí boli vtedy na jeho príkaz (pardon na príkaz epidemiologického konzília) zavretí vo svojich domovoch a nemohli chodiť do práce, hoc boli zdraví. Títo ľudia pri TV obrazovkách počúvali od (ne)premiéra Igora Matoviča, že tam dole, kdesi pod kopčekom sú ich vzory. Ale týmto ľuďom pri TV obrazovkách nikto nenosil stravu, nikto ich nemusel strážiť, aby sa len tak voľne, nezodpovedne neponevierali po uliciach, nikto im nedoniesol, až do domu finančný príspevok, aby si mali za čo ísť nakúpiť potraviny, nikto im to zadarmo nepriniesol domov. Títo ľudia nesmeli chodiť do práce, než by to akokoľvek veľmi chceli a preto poväčšina z nich v tieto dni od svojich zamestnávateľov nedostali ani výplatu a museli sa spoľahnúť, keď že sa predtým správali k sebe a k svojim rodinám zodpovedne, na svoje úspory, ktoré si zo svojej poctivo zarobenej mzdy odkladali na horšie časy alebo na nejakú tu vysnívanú vec resp. dovolenku, napr. po desiatich rokoch resp. prvý krát v živote, niekde pri mori aspoň na osem dní ! Títo ľudia, ktorí nasilu boli doma uväznení, museli počas tohto obdobia zaplatiť nájom, pôžičky, poistné a pod. a nikto ich v tej dobe od toho neoslobodil a nekompetentný Igor im dával za vzor C/R z osady Bystrany o ktorých bolo kráľovsky postarané !!! A nech mi niekto túto pravdu vyvráti ! To je pravda vážení a nie nenávisť, rasizmus, xenofóbia nebodaj prvky fašizmu resp. nacizmu !!! A následne v ďalšom období, sme si všetci poctivo pracujúci občania SR vypočuli na našu adresu od (ne)premiéra SR Igora Matoviča tieto urážlivé a nadmieru hulvátske slová – mudrosráči, štekajúci psi za plotom, svalovci a pod.

Odvtedy teda od toho 25.4.2020 už Igor ani raz nenavštívil žiadnu C/R osadu a to je Igor naozaj veľká chyba ! Lebo by ste si mohli aj s Petrom Pollákom pochutnať aj na rýdzo C/R pochúťke, oveľa lepšej, ako ste si pochutnali v Bruseli v jednej z „bežných“ reštaurácií, keď ste sa na svojom FB profile pochválili aj fotografiou. Nuž áno, neboli by to len také nejaké obyčajné mušle, to nech si dajú v Bruseli za klobúk. Tu na Slovensku v niektorých C/R osadách sa podávajú chutné psie delikatesy. A ešte o to viac chutnejšie lebo tie psi nie sú všetky ich, ale si ich išli „zakúpiť“ od ich majiteľov, a ako inak, samozrejme bez ich vedomia. Čo myslíte poviem lož, ak to nazvem krádež ! Takže Igor zoberte Petra pod pazuchu a hajde ho na psie zabíjačky a psie delikatesy – psí guľáš, psi vývar, psie škvarky alebo chlebík so psou masťou (šmalcom) s jemne nakrájanou slaninkou a pod. Áno presne o takýchto psích hodoch nás prednedávnom informovala naozaj nesmierne statočná a smelá novinárka, redaktorka z istej TV. Asi nebude pre Igora a Petra ťažké si tento záznam na You tube vyhľadať a zahliadnuť, keď ich doteraz o tom nikto neinformoval. A aby sa chlapci netrápil, tak nech sa páči – https://www.tvnoviny.sk/krimi-s-kristinou-kovesovou/2007826_odhalili-sme-nelegalny-a-mimoriadne-kruty-biznis.

Samozrejme, že to nie je žiadná novinka lebo tá istá TV o tom nakrútila reportáž už pred deviatimi rokmi https://www.youtube.com/watch?v=GV22WKffXLc.

A aby bolo jasné Igor Matovič, tu ja teraz neriešim tieto videá a psie zakáľačky, ja tu riešim Vás. Vás, ktorý ste nám týchto občanov SR dali a zrejme aj naďalej dávate za vzor. Dnes nadišla chvíľa, aby ste takúto svoju nehoráznosť vo vzťahu k poctivo pracujúcim občanom SR, svoje chrapúnstvo napravili a vykonali nasledovné ! Oznámte všetkým tým médiám, ktoré vám vtedy 25.4.2020 asistovali nad osadou Bystrany, že chcete vykonať dôležité vyhlásenie k všetkým občanom SR, hlavne k tým, čo poctivo pracujú. Toto vyhlásenie chcete zrealizovať z nejakej fabriky (teraz sa nechcem nikoho svojim príkladom dotknúť) napr. z dielne nejakej textilnej fabriky na výrobu a šitie odevov. Postavte sa v tejto dielni, tak aby bolo jasne za vami vidieť tie tvrdo pracujúce, poväčšinou ženy, matky, ako sa krčia, zhýbajú nad šijacími strojmi, ako očividne vidno, že ich bolí celé telo, že si kríže a chrbát ani necítia, že ich bolia oči a že takto sa dennodenne trápia za mzdu, ktorá je možno nižšia ako poniektoré mesačné sociálne dávky, a to 8 až 12 hodín a niekedy, ak je veľký dopyt aj v dvojzmennej prevádzke, nebodaj aj v noci ! A následne do kamier povedzte toto . „…Vážení občania Slovenskej republiky. Bez výnimky! Hľa na tie to ženy, na týchto poctivo pracujúcich občanov našej milovanej vlasti. To že sa naša ekonomika po našich drastických protikoróna opatreniach, kedy sme aj tieto, vtedy zdravé ženy, matky nechali povinne sedieť doma, bez príjmu, neprepadla, tak ako to poniektorí ekonomicky analytici predpovedali, medzi inými aj NBS, môžeme vďačiť jedine takýmto a im podobným poctivo pracujúcim ľuďom. Nech toto sú vaše a naše vzory ! Lebo jedine s takýmito poctivo pracujúcimi občanmi SR, a s tak zodpovednými, všimnite si že všetci majú pritom nasadené tie nepohodlné rúška, ako sú napríklad aj tieto ženy, ste vy všetci dokázali, že naša ekonomika síce poklesla a poklesne, ale nie tak výrazne. Zato patrí vďaka vám, poctivo pracujúci ľud SR. Ešte raz zdôrazňujem, nech takáto pracovitosť a zodpovednosť našich občanov je nám a Vám všetkým vzorom !“

No a následne si u tých médií vybavte, aby to všetci odvysielali vo večerných hodinách vo svojich spravodajských reláciách ako prvú informáciu ešte pred tým, ako nám oznámia nový rekord v počte nakazených na obzvlášť „nebezpečný“ COVID-19 ! Zároveň prostredníctvom Petra Polláka zabezpečte, aby vo všetkých osadách miestny starostovia resp. vajdovia zabezpečili, aby to aj títo naši spoluobčania (doteraz vaše jediné vzory) povinne pozerali !

Naozaj rozumný občan pochopil čo som tým chcel povedať a nepotrebuje to žiaden ďalší komentár.

Záver.

Ak nájdete Igor Matovič v sebe tú silu a vykonáte to, čo je vyššie napísané, tak sa aspoň minimálne takýmto spôsobom ospravedlníte našim poctivo pracujúcim občanom a zato všetko, čo ste na neho nakydali, a ako ste sa k nemu správali, by ste okamžite potom, mali podať svoju demisiu. Pretože len toto je cena, za ktorú vám dokážeme ako-tak odpustiť (ak sa to takto vôbec dá nazvať!) tú potupu, akou ste nás počastovali nad tou spomínanou osadou 25.4.2020 a za všetky ďalšie vaše, na poctivo pracujúci ľud tejto republiky, nakydané vaše ponižujúce, pohŕdavé vyjadrenia !!!

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.