Založ si blog

Igor Matovič – „Čo já s tým mám ! “

Poniektorí ma okríknu, že toto nie je výrok Igora Matoviča, ale niekdajšieho trojnásobného predsedu vlády SR Roberta Fica. Áno súhlasím. Avšak je tu jeden obrovský rozdiel ! Robert Fico tento výrok používal vždy vtedy, keď sa ho „objektívni“ „novinári“ snažili zatlačiť do kúta, do úzkych otázkami smerujúcimi k tomu, že ho chceli svojimi konštatačnými otázkami spojiť napr. s Marianom Kočnerom, vraždou novinára a jeho priateľky a pod. Áno vtedy Robert Fico odpovedal otázkou – „Čo já s tým mám?“

Igor Matovič síce tento výrok nepoužíva doslova, ale dá sa to na jeho odpovede parafrázovať. Ale je tu jedno veľké ALE. Keď sa „dotieraví“ „novinári“ pýtajú Igora Matoviča, či necíti zodpovednosť za dnešný stav spoločnosti a ekonomiky SR, s ohľadom na „prepotrebné“ opatrenia s COVID-19, keď sa ho pýtajú či nepociťuje zodpovednosť zato, že niektoré spoločnosti na základe týchto opatrení a terajšej slabej pomoci štátu zanikajú, kolabujú, tak Igor Matovič odpovedá presne v zmysle – „Čo ja s tým mám?“. Už chápete milí voliči OĽaNO a dnešnej vládnej koalície koho že to máme dnes na čele (ne)vlády SR ?!

A mám taký pocit, že väčšina z vás voličov OĽaNO a Igora Matoviča sa dnes tvárite, že ste ho nevolili a keď sa vás niekto opýta, kto vlastne mohol voliť nie čo tak politický príšerné, nekompetentné, šašovské, tak sa bránite v zmysle Ficovho výroku – „Čo ja s tým mám?“ Nuž máte a veľa ! Preto, čo ste pokazili, hľaďte pri najbližších voľbách napraviť , pretože mýliť sa je ľudské ! Len ten sa nepomýli, kto nechodí voliť !!!

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Ako vytrhnúť KDH PS stoličku.

14.04.2024

Na úvod len toľko, že pre názov dnešného môjho článku som sa inšpiroval v známej českej kultovej komédií z roku 1977 (vynikajúca socialistická československá filmová tvorba!) – https://www.csfd.sk/film/33317-ako-vytrhnut-velrybe-stolicku/prehlad/ Iste, dnešná téma nepatrí do kategórie politickej komédie, ale do politickej reality. Možno sa niekomu bude zdať, že [...]

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.