Založ si blog

Z. Čaputová si nedá pokoj ! Svojimi konšpiráciami neustále provokuje !

Zuzana Čaputová sa neustále mieša (a naváža) do vnútorných záležitostí suverénneho cudzieho štátu. Áno, tentokrát ide o Bielorusku republiku (BR). Prvý krát sa k prezidentským voľbám v BR vyjadrila v 33. týždni, keď tak oficiálne spravila na stránke www.prezident.sk – „…Zuzana Čaputová už na začiatku týždňa vyhlásila, že je znepokojená aktuálnou situáciou v Bielorusku. Odsudzuje násilie použité proti jeho občanom, ktorí vyšli do ulíc, aby slobodne vyjadrili svoj názor. Základné demokratické princípy, ľudské práva a slobody a v tomto prípade osobitne právo občanov na slobodné zhromažďovanie a slobodu slova musia byť podľa prezidentky rešpektované a dodržiavané.“ V poriadku, vyjadrila svoj názor a toto mala byť BODKA z jej strany voči BR a dianiu okolo ich demokratických prezidentských volieb. Už žiadne komentáre, už žiadna falošná solidarita, NIČ ! Ale to predsa Zuzana nemohla lebo Kto ? alebo ČO ? ju nenecháva spokojnou v tejto „celoeurópskej“ a „celosvetovej“ záležitosti ! Následne necháva nasvietiť Prezidentský palác (ktorý mimochodom nie je jej majetkom, je to jednoznačne jeden zo symbolov suverénnej slovenskej štátnosti!) absolútne provokatívne voči BR, vraj v bieloruských národných farbách biela-červená-biela a pritom oficiálne farby BR sú jednoznačne červená-zelená s postranným ornamentálnym pruhom ! Táto oficiálna vlajka BR sa používa na všetkých medzinárodných fórach – OSN, UEFA, FIFA atď., atď. Takže ja tento počin Zuzany Čaputovej vnímam, ako vyslovenú provokáciu voči BR a v žiadnom prípade nie ako akt solidarity so „zúboženým“ ľudom BR !!! Zároveň ju chcem poinformovať (ak už nechcem použiť výraz – poučiť), že vlajka Bieloruska vo farbách biela-červená-biela sa hlavne používala počas II.sv. vojny a používali ju bieloruský kolaboranti s nacistickou zberbou hitlerovského Nemecka – viď. toto foto – https://scontent.fbts4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117935155_1528398024009292_4421359261348988018_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=lfEXTm4HZoMAX_PN122&_nc_ht=scontent.fbts4-1.fna&oh=dc30d60565421b2c4fe17816c610f6a1&oe=5F624789. Veď toto je propagácia nacizmu a fašizmu !!!

Ale ani toto Zuzane Čaputovej nestačilo a včera (19.8.2020) zase „zaperlila“ teraz pre zmenu na svojom facebookovom profile, keď opäť dostala nutkanie sa zamiešať do vnútorných záležitosti suverénnej BR a zverejnila vo vzťahu k BR provokatívne a konšpiračné video v ktorom nám občanom SR (alebo žeby nie nám, ale nejakej nemenovanej zaatlantickej ambasáde sídliacej v Bratislave na P.O. BOX 309) zvestuje tieto „úžasné“ myšlienky – „Občania Bieloruska majú nespochybniteľný nárok na to, aby si mohli slobodne zvoliť, kto bude stáť na čele ich štátu…“ Presne tak SLOBODNE ! a nie tak ako si niekto na západe a v USA praje a želá ! No niečo úžasné ! Tak Zuzana Čaputová jednoznačne prezentuje, že občania BR si nemali možnosť slobodne zvoliť hlavu štátu a teda jasne tvrdí, že voľby v BR boli zmanipulované ! Tak ak sa takto otvorene vyjadrí hlava jedného štátu voči inému plne suverénnemu štátu a obviní ho z manipulovania vôle voličov, tak by mala najskôr predložiť dôkazy ! Lebo zatiaľ nikto nedokázal, žeby prezidentské voľby v BR boli zmanipulované ! Jediné čo je jasné, že západom a USA administratívou pretláčaná učiteľka AJ Святлана Ціханоўская oficiálne získala „silných“ 9,9 % hlasov slobodných bieloruských voličov. No a aby túto svoju „výhru“ zdramatizovala, tak ju pravdepodobne rozvratné západne a USA administratívne živly „odvliekli“ do susedného „suverénneho“ štátu Litvy. Samozrejme scenár, ktorý sa používa všade vo svete, kde chce USA administratíva dosadiť k moci „demokratické“ sily im poplatné, sa jednoducho vytvorí dojem ohrozenia na živote opozičného kandidáta a „zavlečie“ sa do zahraničia ! Apropo, kto financuje jej pravdepodobne luxusný pobyt v Litve ?! Konšpiratívne by sme mohli uviesť, že  je to samotný Lukašenko ! Či nie ?

Ale vrátim sa k Zuzane Čaputovej. Aké máte dôkazy o neslobodných prezidentských voľbách v BR ? Máte ich od tajných služieb USA administratívy ? Alebo od tajných služieb západnej „vyspelej“ demokracie ? Alebo od slovenských tajných služieb ? Alebo nebodaj od Marťanov ? Na základe čoho sa Zuzana Čaputová takto suverénne vyjadruje o manipulácií a neslobode prezidentských volieb v BR ?! Vyžaduje niekto od nás, od vás Zuzana Čaputová, Ivan Korčok a spol., aby sme deklarovali takéto „demokratické“ hodnotenia, ničím podložené vyhlásenia, voči „nepohodlným“ štátnikom iných suverénnych štátov ?! Lebo jedná vec je diplomacia a diplomatické vyjadrovanie sa, a druhá vec je špinavá konšpiratívna provokácia voči štátom, ktoré podľa nás (USA) nespĺňajú demokratické princípy „demokratického“ sveta, „inak povedané“ nechcú sa podriadiť USA administratíve a jednoducho nechcú počúvať ! A najhoršie na tom je, že používajú vlastný rozum a riadia si vlastný štát tak, ako je to najvýhodnejšie pre ich obyvateľov ! Žiadne rozpredanie národného hospodárstva, žiadne vojská NATO a US Army na svojom území, aby provokovali Ruskú federáciu a pod. „demokratické“ vymoženosti západu ! Je to jasné, Zuzana Čaputová ?! (rečnícka otázka)

Zuzana Čaputová sa nezastavila a ide vo svojom konšpiračnom a nenávistnom videu voči BR ďalej – „…Je našou spoločnou morálnou povinnosťou, ako členov Európskej únie a demokratického spoločenstva krajín, jasne sa ohradiť voči represáliám bieloruského režimu. A to aj prijatím opatrení voči tým, ktorí stoja za nariadením a použitím násilia a manipuláciou výsledkov prezidentských volieb.“ Takže sankcie ! Nie diplomacia a rokovanie, ale rovno KAT ! Koho chce Zuzana Čaputová potrestať sankciami ? Lukašenka ? To naozaj ? Veď Lukašenko je prezident suverénneho štátu, s tým to ani nepohne, ale čo pospolitý bieloruský ľud ? Samozrejme, keď sa uvalia ekonomické a iné sankcie voči BR, tak ako prví to pocítia radoví občania BR a tým sa potom bude vtĺkať do hlavy, skrze „demokratické“ svetové média domácu „demokratickú“ opozíciu, že to preto lebo Lukašenko. Zbavte sa Lukašenka a bude vám dobre ! (tu na Slovensku to už poznáme – sila médií je pri akýchkoľvek „dôležitých“ voľbách nepostrádatelná !)

Vážený bieloruský pospolitý ľud oznamujem Vám, že nám na Slovensku je už „dobre“ a stále sa to „zlepšuje“ !!! Áno nevymýšľam si a nekonšpirujem, ako Zuzana Čaputová ! Ja len čerpám z jej vyhlásenia na facebooku, keď v jednom zo svojich statusov Zuzana Čaputová napísala – „…Mám za sebou ďalší regionálny výjazd, tentokrát v Banskobystrickom kraji. Cestou v aute mám z neho jeden silný pocit. Všetko je v poriadku, všetko je na dobrej ceste, tak ako má byť.“ (len škoda že sa jej to javí skrze okno prezidentskej limuzíny – čo tak nebadane zastať pri nejakej osade Matovičových vzorov a susednom majoritnom obyvateľstve ?!)

Príďte sa poniektorí z vás, z pospolitého ľudu BR pozrieť k nám, ako je tu všetko „v poriadku“ a „tak ako má byť“ – čo bolo kedysi naše už naše nie je ! A kto to vlastní a vyváža zisky do svojich domovských štátov ? Áno, sú to západné kapitalistické korporáty, USA kapitalistické korporáty. Na úrodných poliach sme vystavali montážne haly a stali sme sa v produkcií potravín „sebestačnými“, až do takej miery, že na pultoch  „našich“ (zahraničné kapitalistické obchodné reťazce) obchodov si môžeme zakúpiť západný „prvotriedny“ tovar – suroviny, ktoré by u nich doma nepapkal ani ten psík ! A množstvo iných vymoženosti tu máme lebo sme poslušný a počúvame na slovo ! Kto sa vymkne z tejto poslušnosti voči USA administratíve a západnej „demokracií“ je okamžite označený za konšpirátora, za človeka ktorý propaguje totalitné režimy a možno to u vás v Bielorusku nepoznáte, ale takýto občania SR sú na základe iniciatívy dnes vládnucich politikov (plne poplatných „demokratickému“ západu a USA administratíve), Zuzanu Čaputovú z toho nevynímajúc lebo sa voči tomu nijako neohradila, našou NAKA trestne stíhaní a poniektorí aj našimi súdmi odsúdení ! Takže, ak sa Vy bielorusky, teraz ešte stále, absolútne nezávislí občania necháte zmanipulovať západnou a USA administratívou propagandou, do takej miery, že vám nanútia za prezidentku Sviatlanu Cichanovská, tak ako nám skrze „objektívne“ média nanútili Zuzanu Čaputovú (získala „až“ 20 % všetkých oprávnených voličov SR !), tak vás čaká život v „slobodnom“ štáte, kde už nič nebude vaše, ale budete mať falošný pocit suverenity a po vašej teraz politicky panenskej, nedotknutej zemi bude možno raz pochodovať americká vojenská čižma lebo budete v neustálom ohrození z východu !

Придерживайтесь храброго белорусского народа! Мы с тобой! – Držte sa statočný bieloruský ľud ! Sme s Vami !

A na záver k Zuzane Čaputovej – slovenský národ a občania SR si nemyslia, že je potrebné vo vzťahu k BR robiť takúto nadprácu ! Jedná vec je násilie odmietnuť a druhá vec je konšpirovať a miešať sa do vnútorných záležitostí iného suverénneho štátu ! Zuzana Čaputová – „Radšej hamovať, ako potom banovať !“

BODKA :

Možno (určite) sa nájde nejaký kritik, čitateľ mojich článkov, ktorý mi nezabudne pripomenúť, že ak by som žil v dnešnom Bielorusku, tak takýto článok by som nikdy nemohol napísať. Áno súhlasím, ale nie že nemohol, jednoducho by som na takýto článok nemal dôvod, ak by som videl, že si vlastný suverénny štát riadime sami, bez vonkajších „demokratických“ vplyvov, keď by som bol presvedčený a videl by som to v každodennom živote, že strategické podniky sú v rukách štátu a zisky z nich idú výlučne pre potreby nášho obyvateľstva, že sme čo sa týka vojenskej závislosti neprešli z „Z dažďa pod odkvap“, rozumej – z Varšavskej zmluvy pod NATO, z RVHP pod Bruselský diktát a pod. Takže áno ak by som bol o tomto presvedčený, tak by som na takýto článok nemal absolútny dôvod, moji kritickí priatelia ! Ale uznávam – názorom sa medze nakladú  (naozaj?), pokiaľ nenavádzajú na nenávisť a fyzickú likvidáciu kohokoľvek !!!

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.