Založ si blog

Kedy nás Igor Matovič naserie aspoň 500 tisíc ? Nechcem ho viac vidieť bez rúška!

Igor Matovič sa na svojom facebookovom profile opäť predviedol, ako najväčší hulvát. Poniektorí si povedia, že už nemá význam komentovať jeho infantilnosti, tuposti a urážky všetkých občanov SR. Áno súhlasím, ale to by nesmel sedieť na „najsilnejšej“ stoličke SR – na stoličke predsedu vlády SR ! Pokiaľ na nej bude, tak je nevyhnutné sa venovať aj takýmto idiotstvam, ktoré na facebooku navystrája. Je to obraz jeho myslenia, zmýšľania a konania.

V ostatnom svojom facebookovom profile sa priznáva, že za celý svoj „pracovný“ deň –  „Nasral som kopu ľudí…“ a status ukončil – „Takéto dni ja mám rááád“. Prosím vás je toto normálne ? Takto sa má vyjadrovať predseda vlády SR ? Nie nie je to normálne a podľa môjho názoru on potrebuje odbornú lekársku pomoc, odborné lekárske vyšetrenie a následne aj bezodkladnú hospitalizáciu na izbe bez kľučiek na dverách a oknách, na oknách aj mreže. Takže jeho (ne)vládnutie mu prináša pocit radosti a uspokojenie, keď každý deň „naserie“ čo najviac občanov SR ! Toto už naozaj nie je na smiech a mávnutie rukou ! Nebudem tu rozoberať jednotlivé nebotyčné kauzy, ktoré doteraz táto (ne)vláda stihla za krátke obdobie 5 mesiacov vyprodukovať. Toto nie je zmyslom dnešného článku. Ani nie je zmyslom dnešného článku komentovať jeho obliekanie sa pri príležitosti stretávania sa na oficiálnej úrovni s diplomatmi iných štátov. Dnešnou hlavnou myšlienkou tohto môjho článku je, kedy sa nás nájde aspoň pol milióna, aby sme svorne vyšli do ulíc a povedali Igorovi Matovičovi a jeho (ne)vláde rázne – STAČILO !!! Kde je hnutie „Za slušné Slovensko“ ? Vážení oficiálni zástupcovia tohto hnutia – Peter Nagy – Bratislava, Ján Gálik – Košice, Katarína Nagyová Pázmányová – Bratislava, Veronika Bruncková – Bratislava, Jakub Kratochvíl – Bratislava, Lea Dobiasová – Levice, Eva Lavríková – Bánovce nad Bebravou a hlavne Karolína Farská – Bratislava, je toto správanie sa Igora Matoviča slušné ? Je konanie (ne)vlády SR slušné a spravodlivé ? Nuž keď mlčíte a neorganizujete občianske spontánne zhromaždenia občanov SR na námestiach našich miest, tak asi podľa vás áno ! Hanbite sa ! Alebo má Robert Fico pravdu, keď vyriekol na ostatnej svojej TB túto vetu, keď sa ho „novinárka“ pýtala prečo si myslí, že tretí sektor mlčí len preto, že im Veronika Remišová sľúbila milión eur zo štátneho rozpočtu na ich „službu vo verejnom záujme“ ? – „…240 tisíc eur bolo poskytnutých v roku 2019, sa poruvali o to predstavitelia tretieho sektoru. Ja nevidím dôvod prečo by sa nemali poruvať teraz o milión eur. Je mi to čudné, ja mám právo vysloviť takýto hodnotiaci súd a opakujem ešte raz, to že sú ticho je podľa môjho názoru preto lebo sa boja povedať čokoľvek na adresu tejto vlády lebo vedia, že keby niečo povedali, tak okamžite budú vyradení z možnosti dostať príspevok z toho milióna eur…“ Môžeme si myslieť o Robertovi Ficovi čo koľvek, ale tu sa jasne javí, že má pravdu. A ak nemá, tak prečo všetci treťosektorovci mlčíte a samozrejme „slabulinko hryzkajú“ aj „objektívne“ média. O Zuzane Čaputovej radšej pomlčím, tá sa neozve lebo jej to jej hodnotové nastavenie nedovolí …

Nuž občan SR nespoliehajme sa na tretí sektor a „objektívne“ média, jednoducho bude potrebné a teraz už naozaj spontánne a živelne vyjsť do ulíc aj napriek zákazu zhromažďovať sa vo väčšom počte ako 500 či tisíc. A uvidíme, ako voči nám zakročí naša štátna moc, či sa v Bielorusku neobjavia zábery z našich ulíc a či aj oni, na znak solidarity z našimi demonštrantmi nasvietia svoje štátne inštitúcie vo farbách našej vlajky, ale nie tej dnešnej, ale tak ako mi, tej ktorá sa používal na znak kolaborantstva z nemeckými nacistami. Lebo aj „my“ nasvecujeme bratislavský hrad a prezidentský palác nie v oficiálnych farbách bieloruskej vlajky „červená-zelená“, ale v „bielo červeno-bielej“, ktorú používali bieloruský kolaboranti s nacistickým nemeckom !

A na záver ešte jedná veľmi dôležitá poznámka. Igor Matovič bude prvé dva týždne týrať naše deti v školách povinným nosením rúška počas celej doby pobytu v škole. Tak ho viac nechcem vidieť bez rúška ! Na všetkých „fotečkách“ je on provokatívne bez rúška – viď stretnutie s Csemadokom, viď stretnutie s „hrdinom“, bývalým bieloruským veľvyslancom na Slovensku atď. atď. A viete prečo ho provokatívne nenosí ? Lebo nás chce denno denne „nasierať“ lebo ako sa sám priznal – „Takéto dni ja mám rááád“. Ale mi občania SR sa konečne prebuďme, vyjdime z tej letargie a urobme maximum, aby tých jeho „radostných“ dní už bolo čo najmenej !!!

BODKA :

Veľká škoda, že minister zahraničných vecí USA Mike Pompeo, sa na svojom „výlete“ po štátoch strednej Európy ( a my sme kde v Ázii) nezastavil aj u nás. Určite by bol milo prekvapený v akom „ohoze“ by ho oficiálne privítal, už hneď na letisku, Igor Matovič, čoby (ne)predseda vlády SR. Igor by mal na sebe „ohoz“ floridského surféra – hore tričko s nadpisom „Welcome Mike in crazy Slovakia!“ (Vitaj Mike na šialenom Slovensku!), dole pestrofarebné trenky s nápisom na zadku „I believe Mike pissed you off!“ (Verím Mike že som ťa nasral!) a na nohách by mal, k tomu slušivé plážové „žabky“.

Na konci dňa si Igor sadne za PC a napíše svoj infantilný status na Facebook a bude sledovať koľkože tým nasral občanov SR a nakoniec si uľaví „Takéto dni ja mám rááád“ a uloží sa na zaslúžený spánok, aby nás na druhý deň mohol opäť nasierať !

Takže vážený občan SR, volič SR, je len na nás dokedy budeme Igorovi spôsobovať radosť len tým, že budeme doma a necháme sa „nasierať“ alebo spontánne a živelne (nepotrebujeme žiadne treťosektorové „občianske“, „slovenské“ hnutia ani združenia!) vyjdeme do ulíc a ukončime dennodennú radosť Igorovi Matovičovi a spol. !!!

A vy odborné konzílium epidemiológov, vy sa necítite byť Igorom Matovičom urazení resp. urážaní, že vy schválite pre naše deti povinné rúška v objektoch škôl a Igor Matovič nenosí rúško nikde ?! Verte, že on Vám to robí naschvál lebo jemu to robí dobre, má z toho radosť !!!

ZDROJE :

Môj slobodný názor, https://www.facebook.com/igor.matovic.7, https://www.zaslusneslovensko.sk/kontakt/, https://www.ta3.com/clanok/1190378/tb-sefa-smeru-sd-r-fica-o-tretom-sektore-a-aktualnej-situacii.html,

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.