Založ si blog

Čaputová sa zabáva, koaličníci sa zabávajú aj občania SR sa náramne „zabávajú“!

Na poslaneckom klube OĹANO v NR SR sa s Borisom Kollárom v pondelok 29.06. tri hodiny úžasne zabávali. Oni mu kládli otázky, vraj asi okolo 60, on im odpovedal a oni sa po každej odpovedi tak úžasne zabávali, že sa až po zemi váľali a chytali za brucha (potvrdil to na následnej TB Jozef Pročko)! Výsledok tejto klubovej zábavy bol taký, že vinní sú a úlohy od OĽANO dostali rezorty koaličných strán – SaS, Ministerstvo školstva, vedy a výskumu SR a samozrejme Za ľudí, Ministerstvo spravodlivosti. Ich úlohou je pripraviť taký retroaktívny zákon, na základe ktorého by sa našiel aspoň jeden občan SR, ktorý od vzniku SR (01.01.1993) získal titul podvodom a potom za podvodne získaný titul ponesie zodpovednosť aj Boris Kollár ! Veď prečo práve on by mal byť jeden jediný, prvý medzi prvými, čo by sa mal stať ako prvý obetným baránkom ? Veď to predsa nejde ! Igor Matovič jasne povedal, že kvôli takejto zábavnej veci predsa nedopustí rozpad „súdržnej“ koalície, nech sa deje čo sa deje, nech sú v koalícií akékoľvek morálne a iné zlyhania, lebo hrozí návrat „mafie“, „zlodejov“ nebodaj „fašistov“, „extrémistov“ a pod. A zdôvodnil to naozaj na najvyššej mentálnej úrovni, že ak by Sme rodina odišla z vládnej koalície, tak oni by síce mohli vládnuť ďalej, ale mali by len 78 poslancov v NR SR a tu je veľké nebezpečenstvo, že niektorí z týchto morálne pevných ľudí, by mohol zlyhať a nechal by sa „mafiou“ kúpiť a vraj by sa ich mohlo nájsť minimálne traja, čo by stačilo na ukončenie vlády „zmeny“ ! Čo nato poviete koaličný poslanci, má Igor Matovič pravdu, keď vás všetkých bez rozdielu označil za možných skorumpovaných politikov ? Za toto by si Igor nezaslúžil rovnaký postup, aký by mal bezpochyby postretnúť „čistého“ Borisa Kollára ?!

Ďalšia takáto zábava prebiehala práve včera (01.07.2020) na klube SaS. Výsledok je naozaj zábavný ! Na krátkej TB po skončení hodinovej zábavy s Borisom Kollárom na uvedenom klube, predsedníčka klubu poslancov NR SR za SaS Anna Zemanová a predseda SaS a zároveň minister hospodárstva Richard Sulík, celé Slovensko informovali o „výsledku“ rokovania ich klubu. Na úvod sa Richard všetkým prítomným „novinárom“ ospravedlnil, že vzhľadom na pracovnú vyťaženosť sa žiaľ už nestihol stretnúť s Borisom Kollárom a teda nevie povedať, či Boris bol nahnevaný, urazený, potešený alebo pobavený ! Richard Sulík pravdepodobne predpokladal, že zábava na klube SaS bude asi tiež tak úžasná, ako na klube OĽANO a teda počítal tiež minimálne s trojhodinovým vzájomným sa zabávaním. Ale SaS je pragmatická a im stačila hodinka.

Výsledok ? Anna Zemanová bombastický oznámila, že oni teda nie sú, ako Igor Matovič a jeho OĽANO. Oni si svoju principiálnosť zachovali aj po voľbách a oni vyzvali Borisa Kollára, aby odstúpil ! Na toto sa ozval Richard Sulík a vyjadril svoje potešenie nad súdržnosťou jeho poslaneckého klubu, že je taký súdržný a že hlasovali, ako ich predchodcovia pred rokom 1989 a to jednohlasne, ako jeden muž resp. žena !!! Žiaden liberalizmus v názoroch, tak liberálnej strany, jednoducho všetci za jedného jeden za všetkých !

Nebolo by na tom nič mimoriadne, ak by zábava nepokračovala ďalej aj na tejto TB. Keď Anna Zemanová oznámila rozhodnutie SaS klubu za „A“ – vyzývame aby Boris Kollár odstúpil, tak odpoveď na otázku, čo sa stane, ak Boris „neposlúchne“, nevedela povedať „novinárom“ plán „B“ ! Naozaj profesionálny prístup k riešeniu problémov „profesionálov“ v NR SR ! Veď ak idem na tak závažné stretnutie s koaličným partnerom a dopredu vieme (Ondrej Dostál to pred stretnutím „novinárom“ jasne povedal – „…mal by odstúpiť…“), že ho vyzveme aby opustil druhý najvyšší ústavný post v našom štáte, tak mu mali aj hneď oznámiť tú skutočnosť, čo sa stane, ak ich jednohlasnú výzvu neakceptuje ! Borisovi malo byť povedané – „Boris my ako parlamentný klub za SaS, ťa vyzývame, aby si odišiel z postu predsedu NR SR. A ak tak neučiníš my urobíme toto a toto“. Takže buď sa SaS z toho vyzuje takým spôsobom, že predstúpi pred „novinárov“ a povie nám, že je to osobné rozhodnutie Borisa Kollára a oni už viac nemôžu urobiť alebo povedia otvorene to, čo na tejto TB povedal Richard Sulík, keď sa ho „novinári“ opýtali, či SaS odíde z vládnej koalície, ak Boris funkciu nepoloží – Richard odpovedal – „…SaS určite z vlády neodíde, kvôli vážnejším veciam som toto povedal, nie kvôli takejto v podstate smiešnosti , že sa opajcuje diplomovka…“ Tu nám Richard Sulík veľmi jasne povedal, prečo sa v koalícií na morálnym pokleskom Borisa Kollára tak náramne zabávajú lebo je to pre nich smiešnosť ! Myslím, že občan SR už viac nepotrebuje počuť, aby pochopil, že do vlády a na posty vládnych poslancov v NR SR zasadli ľudia „ZMENY“ !!!

A čo robí Zuzana Čaputová ? Tak tá sa tiež náramne zabáva lebo pri jej hodnotovom nastavení, bez akého koľvek náznaku, že súčasná vláda „zmeny“ rozširuje administrátívu na vláde, vymenuje Veroniku Remišovú za ministerku akéhosi nového slovenského ministerstva a vôbec jej nevadí, že Veronika Remišová je vyštudovaná bábkoherečka a jej témou diplomovej práce mala byť rozprávka Popoluška. Naozaj všetci sa tiež náramne „zabávame“ ! Ešte by som akceptoval, ak by Veronika Remišová bola menovaná za ministerku kultúry SR aspoň by sme mohli povedať, že má na túto funkciu adekvátne vzdelanie. A to ešte samozrejme neznamená, že má aj na to schopnosti riadiť štátny vládny rezort !

Nuž Zuzana sa zabáva a zábavne bude sledovať, čo sa to tu bude diať ďalej a pozerať, ako sa „zabáva“ poctivo pracujúci pospolitý ľud SR, ktorý sa po večeroch doma „zabáva“ na tom, koho zajtra skôr prepustia z práce – manžela, či manželku, kto si skôr nájde prácu, ak už sa „kvôli“ koronakríze ocitol na dlažbe medzi tými prvými 60 tisíckami už prepustených, náramne sa „zabávajú“ ako zaopatria svoje deti atď. atď.

Nuž priatelia nedovoľme aby sa dnešná vláda „zmeny“ zabávala na úkor nás poctivo pracujúcich občanov SR, poctivo nadobudnutých vysokoškolských vedomosti s poctivo nadobudnutými tomu prislúchajúcimi akademickými titulmi a dajme verejne najavo, že nielen Boris Kollár by mal odstúpiť, ale celá vláda SR a samozrejme aj „spolupáchateľ“ v prezidentskom paláci Zuzana Čaputová lebo jej „principiálny“ postoj k dnešnej vládnej garnitúre „ZMENY“ a sebe samej je naozaj „hodnotovo“ na vysokej „principiálnej“ úrovni a s principialitou, ktorú všetci preukazovali voči bývalej vládnej garnitúre sa to naozaj nedá ani v najmenšom porovnať !!!

Naozaj famózny slovenský Ein Kessel Buntes v hlavných úlohách – Zuzana Čaputová, Boris Kollár, Igor Matovič a komparzisti s radov členov vlády vládnej koalície + komparzisti z NR SR z radov poslankýň a poslancov vládnej koalície !!!

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.