Založ si blog

Musím uznať, v tomto má Matovič pravdu !

Keď svojho času nás Igor Matovič na svojom facebookovom profile označil za hlupákov, tak nás to mnohých nahnevalo, rozčúlilo a poniektorých možno aj urazilo. Áno ja sa viem nahnevať, rozčúliť ale urážať sa neurážam. Uraziť sa, znamená ďalej nekomunikovať, nevšímať si daný problém a to je zle ! No a keďže sa neurážam, tak som tento výrok Igora Matoviča o našej hlúposti skúmal ďalej. A teraz celkom úprimne, veď ten Matovič má úplnú pravdu. Sme hlúpi !!!

Avšak nie v tom, v čom nás on, diktátor, manipulátor za hlúpych považuje. On nás totiž za hlúpych považuje preto lebo ho nechápeme. Nechápeme ho „chudáka“, ako on nám všetkým chce pomáhať, chrániť pred zlým svetom (rozumej FICO, KOTLEBA, HARABIN, ale aj pred tým čo má rád teplé rožky v nedeľu, aj pred tou vyštudovanou bábkoherečkou, čo ho v najlepšom opustila, ale aj pred tým čo si dnes hovie na poste predsedu NR SR a nikdy sa so žiadnym mafiánom nebratal ani v dobe, keď už mafiánmi boli).

Áno sme hlúpi, že mu to stále trpíme a mlčíme.

Tu sa opäť vynára zo zabudnutia citát bývalého predsedu SNS Jána Slotu, ktorý svojho času predniesol v NR SR tieto pamätné slová (tiež v súvislosti s občanmi SR spomínal psov, ale v inom zmysle, ako Matovič) na dnešnú dobu, ako ušité – „…a my (občania SR) tu stále len rozprávame a kňučíme jak taký kňučiaci zdochýnajúci pes a strkáme sa niekomu z prepáčením do za..u a nechceme vidieť skutočnosť…“.

Toto sú slová, ktoré sú dnes nadmieru pravdivé, doma v súkromí sa sťažujeme, čo to s nami diktátor Matovič vystrája, naozaj kňučíme a plačeme, ale aby sme svoj nesúhlas s Igorom Matovičom vyjadrili aj verejne, tak na to nám chýba odvaha ?! Ja to chápem, keď z úst Matoviča skrze „objektívne“ média počúvame, že ak sa budete vzpierať, tak ja (Matovič) váš odpor teraz, ešte slobodný a demokratický pomocou našej terajšej ústavnej väčšiny v NR SR preklasifikujem na trestný čin a potom uvidíme, kto z koho !

Áno aj toto sú vyjadrenia Igora Matoviča a nech sú akokoľvek výhražné, nebojme sa a nahlas vyjadríme svoj odpor k diktátorskej politike tohto človeka.

Média akosi mlčia, alebo nemajú informácie ? Nemajú informácie, že aj tento víkend v sobotu 13.6., sa minimálne v troch veľkých mestách Slovenska sa opäť konali občianske protesty proti Matovičovi a Čaputovej ? Ak by to v čase „pred Koronou“, kam sa už Čaputová nechce vracať, konalo proti bývalej vláde a bol by takýto odkaz pre občanov zverejnený len na facebookovej stránke napr. „Za slušné Slovensko“, tak by o tom média informovali od rána do večera, len aby to spropagovali a vedeli by o tom určite všetci „proslovenskí“ neoliberáli v Bruseli aj vo Washingtone !

A áno, správajme sa presne tak, ako to diktátor Matovič od nás požaduje , zodpovedne, rázne, nahlas a na námestiach odsúďme jednanie tohto manipulátora, ktorý jednoznačne škodí občanom SR a SR ako suverénnemu štátu v srdci Európy a demokratickým spôsobom ho zbavme moci, ktorú síce získal na základe demokratických volieb, ale jednoznačne diktátorským spôsobom ju zneužil a stále zneužíva voči vlastnému slovenskému národu a všetkým občanom SR ! Zbavme sa strachu nie len z COVIDU-19 o ktorom sa v blízkej budúcnosti pravdepodobne dozvieme šokujúcu pravdu, ale hlavne z Igora Matoviča ! Verte niet sa čoho a koho báť !!!

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.