Založ si blog

Bihariová (PS) odkazuje Matovičovi – končíš! Focus-oviny tomu napomôžu !

Veľká „senzácia“ sa odohrala v sobotu 06.06., keď v elektronickom hlasovaní (aký to svetový pokrok !) členovia PS zvolili za novú predsedníčku Irenu Bihariovú.

Samozrejme, že to v našich „objektívnych“ médiach vyvolalo veľkú odozvu. Oveľa väčšiu, ako zhromaždenie, protest nespokojných občanov z (ne)vládou Igora Matoviča a (ne)prezidentkou Zuzanou Čaputovou z celého Slovenska pred Prezidentským palácom !

Aké demokratické „len“ päť hlasov rozhodlo o tom, že Michal Truban neuspel. Ale to nie je podstatné, toto sú vnútorné „demokratické“ pravidla tohto neúspešného politického subjektu z posledných PV a to „samozrejme“ len preto lebo oni neboli, ako Igor Matovič, ktorý premenoval OĽANO na OĽANO-NOVA-KÚ-ZMENA ZDOLA a vystupovali nie ako štvorkoalícia, ale ako jeden politický subjekt, čo je možné nazvať celkom otvorene volebný podvod ! Oni PS sa spojili do predvolebnej koalície so SPOLU a teda ako dvojkoalícia nesplnili potrebný počet hlasov na prekonanie 7 % hranice postupu do NR SR. Teda správali sa zodpovedne a férovo ! Aj tu je vidno, že táto ich zodpovednosť a férovosť sa im vypomstila a Igor sa mohol po PV smiať od ucha k uchu.

Teraz to v PS pochopili a pravdepodobne do predčasných volieb (toto je ich jasný cieľ) pôjdu s novou líderkou Irenou, ako samostatný politický subjekt (alebo pre „blaho“ národa a SR sa opäť s niekým spoja resp. zlúčia napr. so Za ľudí?) a žijú v predstave, že tentokrát im to už musí vyjsť . A aké bude PS pod vedením Bihariovej ? Nuž Irena to po vyhratých vnútrostraníckych voľbách povedala absolútne jasne „…mali sme rovnaké hodnoty, ale rozchádzali sme sa v stratégii a cestách, ako ich dosiahnuť…“ Volič rozumej, že Bihariová pred PV 2020 bola najaktívnejšou členkou PS, ktorá chodievala na predvolebné mítingy K-ĽSNS a aktivovala svojich prívržencov, aby narúšali pokojný priebeh týchto stretnutí členov a sympatizantov K-ĽSNS a to až do takej neakceptovateľnej miery, že hádzali kamene na tribúnu a potom sa čudovali, že ich na základe tohto ich „slušného“ správania sa, niektorí s prítomných dali „ do laty“ !

Takže očakávajme od PS opäť „slušnú“ a „demokratickú“ politiku a boj proti vnútornému nepriateľovi, hlavne proti rasizmu, xenofóbií, nenávisti, nacizmu a fašizmu, ale opäť na nesprávnej strane !

PS je jednoznačne ten politický subjekt, do ktorého ich „mecenáši“ pred PV naliali veľké peniaze a zámer ich následného „využitia“ po PV nevyšiel. Opak sa stal skutočnosťou. Nimi najviac neakceptovateľný politický subjekt OĽANO a spol. sa stal víťazom a im ostali oči pre plač. Avšak takto to nemôže ostať ! Igor Matovič sa aj podľa PS nikdy nemal stať predsedom vlády SR a PS/SPOLU a Za ľudí s OĽANO „počítali“ do vládnej koalície len v prípade, žeby nemali dostatok mandátov na zloženie vlády a zabezpečenie politickej zmeny v našom štáte, tak ako si to Brusel a Washington predstavuje a požaduje !

A to Irena Bihariová, ako nová šéfka PS povedala celkom zreteľne „…také „Palermo“ ako Matovič, si nedovolili ani za Fica…“

No a aká úloha v tejto „novej“ situácii v PS nastala pre naše „objektívne“ média a agentúry verejnej mienky napr. FOCUS ?

Očakávajme, že TV Markíza a Michal Kovačič si do najbližšej politickej relácie Na telo, pozve Irenu Bihariovú a ako TV Markíza „objektívne“ za pomoci FOCUSu, dokáže „prekvapiť“ nie len divákov pred TV obrazovkami, ale aj svojich hostí, tak ani teraz neostane dlžná svojej povesti. Na záver zverejní „exkluzívny“ prieskum, ktorý pre TV Markíza vykonala agentúra FOCUS a na vzorke 1487 alebo 1489 respondentov (1488 je zakázané, jednoducho v číselnom rade neexistuje – však pán Honz !!!) s napr. takouto otázkou – „Ak teraz, keď sa Irena Bihariová stala namiesto Michala Trubana predsedníčkou Progresívneho Slovenska, volili by ste v prípadných PV toto politické hnutie ?“

Verte výsledky by boli ohromujúce – OĽANO 21,3 %, Pellegriniho ešte neexistujúca strana 21,3 %, PS (pod vedením Ireny Bihariovej) 21,3 %, Za ľudí (prípadný koaličný partner „novej“ PS) 21,3 % a KDH 14,8 %(lebo tu sa vraj vracia Vladimír Palko – „nová sila“) ! Všetci ostatní nula % lebo sú to zlodeji, extrémisti, vrahovia, násilníci, nacisti a fašisti. A tak by mohla vzniknúť troj koalícia PS-Za ľudí-KDH so ziskom 57,4 % a mohol by sa začať presadzovať neoliberálny sen všetkých neoliberálov zo Slovenska, Bruselu a Washingtonu na území SR !

Na tieto FOCUSoviny by Irena hľadela s „prekvapujúcim“ pohľadom a poďakovala by sa Michalovi Kovačičovi za povzbudzujúce ukazovatele „objektívnej“ FOCUS agentúry !

Preto občan – volič, maj sa na pozore lebo to, čo sa začne teraz diať na našej politickej scéne bude mať pre teba len jeden kladný výsledok, že koniec Igora Matoviča – predsedu (ne)vlády SR sa blíži, ale následne sa nenechaj „objektívnymi“ médiami „očariť“, že jedine PS na čele s neoliberálkou Irenou Bihariovou je to najlepšie pre SR, tak ako nám to dennodenne vtĺkali do hláv, keď nominantka PS a členka (podpredsedníčka) PS Zuzana Čaputová kandidovala na najvyšší politický post v SR !

Tento scenár ďalšieho vývoja okolo PS, je na prvý pohľad prehnaný, ale spomeňme si na „PALERMO“ okolo Zuzany Čaputovej, keď celý svet chcel, aby práve ona bola zvolená za najvyššieho ústavného činiteľa SR ! Za tri mesiace z nej spravili, za pomoci nevídaných finančných prostriedkov, politickú celebritu, ktorá za toto obdobie narástla z 5 % popularity až na konečných 52 % (agentúra AKO) !

Média sa budú snažiť PS vykresliť už ako dokonalý politický subjekt lebo na čele hnutia už nie je užívateľ omamných a psychotropných látok ! Terazky je tam žena (Rómka/Cigánka – toto nie je hanlivý výraz, ale čisto historický, nijako toto etnikum urážajúce ! Už si to konečne uvedomte!), ktorá má aj tú vynikajúcu „vlastnosť“, že je zarytá bojovníčka proti extrémizmu, rasizmu a nenávisti. Však to nevadí, že počas predvolebnej kampane do NR SR 2020, chodievala so svojimi prívržencami po mítingoch K-ĽSNS a narúšali ich kľudný priebeh. A keby som chcel byť tak „korektný“, ako sú oni voči Milanovi Mazurekovi, že hádzal kamene do moslimskej ženy s malým dieťaťom, čo je absolútne klamstvo, tak by som aj ja teraz mohol tvrdiť, že to bola práve Irena Bihariová, čo nielen na týchto mítingoch K-ĽSNS  hlasne vykrikovala a urážala členov a sympatizantov K-ĽSNS, ale tiež do nich hádzala kamene ! To je presne taká istá „pravda“ o hádzaní kameňmi, ako tá o Milanovi Mazurekovi a jeho vrhačských schopnostiach !

Áno, opäť sa budú „objektívne“ média aj s „objektívnymi“ prieskumnými agentúrami túto ženu a PS na dennodennej báze prezentovať, ako jedinú, ktorá môže vyviesť našu republiku s politického, ekonomického a spoločenského marazmu.

Tu však upozorňujem, že v žiadnom prípade sa táto žena a hnutie, ktoré reprezentuje, nesmie dostať do NR SR a tobôž nie do vlády SR lebo ich jediným a zásadným cieľom je našu spoločnosť ešte viac zliberalizovať a to je absolútne neprípustné !!!

Slovensko je dnes až príliš liberálne a je potrebné, aby sme sa vrátili späť k hodnotám, ako je rodina – muž/otec, žena/matka, deti – syn alebo dcéra !  Vrátiť sa k hodnotám, že na prvom mieste je poctivo pracujúci ľud a nie západné veľkokapitalistické vykorisťovateľské korporáty ! Na prvom mieste je naše milované Slovensko a nie diktát z Bruselu. Spolupráca áno, ale ako rovný s rovným ! Že našim nepriateľom nie je Ruská federácia, Čína a spol. Že našim „bohom“ nie je USA a Brusel, ale len ten na nebesiach ! Že NATO nie je tá vojenská organizácia čo nás ochraňuje (prosím pred kým!), ale že je to odnož US ARMY, ktorá nás zaťahuje do svetových vojenských konfliktov s ktorými naši občania nemajú nič spoločné, ale platia tieto vojenské nehumánne výpravy zo svojich daní ! Atď. atď.

Teda nech už na čele PS stojí ktokoľvek, toto v žiadnom prípade nie je politický subjekt o ktorý by mali mať občania SR záujem !!!

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.