Založ si blog

Média udusili počiatky prejavov nespokojnosti občanov SR !

Keď environmentalistka Zuzana Čaputová v piatok 05.06. prednášala v NR SR „svoju“ prvú (možno aj poslednú) správu o stave republiky, jednoznačne už musela mať informácie o chystanom proteste nespokojných občanov SR, naplánovaný na sobotu 06.06 o 14:00 priamo pred Prezidentským palácom.

Zuzana sa však o tejto nespokojnosti nezmienila ani náznakom. Ak by bolo pred koronakrízov a vládla by ešte vláda SMER-SD a jeho koaličných partnerov, tak by sa „jej“ Správa o stave SR celá niesla v duchu, že v uliciach sú početné davy ľudí a je potrebné tomuto davu nielen načúvať, ale v zmysle ich požiadaviek aj konať. Nuž, ale Zuzana v NR SR povedala jednu pre ňu zásadnú vec „…nevracajme sa do stavu pred koronakrízov…“, „inak povedané“, už žiaden zreteľ na nespokojnú ulicu ! Čo si to vlastne nespokojní občania dovoľujú, takýmto spôsobom strpčovať život nám „bezúhonným“, „správne“ hodnotovo nastaveným politikom, práve dnes  pri moci ! Ak sa to bude opakovať, tak Igor požiada Máriu Kolíkovú, aby vypracovala návrh doplnenia trestného zákona, aby aj takéto aktivity občanov SR po koronakríze boli trestným činom.

Zuzana Čaputová totiž ide v šľapajach svojho veľkého vzoru, predchodcu Andreja Kisku a aj ona pokračuje v „prestavbe“ Prezidentského paláca na ZOO. Kiska mal svoju kozu a Čaputová pre začiatok pracovité včeličky. Áno včielky sú príkladom pracovitosti, ale Zuzana má od toho nesmierne ďaleko. Pýtam sa, aká ďalšia zver bude „uvedená“ za svetiel reflektorov všetkých „objektívnych“ médií do Prezidentského paláca (ZOO) ? Nuž asi žirafa, hroch alebo Obrovská korytnačka slonia ?, ktorá sa dožíva až 270 rokov ! A teda by sa pri nej mohlo vystriedať až 54 budúcich prezidentov a prezidentiek SR ! A každý z nich by si mohol nechať na jej pancieri vyryť svoje meno aj s funkčným obdobím a po smrti tejto korytnačky, by sa jej pancier zachoval, ako relikvia a súčasť muzeálnych predmetov Prezidentského paláca !!!

A tu sa začína hlavná myšlienka môjho dnešného článku. Média si s veľkou obľubou všímajú kroky ich miláčikov v prezidentskom paláci (Kiska, Čaputová), ale nie tie , ktoré sú na prospech SR a občanov SR (totiž žiadne nie sú!), ale len tie infantilné, ktoré som popísal vyššie v texte ! O týchto banalitách nás informujú (otravujú) dennodenne a stále dookola. Diktátor Matovič číta v rúšku deťom rozprávky, asi aby ho neskôr, keď vyrastú do biedy, nespoznali toho uja, čo im tú biedu svojimi rozhodnutiami a to len počas svojich prvých troch mesiacov „vlády“ zabezpečil !

Keď sa po vražde Kuciaka a jeho priateľky sformovalo „apolitické“ občianske hnutie, iniciatíva Za slušné Slovensko na čele, vtedy aj dnes, s „apolitickým“ vodcom Jurajom Šeligom, tak ich boli plné noviny a hlavné večerné správy všetkých „slovenských“, ale aj zahraničných „demokratických“ médií začínali propagáciou „spontánnych“ protestných akcií proti Ficovi a jeho vláde na námestiach všetkých veľkých slovenských miest. Dodnes nevieme, kto ich finančne „nezištne“ podporoval, keď všade po Slovensku vyrastali „spontánne“ profesionálne exteriérové pódia aj s profesionálnym ozvučením ! Zároveň v každom meste boli pripravené všetky TV štáby lebo čo ak práve dnes sa spontánne bude konať veľká demonštrácia a protest proti Ficovi a spol. Išli nás balamutiť tým, že sa občania na tieto „spontánne“ akcie zvolávajú prostredníctvom facebookovej stránky Za slušné Slovensko. Presne týmto „objektívne“ média zapríčinili, že následne naozaj bolo na námestiach našich miest tisícky a tisícky ľudí. Ale ruku na srdce vážení „demokrati“, ak by ste nemali takúto cielenú masívnu podporu v médiach a spojenca v Prezidentskom paláci Andreja Kisku, ako by sa boli tieto protesty vyvíjali ?!

Presný opak robíte dnes s nespokojnými občanmi, ktorí sa začínajú a teraz už naozaj spontánne aktivizovať v protestoch proti Matovičovej vláde a proti Zuzane Čaputovej. Dehonestujúcim spôsobom ste informovali o tejto skutočnej občianskej aktivite, ktorá sa konala v sobotu 06.06. pred Prezidentským palácom. Áno, oni sa tiež aktivizovali prostredníctvom facebookovej stránky (https://www.facebook.com/events/s/verejny-protest-radovych-obcan/293687518459369/) , ale o tejto ich aktivite na sociálnych sieťach ste neinformovali vopred, tak ako v prípade, keď takúto výzvu na protesty vyvesili Juraj Šeliga a spol. na ich facebookovej stránke. Tu ste to už nenechali na náhodu, že uvidíte koľko ľudí príde, ak to mediálne udusíte ! Ale nie, príkaz neoliberálov z Bruselu a Washingtonu bol jasný – jednoznačne to mediálne spropagovať. A takto tieto protesty získajú na sile ! Stačilo aby sa nejaký „aktívny“ a nadmieru „nezávislý“ redaktor niektorej z našich „objektívnych“ TV zastavil s mikrofónom v ruke pri hŕstke protestujúcich, urobil z toho zábery o masovosti, v pozadí jeden dva transparenty, umelý hlasný krik protificovských hesiel a už bolo jasné, že sa začali „spontánne“ „masové“ demonštrácie proti ficovláde teroru a vraždenia ! Áno presne takto ste s týchto akcií urobili masovosť !

Dnes ste sa o prvej po koronakríze, protestnej akcie nespokojných občanov SR vo svojich redakciách vyjadrovali dehonestujúco, keď jedna TV informovala, že účasť bola 400 občanov, druhá 500 občanov a následne objektívnejšie správy „konšpiračných“ médií uvádzali niekde okolo 1500 občanov ! Tu si však treba uvedomiť, že stále platí diktát Igora Matoviča o núdzovom stave ! Ľudia majú strach ! Majú strach sa zhromažďovať, aby Igor proti nim nezasiahol represívnymi zložkami štátu lebo v exteriéri je povolené zhromaždiť sa maximálne 500 občanom, dva metre od seba a zo „sáčikmi“ na horných dýchacích cestách.

Presne takýmto dehonestujúcim informovaním o prvých „výhonkoch“ nespokojnosti občanov SR s vládou Matoviča a Zuzany Čaputovej v prezidentskom paláci, sa snažíte už v zárodku udusiť tieto protesty.

Avšak vaša nadpráca je v tomto prípade márna. Hnev a nespokojnosť občanov SR s vládou diktátora Igora Matoviča bude narastať, ten istý odpor bude narastať aj voči Zuzane Čaputovej . Takže neoliberálne média duste koľko vládzete, spravodlivý hnev a pravda sa udusiť nedajú !!!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.