Založ si blog

Matovič-včerajšia TB-povestná posledná kvapka. .. !

…neviem, čo ešte viac potrebuje občan – volič, počuť a vidieť od Igora Matoviča, aby pochopil, že je to absolútne nekompetentná osoba na poste predsedu vlády SR, ako to, čo sme si včera museli pri TV obrazovkách pretrpieť a vytrpieť !!! Jeho včerajšia TB prekročila všetky hranice zdravého rozumu. To čo Igor včera natáral na tejto „bombastickej“ TB muselo minimálne 95 % občanom SR poriadne zdvihnúť tlak . Túto jeho TB som si včera vytrpel so zaťatými zubami a výrazy, ktoré som nemohol v sebe zadržať na jeho adresu počas tohto utrpenia sa tu jednoducho nedajú napísať !

Ako Matovič pôsobil a čo vlastne „povedal“ resp. „zvestoval“ slovenskému pospolitému ľudu. Matovič chcel pôsobiť a zapôsobiť, ako veľký záchranca národa, ako víťazný vodca v boji proti neviditeľnému nepriateľovi, ktorého sme úspešne porazili vďaka jeho „vodcovstvu“. Táto jeho póza vyznela nesmierne tragikomicky. Na úvod, pýtam sa, ako môžete niekoho resp. niečo poraziť, keď voči tomu nepoznáte a nemáte účinnú zbraň ?! A on to tvrdí ! On veľký „vodca! slovenského národa tvrdí aj so svojím odborným konzíliom, že účinný liek ani vakcínu voči tomuto novému korona vírusu nepoznáme, nemáme a dlho mať nebudeme ! Tak potom, čo sú to za nezmysli, že sme dostali tohto „nepriateľa“ ľudstva pod kontrolu, ale „nehovorme hop lebo sme ešte nepreskočili“ ! Čo je to za blud, hovoriť národu – nepriateľ ustupuje, ale účinné zbrane nemáme a preto buďme ostražití, aby sa nám náhodou nevrátil ešte vo väčšej sile lebo potom ho už ťažko porazíme ! To si viete predstaviť napr. Stalina, ktorý by vystúpil pred sovietmi na červenom námestí a zvestoval by sovietom – „…Дорогие товарищи (drahí súdruhovia), porazili sme nacistické Nemecko ! Nemali sme, nemáme a možno ani nikdy nebudeme mať účinnú zbraň proti nim, ale tým, že sme sa skrývali v zákopoch, v bunkroch a nič sme nerobili, sme mu dokázali, že sa ho síce bojíme, trasieme sa pred ním, chránime sa „nepriestrelnými“ vestami, ale on napriek tomu sa samo zničil. Avšak nehovorme hop kým sme nepreskočili lebo on sa môže vrátiť v druhej vlne, vonku vychádzajte len po jednom, buďte od seba max. 5 metrov a on si vás naozaj nevšimne…“ Presne takéto hlúposti až idiotizmy včera na nás z TV obrazoviek vychrlil Igor Matovič.

Neviem, ako sa to dá ešte polopatisticky lepšie vysvetliť, aby to pochopil Igor aj všetci čo mu to slepo žerú, že nový korona vírus nie je nič iné, ako „starý“ chrípkový korona vírus, ako všetky tie státisíce koronavírusov, ktoré tu máme stovky rokov okolo seba a že na vírusy nie je absolútne účinná protilátka, žiaden všeobecný liek a už vôbec žiadna všeobecná resp. cielená vakcína, ktorá by zahubila presne tento jediný konkrétny vírus. Ani na „starú“ chrípku, ktorá sa nám tu každoročne „objavuje“ so železnou pravidelnosťou – jar/jeseň, ľudstvo nevyvinulo účinnú protilátku a tak ako sa „objaví“, tak aj po čase „pominie“. Spomeňte si všetci, ako sme ešte na jeseň minulého roku chodili počas chrípkového obdobia okašľaní, usmoklení, nadopovaní rožnými liekmi a chemickými vitamínmi, do práce, v hromadnej doprave a keď to v niektorom regióne presiahlo určitú hranicu (chorobnosť detí), tak sa na týždeň lokálne zatvárali škôlky resp. školy. Nikto nezatváral ekonomiku, nikto nenosil povinne rúško, nikto nikoho neobchádzal naokolo, na 5 ani na 100 metrov. Jednoducho život išiel plynule ďalej a po mesiaci bolo opäť všetko v starých koľajach. A dnes ? Dnes nám chcú nahovoriť, že tu máme neskutočne nebezpečný vírus a to až tak nebezpečný, že nemáme na neho žiaden účinný umelý liek, ba ani vakcínu a on zázračne „odchádza“. Áno on sa opäť vráti, ako všetky vírusy, keď nastane tá „správna“ klimatická doba a následne opäť pominie ! Ale nepominie na veky, on tu už naveky bude stále ! Lebo vyhubiť, zničiť vírus, ktorý svojou veľkosťou predstavuje jednu milióntinu milimetra (1nm = 10-6mm) nedokážeme vyhubiť z povrchu zemského. Jediný liek na tieto vírusy je imunita ľudského organizmu, získaná zdravým životným štýlom – stravovanie, prirodzené vitamíny, pohyb, oveľa menej stresu, oveľa viac pokory a skromnosti !!!

Veď, ak by to bol tak nebezpečný vírus, tak potom naše čísla by vyzerali takto (na základe údajov za včerajška) : 145474 – všetkých vykonaných testov, 145474 – pozitívne testovaných ľudí, 145474 – úmrtí, 0 – vyliečených !!!

A ako vyzerajú skutočné čísla tejto ničím, tak podrobnej, opodstatnenej sledovanosti tohto „nebezpečného“ vírusu ? Nuž takto : 145474 – všetkých vykonaných testov, („až“) 1495 – pozitívne testovaných ľudí, (cielene sa najskôr udáva tento údaj!) 28 – úmrtí, a až na záver sa uvádza 1192 !!! – vyliečených pacientov !

Teda z toho vyplýva, že po včerajšku je na Slovensku z 5,4 milióna obyvateľov „chorých“ na tento nový korona vírus „až“ 303 ľudí !!! Keď to takto pôjde ďalej, tak sa v počte „chorých“ o niekoľko dní prepracujeme k zápornému číslu ! A potom čo spravíme , Aké opatrenia Igor ? Aká fáza uvoľňovania nás bude čakať ? Poletíme rovno na Mars lebo nám v tom nebude nič brániť ?!

Žiadam Matoviča a hlavne vyzývam „novinárov“, čo so železnou pravidelnosťou chodíte na jeho detinské TB a následne píšete svoje absolútne nekritické komentáre ! Vyzývam, aby nám Matovič a jeho odborné konzílium vysvetlilo v súvislosti s týmto „nebezpečným“ vírusom pojem „vyliečilo sa“. Chcem počuť od Matoviča, odborného konzília a ministra zdravotníctva – aká im bola nasadená liečba, aké im boli podávané medikamenty, jasne pomenovať, ako sa vlastne vyliečili ?! Lebo na doteraz bežnú chrípkovú virózu nám pred rokom 1989 stačil „obyčajný“ acylpyrín, teplý čaj s medom a citrónom, posteľ, vypotiť sa a po týždni hajde do práce !

Ďalej žiadam Matoviča, aby si na nasledujúcu TB pozval patológov, ktorí vykonali pitvy u tých 28 umretých na nový koronavírus a detailne nám vysvetlili, či jedinou príčinou ich úmrtia bol tento „nebezpečný“ vírus alebo to predstavovalo len malé promile z iných zdravotných komplikácií mretých alebo to bol jednoducho vek a smrť bola prirodzená !? Ďalej žiadam, aby si Matovič na svoju TB zavolal lekárov z oblasti onkologických ochorení, nech nám povedia, koľko zbytočne mŕtvych bolo za toto obdobie dvoch mesiacov, lebo sa im nedostala riadna lekárska pomoc lebo bola potlačená resp. opatreniami vlády SR zakázaná, ďalej nech si pozve Matovič na svojej TB aj psychiatrov, psychológov, ale aj sexuológov – nech sa dozvieme koľko bolo spáchaného domáceho násilia počas tých dvoch karanténnych mesiacov, koľko bolo znásilnení, nebodaj samovrážd a čo čaká psychický labilných ľudí v nasledujúcom období a množstvo iných otázok ! Nato sa vážení „novinári“ pýtajte a nie na hlúposti, či sa pôjde toho roku do Chorvátska a pod.

A ešte stručne k včerajšiemu „uvoľňovaniu“, koľko nezmyslov a idiotizmov včera na Matovičovej TB zaznelo !

Hneď prvý ! Deti do škôlok a ZŠ do 5 ročníka áno a deti od 6. do 9. ročníka doma ! Aký je rozdiel medzi 12 ročným piatakom a 12 ročným šiestakom ?! Podľa dnešnej právnej úpravy majú deti v predškolských a školských zariadeniach obedy zadarmo ! Tak mi prosím Matovič vysvetlite prečo deti v škôlkach a deti do 5. ročníka ZŠ budú chodiť na obedy (samozrejme že za „prísnych“ epidemiologických podmienok) a deti od 6. ročníka vyššie, už túto možnosť mať nebudú a rodičia sa budú musieť o nich aj v tomto smere postarať a teda variť im na každý deň teplú stravu ! Toto ne je diskriminácia ?! A rodičia detí od 6. ročníka vyššie, ktorí sú za svoje deti plne zodpovedné, ak ich nechcú nechať doma samotné lebo, áno boja sa o svoje ratolesti, tak budú musieť ostať doma – čo myslíte dokedy to budú zamestnávatelia v súkromnom sektore trpieť. Nenájdu si za nich náhradu ?!

Ďalší nezmysel zo včerajšej TB je ten, že ak pôjdete napr. do Rakúska na 24 hodín, tak sa môžete bez „ujmy“ vrátiť späť, aj keby ste sa tam stretli zo samotným čertom, ktorý bude skrz na skrz presiaknutý novým koronavírusom ! Ale ak sa tam zdržíte čo i len o minútu dlhšie a pritom ste boli, len niekde na horskej chate a úplne sám, tak šup ho do 14 dňovej štátnej povinnej karantény alebo dať si na vlastne náklady urobiť drahý test !

No a ešte jeden idiotizmus – ak idete po ulici a myslíte si, že okolo vás na vzdialenosť 5 metrov nikto nie je, tak rúško mať nemusíte. Ale ak niekto z nenazdajky vyjde spoza rohu, tak si ho musíte okamžite nasadiť lebo nie ste schopný dodržať nariadený sociálny odstup.

No jednoducho totálny idiotizmus, čo predvádza Igor Matovič ! Preto apelujem na všetkých občanov SR držme sa zdravého rozumu a hneď ako nám to Igor Matovič dovolí a osmelí sa ešte väčšmi, prosím využime svoje ústavné právo Čl. 17, ods. (1) – „Osobná sloboda sa zaručuje“. Čl. 23, ods. (1) – „Sloboda pohybu a pobytu sa zaručuje“. Čl. 26, ods. (1) – „Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.“ A hlavne Čl. 28 ods. (1) – „Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje“ a na základe tohto práva vyjsť do ulíc a pokojnou formou požadovať odstúpenie Igora Matoviča z postu predsedu vlády SR, zato všetko čo s touto republikou a občanmi SR počas týchto dvoch mesiacov napáchal a nereagoval na vývoj situácie aj na základe nových poznatkov flexibilne. Verím, že na pomoc nám prídu aj média, rôzne občianske združenia, hlavne herci a všetko to musí byť spontánne, každý to bude robiť nezištne a nie tak, ako sa to dialo, keď „ulica“ požadovala odstúpenie Roberta Fica a jeho vlády !

Na úplný záver ešte jedno pre dnešnú dobu podstatné ustanovenie Ústavy SR, Čl.32 : „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené“ !!!

Igor Matovič, nie nie som krikľúň, ako ste nazvali všetkých tých, ktorí nesúhlasili a nesúhlasia s vašim konaním, som a sme len radoví občania SR, ktorí sa snažia zachovať si zdravý rozum, nepodľahnúť vami vyvolanej a stále udržiavanej panike voči niečomu, čo nás ohrozuje na zdraví nie viac, ako doteraz známa „obyčajná“ chrípka ! Verím, že pravda v tomto ohľade, v blízkej budúcnosti,  bude svetu odprezentovaná a vy budete niesť trestnoprávnu zodpovednosť za všetko čoho ste sa za posledné mesiace dopustili !!! (iste aj všetci iný svetoví „vodcovia“, ktorí takto potupili svoje vlastne národy)

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.