Založ si blog

Remišová – Ústavný súd SR bude náš, obsadíme ho našimi ľuďmi. .. !

…konšpirácia, výmysel, prelud, blúznenie ?! Nie !!! Posúďte sami. V ostatnej relácií štátnej RTVS O 5 minút 12 to Remišová naznačila celkom jasne.

Nebudem sa venovať večne „apolitickému“ a „nezaujatému“ moderátorovi voči bývalej vládnej koalícií, K-ĽSNS a VLASŤ Marekovi Makarovi, ba ani Petrovi Pellegrinimu, ktorý hneď v úvode, ešte len otvoril ústa a už bolo jasné, kam si ho môžeme zaradiť, keď na úvod doslova citoval Igora Matoviča v súvislosti s COVID-19 – „…nerobme veľké vyhlásenia, veľké gestá o nejakom extrémnom uvoľnení…, súhlasím v tomto prípade, že nemôžme povedať, že sme vyhrali boj s korona vírusom, pretože nevieme čo nás ešte čaká, čo môže ešte prísť…, možno dať takú výzvu, aby sme sa ešte nenechali tak nejak ukľudniť, že keď každý deň máme tak jeden, tri, možno päť prípadov, že už pomaličky skladáme dolu rúška…, bez ohľadu nato, aká bude epidemiologická situácia, bez ohľadu nato, čo nám odporučí, neodporučí vláda, hlavný hygienik, správajme sa tak, ako keby sme si my mysleli, že sme nakazený a nechceme nakaziť ostatných a keď ideme na verejnosť, správajme sa tak, ako keby ostatní všetci mohli byť nakazení a my sa od nich nakaziť nechceme…“, naozaj niečo neskutočné a v tomto sa môže Peter Pellegrini zaradiť do jedného šíku s Igorom Matovičom, zavrieť sa do jednej miestnosti, izolovať sa od ostatného sveta a nariekať a nariekať !!! Je to jasné, Peter Pellegrini je najslabším článkom SMER-SD a podľa mňa v ňom nemá miesto s takýmito ustráchanými a poplašnými vyhláseniami !!!

Nebudem sa venovať ani iným častiam tejto relácie lebo nestojí za komentár, až do chvíle, kedy prišla na rad otázka robenia čistiek terajšou arogantnou vládnou garnitúrou, na štátnych úradoch, inštitúciách a podnikoch, ktoré priamo riadi štát. Skôr, ako vyjadrím svoj vlastný názor na túto časť relácie, pomôžem si (to by som si teda nikdy nepomyslel, že použijem práve tohto novinára a politického komentátora) novinárom a politickým komentátorom, ktorý publikuje pre také „objektívne“ médium, ako je SME a Korzár a ktorý je známy svojou nenávistnou rétorikou voči SMER-SD a všetkých jeho koaličných partnerov v jeho doterajších vládach, Petra Schutza, ktorý povedal toto na adresu terajšej arogantnej vlády Igora Matoviča – „V zápase o prevzatie úradov bude o víťazstve rozhodovať, či sa bude postupovať štýlom – „rež a rúbaj do krve““, je to naozaj ostré vyjadrenie, ale plne opisuje štýl, akým sa dnešná drzá, arogantná moc, chce vysporiadať s minulým obdobím !!! (https://www.hlavnespravy.sk/peter-schutz-zapase-prevzatie-uradov-vitazstve-rozhodovat-ci-sa-postupovat-stylom-rez-rubaj-do-krve/2163260)

A teraz k samotnej Veronike Remišovej, prečo si myslím a som o tom presvedčený, že táto vládna arogantná a diktátorská vláda Igora Matoviča, si okrem iných štátnych inštitúcií (Generálne prokuratúra, Polícia, SIS – tu to už zrealizovala, atď. atď.)

chce obsadiť svojimi ľuďmi hlavne a predovšetkým Ústavný súd, ak si uvedomíme, že v NR SR disponujú pohodlnou ústavnou väčšinou a kým ešte, ako tak držia pokope, hlavne ak sa jedná o otázku politických čistiek, si mohli na „uvoľnené“ miesta na Ústavnom súde dosadiť výlučne svojich ľudí, ktorí budú strážiť tu ich „demokraciu“ teda diktatúru väčšiny, „inak povedané“ diktatúru arogantnej moci !!!

A z čoho tak usudzujem ? Nuž keď vo včerajšej politickej diskusnej relácií RTVS prišla reč na Ústavný súd a odstúpenie s funkcie sudcu ústavného súdu Mojmíra Mamojku a keď sa Remišová vyjadrila, že Mamojka mal na to pádny „dôvod“ lebo JPP a SIS, pod vedením nového riaditeľa Vladimíra Pčolinského, informovala v rozpore so zákonom (https://www.youtube.com/watch?v=ArSnb6Zak7U) predsedu Ústavného súdu SR Ivana Fiačana, ktorý ani náhodou nemal zobrať na zreteľ neoverené informácie SIS o Mojmírovi Mamojkovi, tak som to bral, ako Remišovej nekompetentnosť a arogantnosť vládnej moci. Ale keď vyslovila v súvislosti s ostatnými sudcami Ústavného súdu SR  nasledujúce slová, tak som ostal nie prekvapený, ale jednoznačne rozhorčený, kam sa až chystá táto nesmierne drzá a arogantná vládna moc dospieť vo svojej mocibažnosti ! Keď na otázku moderátora, či už hľadajú na „uvoľnené“ miesto po Mamojkovi nového kandidáta a či už je v koalícií nejaká dohoda na nejakom nominantovi, zazneli tieto veľmi závažné slová z úst podpredsedníčky dnešnej arogantnej vládnej moci – „…nie je dohoda na menách a ja dúfam, že nebudeme musieť voliť viacerých lebo títo nominanti Smeru sú veľmi skutočne problémoví, takže áno budeme hľadať toho najlepšieho, najschopnejšieho človeka, tak aby v budúcnosti nemusel vysvetľovať svoje kontakty s Kočnerom…“

Tieto jej slová je potrebné čítať takto. Dnešná arogantná moc, aby si obsadila aj Ústavný súd SR svojimi ľuďmi a takto ho ovládla vo svoj prospech do budúcnosti, sa pravdepodobne pokúsi cez rôzne mediálne im naklonené kanály, opäť spôsobom JPP (a možno aj SIS, ktorú riadi už ich človek) vyvolať v spoločnosti  nie len dojem, ale istými „overenými“ informáciami, „overenými“ prepismi mobilných telefónov všetkých pre nich nepohodlných sudcov ÚS SR, verejnosť presvedčiť, že aj títo sudcovia mali „závadovú“ komunikáciu s Marianom Kočnerom a následne na týchto sudcov ÚS SR vyvíjať prostredníctvom týchto médií a svojimi vyjadreniami „verejný“ tlak tak, aby sami odstúpili. A keď to pre týchto sudcov ÚS SR už nebude psychický únosné, tak sa radšej „z vlastnej“ vôle vzdajú funkcie sudcu ÚS SR a pre dnešnú arogantnú a drzú vládnu moc, za pomoci environmentalistky v prezidentskom paláci, nebude už nič stáť v ceste, aby si na tieto „uvoľnené“ miesta sudcov ÚS SR dosadili naozaj, už len svojich ľudí a ešte väčšmi si upevnili moc v štáte aj prostredníctvom Ústavného súdu SR.

Je tak ťažké si predstaviť, že by sa v nasledujúcich dňoch mohla objaviť, ako prvá lastovička napr. taká informácia, že predsa aj sudkyňa ÚS SR, jednoznačne nominantka na tento post SMER-SD, Jana Laššáková, musela mať akúsi komunikáciu resp. spojitosť s Marianom Kočnerom ? Lebo bola blízkou spolupracovníčkou Mojmíra Mamojku, zvlášť ak na posty sudcov Ústavného súdu boli vymenovaní v jeden deň – veď to predsa musí nejako súvisieť s Marianom Kočnerom, ktorý, ako sa o ňom píšu bájky, predsa prostredníctvom, výlučne nominantami SMER-SD vedel vybaviť všetko. Následne sa v médiách začnú rozoberať rôzne scenáre, objavia sa „zaručené“ informácie, prepisy a pod., na toto sa začnú nabaľovať ďalší sudcovia ÚS SR, ktorí boli zvolení za pomoci zákonodarcov SMER-SD a takýmto spôsobom sa ÚS SR vyčistí pre dnešnú arogantnú vládnu moc natoľko, že sa „preobsadia“ viaceré posty na tomto súde tak, aby títo vládni arogantní politici docielili, že ÚS SR bude väčšinovo obsadený ich ľuďmi a to celkom „transparentne“ presne v tom duchu, ako to hlásali pred PV 2020.

Preto občan SR maj sa na pozore a nenechaj sa opantať koronavírusovou témou, lebo v jej mene sa začínajú na Slovensku diať naozaj nebezpečné veci, vážne ohrozujúce demokraciu a občianske slobody v našej mladej, milovanej Slovenskej republike !!!

A na záver, občan SR všímaj si aj akým cieleným spôsobom chcú „objektívne“ média rozbiť SMER-SD nie len z vonku, svojimi útočnými komentármi, ale hlavne z vnútra. V minulotýždňovej   relácií TV Markíza, na záver relácie položil Michal Kovačič Petrovi Pellegrinimu otázku, či zotrvá v SMER-SD, ak nebude zvolený za predsedu strany – Pellegrini odpovedal v duchu, že neje namieste ostávať tam, kde vás nechcú, tak vo včerajšej TV politickej relácií štátnej RTVS, úplne „náhodou“ moderátor Marek Makara opäť položil túto otázku Petrovi Pellegrinimu, a ešte ju doplnil, či sa neobáva zániku SMER-SD, Pellegrini už za týždeň zmenil rétoriku a odpovedal, že aj iné sociálne demokracie v Európe „prežili“ výmenu na poste predsedu strany a následne vo včerajšej relácií Na telo v TV Markíza, kde bol hosťom aj Peter Žiga, sa ho Michal Kovačič na záver opýtal, že ak Pellegrini nebude zvolený za predsedu SMER-SD a odíde zo strany, či ho bude nasledovať, tak Peter Žiga bez ďalšieho okomentovania tejto situácie odpovedal stručne „Áno“ ! Nuž čo si o tom všetkom myslieť ? Len jedno jediné, všetky „objektívne“ média si do svojich politických médií vyberajú takých členov strany SMER-SD, ktorí sú na strane Petra Pellegriniho a robia to celkom cielene, aby rozložili SMER-SD, ale neuvedomujú si jednu zásadnú vec – SMER-SD nie je ani HZDS, ani SDKÚ-DS, ani Sieť. Robert Fico je „starý“ politický harcovník a môžeme si o ňom myslieť čokoľvek, jedno je isté, on nielen navonok pôsobí, ale aj je, plný politickej, duševnej a fyzickej sily, aby si svoj post v SMER-SD na sneme ostrým vystúpením obhájil, aby túto stranu nasmeroval tým správnym smerom a aby sa táto strana očistila od takých poddajných ľudí akými sú Peter Pellegrini a jeho stranícky zradcovia a prisluhovači !!! Ultraliberálne krídlo v tejto strane nemá a nesmie mať svoje miesto !!!

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, kedy bude musieť ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas) čeliť achillovej päte rezortu - nemocnicou Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR