Založ si blog

Matovič okamžite do talianskeho parlamentu – učiť sa, učiť sa, učiť sa a hlavne počúvať !

Niektorí čitatelia mojich článkov sa pozastavujú nad tým, prečo stále „šijem“ do Matoviča a hlavne prečo, tak vehementne, keď je na poste predsedu vlády SR ešte (ja hovorím už) len dva mesiace aj s cestou. Nuž na úvod vysvetlenie. Matovič nie je v slovenskej politike dva mesiace, pôsobí tu už 10 rokov a z toho absolútna väčšina, ako opozičný poslanec, ktorý nikdy za nič neniesol zodpovednosť a čo je horšie, ani za svoje „žvásty“ čo tu za desať rokov natáral na svojich trápnych tlačových besedách (žiaľ nevšimol si, že terazky je predsedom vlády SR a pokračuje v tom naďalej a média mu to žerú aj s navijakom!) a stále sa chvastal, že on presne vie, čo sa deje na vláde a on vie ako nato, aby sa tu dalo žiť lepšie a bez rozkrádania verejných financií. A čuduj sa svete teraz, keď je ministerským predsedom vlády SR, tak nevie kudy kam ! Vraj nachádza kostlivcov v skriniach jednotlivých ministerstiev po vládach SMER-SD ! A na tých svojich TB v čase opozičného poslanca, to nám aké informácie v podobe  uzatvorených zmlúv štátu so „svojimi“ ľuďmi SMER-SD a jeho koaličných partnerov prezentoval ?! Neboli to tie zmluvy o ktorých teraz hovorí ako o kostlivcoch vlád SMER-SD ! Veď z toho čo prezentoval na svojich opozičných TB nám jasne vyplývalo, že vie o všetkom čo sa na jednotlivých ministerstvách vlád SMER-SD konalo, len nemal na to dosah a hlavne ak si uvedomíme, že mu v tom celkom jednoznačne sekundovali všetky „objektívne“ „mienkotvorné“ média (alebo to bolo naopak ? On (Matovič) sekundoval im ?!)

Zároveň na úvod dávam na správnu mieru hlavne to, že práve on – Igor Matovič, ako predseda vlády SR nesie hlavnú a jedinú zodpovednosť za konanie vlády SR, on je zodpovedný za výkon jednotlivých ministerstiev, lebo len on a opäť on, je zodpovedný za jednotlivých ministrov svojej vlády a teda obracať sa na jednotlivých ministrov bez toho, aby som nepoukázal na jasnú zodpovednosť predsedu vlády SR nemá žiaden význam, ba ani zmysel. Ak niektorí z ministrov zlyhá, tak ho predseda vlády buď odvolá a keď ho neodvolá, tak zodpovednosť a zlyhanie predmetného ministra prechádza na neho, ako predsedu vlády SR ! A teda ja sa vždy vo svojich článkoch v súvislosti s konaním vlády SR budem stále obracať a odvolávať na predsedu vlády SR, ktorým je dnes žiaľ Igor Matovič, ktorý je jediný zodpovedný za konanie vlády SR ako takej aj za všetky vládou schválene nariadenia, pokyny a predkladané vládne návrhy zákonov na schválenie do NR SR ! VEĽKÁ BODKA !

No a teraz k podstate dnešného môjho článku. Prečo posielam Igora Matoviča na „skusy“ do talianskeho parlamentu. Nuž keby som sledoval len tie naše „objektívne“ média, medzi ktoré žiaľ patrí aj naša štátna RTVS, tak by sme sa nikdy nedozvedeli (zdroj Hlavné správy – konzervatívny denník) o tom, čo jasne a nahlas zaznelo z úst jedného z talianskych poslancov v ich národnom parlamente. Téma bola jednoznačná – „pandémia“ nového koronavírusu COVID-19 a urobenie z Talianska jedného z najhorších štátu EÚ a v počiatkoch aj celého sveta !

Tým poslancom je Vittorio Sgarbi zo strany Forza Italia (Sila Talianska), ktorý pred celým talianskym parlamentom a pred celým Talianskom povedal jednoznačne a nahlas toto – https://www.youtube.com/watch?v=hB4RfbgNI8M , tí z vás čo nemáte prístup si pozrieť tento záznam na YOUTUBE , prinášam najdôležitejšie a najzaujímavejšie výňatky z jeho prejavu : „…Musíme sa spojiť proti diktatúre. Spojiť sa v mene pravdy. Nerobme z tejto budovy, parlament lži ! Nie 26. februára, ale 9. marca, veda – veda ! – tvrdila, že tento vírus je o niečo viac, ako len chrípka. K tejto vede sa následne odkazovala táto vláda…“, ďalej „…Niečo ste počuli a poskytli ste nám čísla. Chcem tiež poskytnúť nejaké čísla. Nie DÁttisi, nie Pagani, nehovorte o 25 000 mŕtvych. Nie je to pravda ! Nevyužívajte smrti k rétorike a terorizmu ! Dáta z Talianskeho inštitútu pre verejné zdravie uvádzajú, že 96,3 % týchto ľudí zomrelo na iné patológie ! To sú presne dáta, presne čísla ! Je to pravda !…“, ďalej „…tak poďme si aspoň povedať pravdu…“ a ďalej „…Zjednoťme sa v boji proti pokrytectvu, fazifikatorstvu, falošným údajom, vďaka ktorým terorizujete Talianov ! Tých 25 000, uvádza profesor Bassetti, umrelo na srdcovú zástavu, rakovinu a iné patológie !“, ďalej „…Nemôžeme toto používať k ponižovaniu Talianska ! Nemali by sme dávať občanom falošné údaje !…“, ďalej „…Tu v Taliansku, neumrelo 25 000 ľudí na koronavírus. Nie je to pravda ! Je to spôsob, ako terorizovať Talianov a zaviesť diktatúru bez súhlasu ! (občanov Talianska) SMIEŠNE !!!“  Spomínaný prof. Matteo Bassetti, v skratke – vedúci divízie infekčných chorôb Univerzitnej nemocnice v Santa Maria Misericordia v Udine, v Taliansku a docentom infekčných chorôb na univerzite v Udine – https://www.emedevents.com/speaker-profile/matteo-bassetti .

Pýtam sa, či sa aj v našom národnom parlamente, nájde takýto odvážny poslanec – poslankyňa, ktorý/á na základe vyjadrení našich popredných infektológov a virológov, ktorých dnešná vládna moc nepustí k slovu, prednesie v NR SR podobný prejav a budeme sa všetci verejne pýtať na to, načo vlastne umrelo tých (k dnešnému dňu) 28 ľudí, ktorých naša vláda oficiálne prezentuje, ako umretých výlučne na koronavírus a používa toto číslo, ako strašiak, že vírus je tu a je to všetko veľmi nebezpečné ?! Dožadujme sa presnej lekárskej správy týchto umretých, aké boli iné príčiny ich úmrtí a či COVID-19 nebol len jeden z mnoho koronavírusov, čo človek vo svojom organizme má, mal a naveky bude mať a je len na imunitnom systéme každého jednotlivca, ako sa dokáže s vírusmi tohto typu „vysporiadať“, lebo ani na doteraz známu chrípku ešte nikto nevynašiel účinnú vakcínu, ktorá by bola rovnako účinná pre každého jednotlivca na svete ! Pýtajme sa odborného konzília Igora Matoviča, nech nám na jeho trápnych TB neprezentujú, že rúško je to najdôležitejšie, čo nás pred touto „nebezpečnou“ virózou chráni, ale sa ich jasne pýtajme, prečo je ten vírus ich ústami prezentovaný, ako záhuba všetkého ľudstva ?, keď je  samo vyliečiteľný, „inak povedané“ nechce sa mu samovoľne šíriť (laicky povedané nechce sa mu „žiť“!) a zaniká sám od seba, lebo vážení, jeho jediným nepriateľom je a vždy bude, ľudská imunita našich organizmov a pravda je aj taká, že životným štýlom, aký tu bol nastolený po 1989 roku a hlavne ešte donedávna, sme si svoju imunitu organizmu cielene znižovali, ničili – teda málo pohybu, málo prirodzených vitamínov – jablká, hrušky, slivky (a nie manga a pod. exotické ovocia!), ale naopak požívame veľa tuku, nesmierne málo pohybu (PC, mobily, tablety, iPady a pod.), stres (či ma nevyhodia z práce, či bude práca a pod.), vypätie atď. atď.

Takže Igor Matovič, šup šup do Talianskeho národného parlamentu na stáž a to na tak dlho, kým nepochopíte, že vláda nad štátom a občanmi štátu, sa nepraktizuje zavádzaním a falošnými údajmi lebo, ak sa tak deje tak sa nejedná o demokraciu, ale výhradne o diktatúru !!!

Na záver ešte jedna veľmi dôležitá poznámka. K dnešnému dňu 17.05.2020 oficiálne údaje na štátom zriadenej (teda vládou SR pod vedením Igora Matoviča) web stránke https://korona.gov.sk/ uvádzajú, že máme 142 462 testovaných na COVID-19, z toho 1494 pozitívne, 28 úmrtí a až 1163 samo vyliečených „pacientov“ . Z týchto údajov jasne vyplýva, že oficiálne máme na Slovensku už len, iba 331 infikovaných, nie chorých jedincov a kvôli takémuto populačnému číslu v našom štáte, musíme všetci, viac ako 5 miliónov občanov nosiť nič neriešiace rúška (u absolútne zdravých ľudí jednoznačne škodiace na dýchacie cesty a na celý organizmus ako taký) a stále platí umelé „dusenie“ našej ekonomiky a deti sedia samé doma atď. atď. Igor Matovič vravím vám, hneď, ako vyjde pravda ohľadne COVID-19 na svetlo božie, a raz sa všetci dozvieme, že áno, tento vírus, ako jeden z mnoho tisícov koronavírusov, ktoré si v tele „pestujeme“, tu bol a na veky bude, ale jeho miera nebezpečenstva, nie je väčšia, ako vírus bežne chrípky, tak hlavne vy budete v tomto štáte braný na trestnoprávnu zodpovednosť, nie len za spôsobené národohospodárske škody v našom štáte, ale hlavne budete braný na zodpovednosť za tie zbytočné životy, ktoré počas vašej „korona“ nadvlády tu boli preto, že sa im nedostávalo riadnej zdravotnej starostlivosti (vraj za dva mesiace to bolo takmer 5 tisíc ľudí – zbytočných úmrtí) a ešte koľko bude zbytočných obetí z dôvodu tej nezmyselne dlhotrvajúcej „smrti“ ekonomiky, ktorú ste a stále udržiavate v umelom spánku a to bezdôvodne !!!

Na záver výzva pre všetkých rozumných, strachom a panikou neopantaných občanov SR, nech sa nám stane naším denným heslom toto : – „Rúška dole, Matovič dole !“ (jednoznačne myslím dole z premiérskeho postu) a vykročme smelo do obnovy našich životov poctivou každodennou prácou bez obáv a strachu, že nás položí nejaký „vírus“, hlavne ak budeme konzumovať slovenské ovocie, zeleninu a potraviny a preto je potrebné sa v nasledujúcich mesiacoch a rokoch zamerať na domáce poľnohospodárstvo, ktoré sme si vlastnou zadubenosťou (lebo sme trpeli a volili také vlády, ktoré ho cielene ničilo) takmer zlikvidovali, je čas si vyhrnúť rukávy, zvoliť si v predčasných PV novú, naozaj Slovenskú vládu a začať po tridsiatich rokoch budovať naozajstnú, suverénnu, milovanú Slovenskú republiku !!! Hlavu hore Slovač !!! Na čele našej „novej“ republiky musí stáť „vodca“ s vlastným rozumom, človek, ktorý bude našej republike, nášmu národu a všetkým našim poctivo pracujúcim občanom oporou a nie nejakým uplakaným a každým riadením človiečikom, ktorý nemá silu na vlastnú zodpovednosť a pre ktorého je najtypickejšie prenášať zodpovednosť na tých druhých !!! Pre vás Igor Matovič je určený kút, kde sa môžete schúliť, báť sa, triasť sa kde nikto nebude počuť ako srdcervúco plačete… !

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.