Založ si blog

Matovič na TA3 opäť hopkal. ..

…a hopkal, a hopkal. Samozrejme celá diskusia s Matovičom v politickej relácií TA3 V politike sa niesla v duchu korona, COVID-19, SARS-Cov-2. A opäť od Igora nič nové, len plač a plač. A opäť nič nové – to oni, to oni, to oni, ja nič ja muzikant. Naozaj už je to trápne, ako sa tento chlapík točí dookola okolo jednej jedinej témy, ktorú samozrejme nezabudne prešpikovať SMER-SD, lebo Fico, lebo Pellegrini, lebo, lebo…

Úslužný moderátor TA3 Norbert Dolinský kládol Igorovi otázky opatrne, len aby ho nedostal do stavu ronenia sĺz.

V úvode Dolinský predstavil Matoviča, ako predsedu vlády a lídra OĽANO. Asi zabudol pán Dolinský, že toto nebola predvolebná diskusia, ale diskusia (žiaľ) s predsedom vlády SR a teda nemal Matoviča predstaviť, ako lídra OĽANO, ale jednoznačne, ako predsedu OĽANO ! Či sa toto oslovenie Matovičovi páči alebo nie, musí si zvyknúť, že predsedom vlády nemôže byť akýsi líder, ale jednoznačne predseda politického subjektu, ktorý musí mať za sebou stranícke štruktúry a musí sa jednoznačne zodpovedať svojim členom na pravidelných snemoch. Pýtam sa Igor, kde je problém, že nemáte niekoľko tisíc členov, veď len vás osobne v PV 2020 volilo 498740 oddaných a milujúcich voličov ? Tak sa im politicky otvorte, umožnite im, aby vstúpili a stali sa členmi pre nich tak úspešného politického hnutia, ktorého ste stále len lídrom. Vy máte rád počty, tak je pre vás ľahko si vypočítať, koľkí, len z vašich osobných voličov, by sa museli stáť členmi OĽANO, aby ste v počte členov boli najväčšou a najsilnejšou slovenskou stranou. Podľa údajov k 31.12.2018 mal SMER-SD 14 626 členov a na členských príspevkoch prijal 53 000 eur ! OĽANO k 31.12.2018 malo 4 členov a na členských príspevkoch prijalo „až“ 0 €, „inak povedané“ – „až“ nula eur !!!

Teda, aby ste sa stali najsilnejším politickým subjektom na slovenskej politickej scéne, čo do počtu členov, tak by stačilo, keby ste z vašich osobných voličov v posledných PV prijali do OĽANO len 3 %, teda okamžite by ste mali 14962 oddaných a milujúcich členov, na členských príspevkoch, by ste mohli vyzbierať ročne okolo 60 tisíc eur a v športovej hale v Trnave, by ste mohli mať snem hnutia, kde by sa zúčastnilo možno aj 500 delegátov a tam by ste sa im mohli vyplakať a neustále opakovať „…nehovorme hop, kým sme nepreskočili“ lebo presne týmto ste začali včerajšiu politickú reláciu na TA3.

Chcem vám jasne a nahlas odkázať, že s novým korona vírusom sa musíme naučiť žiť, ako sme sa bez strachu naučili žiť s „obyčajnou“ chrípkou, ktorá len na Slovensku ročne spôsobí až 11 000 úmrtí ! Už prestaňte v ľuďoch vyvolávať pocit strachu, paniky a hlavne nedôverčivosti jedného voči druhému ! Už stačilo ! Je nad slnko jasné, že tento vírus pre absolútnu väčšinu slovenského obyvateľstva nie je nebezpečnejší, ako už spomínaná chrípka, lebo na tento nový korona vírus nepotrebujeme žiadne liečivá a ľudia sa samo vyliečujú a každým dňom ich pribúda násobne viac, ako tých novo infikovaných, ale nie chorých, „len“ majú v organizme tento ostro sledovaný vírus !!!

V relácií ste sa pochválili a zároveň ste si poplakali, že ste sa boli prejsť ulicami Trnavy a navštívili ste aj isté obchodné centrum a boli ste v šoku, keď ste na ulici stretli jedincov, ktorí nemali rúško a hlavne ste sa zhrozili, že pri vstupe do obchodného centra nestal esbeeskár, nebol tam žiadny dezinfekčný prostriedok na ruky, chýbal vám i napriek tomu, že vy ste mali rukavice a čo vás zaujalo nadovšetko najviac bolo to, že na váš prvý pohľad, v jednotlivých obchodných priestorov bolo viac ľudí, ako stanovuje nariadenie vášho odborného konzília – teda 1 osoba/25 m2 ! Poviem vám úžasný výkon !!!

A viete čo mňa rozhorčilo počas víkendu ?! Nuž toto. Na predĺžený víkend som zobral svoju rodinku do našich veľhôr a nestačil som sa čudovať, ako sú niektorí občania vami a vašim odborným konzíliom úplne pomätení a odpustite za výraz, až zmagorení !

V horách, kde je vzduch čistý a nenachádza sa v ňom žiaden korona vírus a je pre ľudský organizmus priam žiadaný, aby sa do pľúc dostal „neprefiltrovaný“ cez vaše povinné rúško, tak niektorí jedinci mali problém sa nadýchať čerstvého vzduchu, ani keď išli na bicykli resp. keď sa posadili na osamelú lavičku a okolo nich široko ďaleko nebolo živáčika a dýchali svoj vlastný ľudský pľúcny odpad. Naozaj mi bolo tých ľudí úprimne ľúto, že sa tak seba trýznia a namiesto toho, aby svojmu telu a krvnému obehu dopriali čistého horského vzduchu na okysličenie ich krvi, tak dobrovoľne spätne vdychovali už raz vydýchnutý pľúcny odpad a tvárili sa, akí sú oni zodpovední, tak tu ja hovorím, že takejto zodpovednosti sa hovorí, slušne napísané, absolútna nerozumnosť ba až ľudská hlúposť !!!

No a čo ma ešte zaujalo na vašom vyjadrení v dotknutej relácií bolo, keď ste povedali „…snažím sa tých krikľúňov držať čo najďalej od odborníkov tohto konzília…“

Toto naozaj nepotrebuje výraznejší komentár lebo toto vaše vyjadrenie znamená „inak povedané“, že držíte vašich odborníkov vo vašom konzíliu od reálneho sveta, od reálnej situácie na Slovensku a tlačíte ich, aby vám robili alibi na vami veľmi pomalé uvoľňovanie uzamknutej ekonomiky a života, ako takého. Naozaj bravúrne !!!

Na záver už len jedno – ekonomika bola uzamknutá zo dňa na deň a teraz ju vystrašene pomaly otvárate a ja tu dodávam, aby sa ekonomika a bežný život dostal do normálu čo najskôr, bez akéhokoľvek ďalšieho strašenia z druhej, tretej a tisícej vlny nového korona vírusu a tak, ako sa predčasom okamžite uzamkla ekonomika, tak sa blíži čas, kedy sa „uzamknú“ aj vaše ústa lebo to čo vy hovoríte tomuto národu a občanom SR sa naozaj každým dňom počúva ťažšie a ťažšie !!!

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.