Založ si blog

Ďalší Matovičov chaos a jeho absolútna nekompetentnosť. ..

…zastávať post predsedu vlády SR. Veď posúďte sami občania SR. Igor Matovič po nekonečne dlhých sedeniach so svojim odborným konzíliom na riešenie boja proti „nebezpečnému“ vírusu SARS-2 s veľkou pompou tomuto národu oznámili, že čísla v boji proti korone máme už tak dobré (ale ešte nekrič hop Janko teda Igorko…, ako to sám rád infantilne prízvukujete), že neuvoľnia len druhú fázu, ale rovno to spoja s treťou fázou otvárania ekonomiky a mysleli si, že spasili svet, minimálne Slovensko. Ale, ako vždy nedomysleli svoje rozhodnutie do úplného konca. Za to by však mal v plnej miere niesť zodpovednosť Igor Matovič, ako autonómny predseda vlády SR. O čo vlastne ide ? Nuž od dnes (06.05.2020) je dovolené, aby sa otvorila väčšina obchodov, predajní, butikov, reštauračných zariadení, služby – hlavne pre ženy (kaderníctva, pedikúry, manikúry, kozmetiky a pod.) a odborné konzílium nepošepkalo do uška „slovutnému“ predsedovi vlády SR Igorovi, že v týchto službách a obchodoch sú prevažne zamestnané ženy, teda hlavne matky školopovinných detí !!!

Takže ženy-matky do práce šup, šup a detičky nechajte doma samé !!! Kto sa má postarať o deti v predškolskom a školskom (I. a II. stupeň ZŠ) veku, ak musí ísť do práce aj otec a starí rodičia sú buď ďaleko, alebo bohužiaľ už nežijú alebo ich rodina chráni , aby sa neinfikovali „novým“ korona vírusom, ktorý je jednoznačne najnebezpečnejší pre ich vekovú hranicu ?! Igor za tento zmätok je kto zodpovedný ?! Ja viem, vy ako predseda vlády určite nie, tu sa na vás hodí citát klasika, ktorého vy tak nenávidíte a vo vašom „príhovore“ v NR SR pred schvaľovaním vášho PVV ste mu odkázali, nech šuchá pekne nožičkami a očakáva, kedy si po neho domov príde NAKA, teda „Čo ja s tým mám ?“ Máte a veľa ! Vy ste predseda vlády a vy mate so svojou vládou zvážiť všetky pro a proti, vašich rozhodnutí ! To si neuvedomujete, že ste nechali neplnoleté deti napospas sebe samým, kto im dá ráno raňajky (no to by sa aj dalo lebo sa zväčša jedná o studenú stravu), kto im dá teplý obed, to si majú sami zohrievať jedlo ? a kde ? na plynovom sporáku ?!, kto dohliadne na to či si plnia svoje domáce povinnosti vo vzťahu k učeniu, a čo s deťmi predškolského veku, kde už matka neje na materskej resp. rodičovskej ?, atď. atď. To ste si na vláde neuvedomili, že pracovná doba v jednotlivých obchodoch, butikoch a službách, kde sú zväčša zamestnané tieto ženy-matky, je prevažne od skorých ranných hodín do neskorých popoludňajších hodín ?! Naozaj NIE ?!

Čo robí váš kaderník – Buffalo Bill (čierne rúško, čierne rukavičky, už mu chýbajú len tie dva povestné kolty umiestnené okolo bedrovej kosti proklatě nízko !) váš minister školstva ?! Samozrejme on už tento školský rok 2019/2020 ukončil a nevie povedať ani to, či sa nový začne v septembri 2020 alebo otvorí školy, až keď mu vyprší jeho mandát ministra školstva, pretože práca z jeho strany je už hotová a teda bude sa vyučovať z domu – absolútne neprípustné !!!

Takže Igor a Buffalo Bill, okamžite otvoriť predškolské a školské zariadenia a to bez prehnaných hygienických podmienok, žiadne povinné rúška (kto chce nech ho nosí, nechajte deti voľne dýchať čerstvý vzduch, vdychovať niekoľko hodín vydychovaný vzduch je absolútne nezdravé !), žiadne rukavice, žiadne niekoľko metrové odstupy, ale prirodzená hygiena, ktorá by mala platiť aj keď bublina okolo korona vírusu spľasne, teda áno, umývať si ruky, jeden na druhého nekýchať, nekašľať, zbytočne neprskať, počas prestávok, ak je to možné ísť sa na dvor nadýchať čerstvého vzduchu, triedy vetrať a pod. Samozrejme stravovanie v školách spustiť bez zbytočne prehnaných obmedzení a takto začať v ľuďoch a v deťoch odbúravať ten strach a stres s korona, ktorý ste v nich vypestovali a stále pestujete ďalej.

Pochopili ste Igor, odborné konzílium a celá slovenská vláda, že ste opäť urobili rozhodnutie, ktoré je nekompetentné, čiastkové a vnesie do spoločnosti chaos a problémy pre poctivo pracujúci ľud tohto štátu ?! (ak rodičia nemajú s kým nechať deti samé doma, tak čo ? Majú čerpať dovolenku, neplatené voľno alebo čo majú robiť ?, aby im zamestnávateľ nepovedal „…toto je tvoja vec, ako si zaopatríš neplnoleté deti, buď prídeš okamžite do práce alebo páči sa na Úrad práce …“!)

Aj toto je ukážka toho, že zotrvanie vás a vašich ministrov na postoch predstaviteľov vlády SR nie je ďalej akceptovateľné a udržateľné !!!

A dovoľte na záver ešte trochu od témy, ale je to legitímna otázka na odborné konzílium Igora Matoviča aj na neho samotného a hlavne jeho ministra zdravotníctva .

Skúmate u pozitívne testovaných ľudí na „nebezpečný“ korona vírus či boli očkovaní proti „bežnej“ chrípke. Pretože väčšina detí je u nás zaočkovaná proti chrípke a teda nie je na mieste skúmať aj to, prečo sú deti odolnejšie voči tejto „nebezpečnej“ pliage ? A skúma niekto a robí štatistiku u samo vyliečených nakazených, či to, že sa samo vyliečili nemá niečo spoločné s tým, či boli alebo neboli v krátkej minulosti (alebo aj ako deti) zaočkovaní proti bežnej, doteraz známej chrípke ?! A či úmrtia sú naozaj zapríčinené výhradne len a len týmto „nebezpečným“ vírusom a či títo starší pacienti boli niekedy zaočkovaný proti bežnej, známej chrípke atď. atď., toto prosím sledujte tiež ! Lebo som presvedčený že zaočkovanie proti dávno známej a bežnej sezónnej chrípke má úzku spojitosť, či daný infikovaný, pozitívne testovaný jedinec ma ľahší priebeh tejto infekcie resp. ani o tom nevie !!!

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.