Založ si blog

Matovič klame a zavádza, je potrebné ho zastaviť. ..

…a na úvod dodávam, že je šíriteľom konšpirácií okolo „nebezpečného“ SARS-2 vírusu.

Matovič nepripustí iný názor, ako tej jediný „pravdiví“ a zložil si odborné konzílium s ľudí, ktorí razia len jeden názor na SARS-2 a nezachytil som ani náznak čo i len málinko odlišného názoru na túto umelo vytvorenú paniku ! Prečo najväčší „demokrat“ sveta Igor nepočúva aj iných odborníkov, prečo si do svojho konziliárneho tímu nezapracuje aj vysokoodborných oponentov ?! Veď je absolútne jasné, že vývoj sa dopredu neposúva tým, že majú všetci rovnaký názor, ale dopredu vás ženie to, že tí druhí s opačným názorom vám dávajú zámienku, aby ste sa zamysleli nad svojim konaním, či naozaj je tá vaša cestá jediná a správna ! Bez korektnej oponentúry sa nič pozitívne nepodarí.

Pozrime sa v tejto súvislosti na jeden príklad. Igor sa riadi akýmsi matematickým modelom, ktorý mu predpovedá, ako sa bude táto „pandémia“ šíriť v slovenských podmienkach. (dnes už dokonca vieme, že slovenský SARS-2 vírus je iný ako ten pôvodný Čínsky, ako český, ako Rakúsky a pod.!) Vie niekto povedať, kto sú tí analytici, kto sú tí programátori, ktorí vyvinuli počítačoví program na predpoveď šírenia sa SARS-2 na území SR ?! Aké bolo zadanie ? aké boli vstupné údaje pre vypracovanie takéhoto štatistického predpovedného modelu ?!

Nuž povedzme si jednoducho a hlavne laicky, aby tomu každý porozumel, čo je to počítačový matematický model. Je to akýsi abstraktný model, ktorý používa matematický zápis a výsledok takéhoto abstraktného modelu je plne závislý od premenných, aké doň následne zadáte ! Teda jednoducho, ak chcete aby vám tento abstraktný model na konci výpočtu vyhodil že výsledok by mal byť žltý, tak si buďte istý, že výsledok bude naozaj žltý. Ak si prajete, aby výsledok abstraktného modelu mal byť modrý, tak ho „nakŕmite“ takými vstupnými údajmi, že naozaj, čuduj sa svete výsledok bude – modrý ! A keď chcete, aby výsledok tohto abstraktného modelu bol zelený, tak stačí ak do modelu zapracujeme vstupné dáta, ktoré nám vytvorili žltú spolu so vstupnými dátami, ktoré nám vytvorili modrú a nakoniec bude výsledok zaručený, áno bude to zelená ! Hurá a máme to ! Toto sa odprezentuje verejnosti, bude to prezentované, ako zaručená pravda, ale princíp výpočtu a vstupné dáta sa verejnosti nepovedia a na základe takéhoto „pravdivého“ výsledku dáme obyvateľom odporúčania tak prísne a reštriktívne, aby sa s povrchu zemského, čo najskôr zahnala hrozba abstraktného modelu pre farbu zelenú, teda pre tú najpesimistickejšiu. A o tomto je vážení celá dnešná situácia na Slovensku ohľadne šírenia SARS-2. lebo Igor nepripustí iný názor, len tento najpesimistickejší a týmto neskutočným spôsobom klame a zavádza občanov SR. Veď matematický model nám ukazuje, že dnes by sme mali mať na Slovensku už 300 000 infikovaných ! Áno, Igor povie, možno aj máme, ale nemáme tak veľké kapacity na ich testovanie lebo Fico, lebo Pellegrini, lebo, lebo…

A jeho odborné konzílium do nekonečná opakuje „noste rúška, noste rúška, noste rúška, a noste rukavice, merajte teploty, nechoďte vo väčších skupinách viac ako traja, do obchodov len v povolenom počte, seďte doma chránite seba i nás atď., atď. Áno rúška sa majú vraj nosiť ešte dlhé mesiace, kým sa nám tie doma vyrobené nerozpadnú od toľkého prania a žehlenia a hlavne kým sa nepredajú tie milióny, ktoré štát nakúpil zo zahraničia lebo kapitalizmus sa riadi len jedným jediným – investícia sa musí vrátiť, stoj čo stoj a hlavne s primeraným ziskom ! Takže kým sa nevypredajú všetky zbytočne nakúpené rúška a kým sa zo ziskom nevráti investícia do  nich vložená, dovtedy bude odborné Igorove konzílium na základe abstraktného matematického modelu rázne odporúčať povinné nosenie rúška už aj doma, keď budete prechádzať s jednej izby do druhej !!!

Takže áno je možné súhlasiť s Richardom Sulíkom, že Igor je šialenec a treba ho zastaviť !

A teraz ako ?! Nuž zastaviť ho môže jedine NR SR a Igorovi koaličný partneri.  Totiž Igorova vláda musí predstúpiť pred NR SR s Programovým vyhlásením vlády a keď to NR SR neschváli, tak Igorko padá a poverenie na zostavenie novej vlády a novej koalície získa niekto iný . Tu však zo strany Igora hrozí nebezpečenstvo, že matematický abstraktný model ukáže také nové výsledky šírenia sa SARS-2 na Slovensku, že Matovič zakáže aj zasadanie NR SR až do odvolania a preto sa je potrebné Richard, Boris a Veronika poponáhľať !!!

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.