Založ si blog

Matovič – najprv sa pomýlil a následne sa pomiatol. .. !

Tak toto si musel včera všimnúť úplne každý, o čom svedčia aj reakcie Igorových koaličných partnerov. Igor sa včera najprv pomýlil a následne sa celkom pomiatol.

Pomýlil sa, keď včera vystúpil, ako premiér vlády SR so svojim vystúpením pred poslancami NR SR, aby odôvodnil ďalšie opatrenia v boji proti SARS-2, ktoré predkladajú na skrátené legislatívne konanie do NR SR, ako vláda SR. Tu si však Igor nevšimol, že ku „kecpultu“ neprišiel z miesta v NR SR určeného pre predsedu vlády SR, ale že tam prišiel z pléna NR SR, ako opozičný poslanec v minulom volebnom období, keď vládol SMER-SD so svojimi koaličnými partnermi a rozohnil sa, ako je mu to vlastné ! Úplne zabudol, že už nie je volebné obdobie NR SR 2016 – 2020, „inak povedané“ začal svoj prejav, akoby zo sna a nechal sa uniesť prostredím NR SR, ktoré tak dôverne pozná z čias svojho opozičného pôsobenia, nič nerobenia. Jednoducho sa nevyberaným spôsobom vyvrieskal, na dnes opozičných poslancov (hlavne na SMER-SD, ĽSNS) a neštítil sa na ich adresu použiť také „slušné“ výrazy, ako „…a vy sa dnes správate, ako hyeny…“, aby ich následne vyzval na spoluprácu v boji proti SARS-2. Už mu to niekto konečne povedzte, že nech si ide minimálne na dva týždne oddýchnuť do domácej karantény, nech vypne mobil a nech sa poriadne vyspinká ! Očividne tento nápor na jeho psychiku, ale aj fyzickú odolnosť, nezvláda a dokazuje nám to svojimi dennodennými excesmi a to priamo z televíznych obrazoviek ! Veď nad tým, čo včera predviedol, ako „štátnik“ v NR SR neveriacky krútili hlavami aj „jeho“ vlastný koaličný poslanci ! Na budúce, kým ho predseda NR SR pustíte ku „kecpultu“ NR SR, prosím presvedčte sa či, je na tento úkon spôsobilý, inak mu v tom nejako slušne zabráňte !

No a následne o niekoľko desiatok minút neskôr, sa Igor už absolútne pomiatol ! Mne sa nechce veriť, že má okolo seba takých „poradcov“, čo mu radia, aby rozmýšľal na blackoutom, lebo v Číne to urobili a malo to svoje jasné výsledky. Nuž Igor, porovnávať úzko teritoriálny blackout (totálna izolácia istej časti územia, od okolitého sveta a „uväznenie“ obyvateľov vo svojich domovoch), ktorý urobili Čínsky súdruhovia s blackoutom, ktorý chcete vykonať na území SR, môže naozaj len celkom pomätený a blúzniaci jedinec !

Ak ste si nevšimli, čínsky súdruhovia „nepriedušne“ uzavreli, len jedno, jediné mesto Wu-chan, o rozlohe 8 467 km2 a s počtom obyvateľov až 9,7 milióna ! Hrubá hustota obyvateľstva na tomto území činí až 1146 obyvateľov na 1 km2 ! SR má na základe posledného dostupného údaja z roku 2018 – 5,45 milióna obyvateľov a rozloha SR je 49 035 km2, teda hrubá hustota obyvateľstva na našom území je v porovnaní s týmto Čínskym mestom, len 111 obyvateľov na 1 km2, „inak povedané“ desaťkrát menej, ako v jednom jedinom čínskom meste Wu-chan !!! Toto by mal byť pre vás prvý dôležitý údaj, lebo ako vieme, tento nebezpečný vírus je najnebezpečnejší všade tam, kde je veľká koncentrácia obyvateľstva a dnes pri takýchto drastických opatreniach, ktoré sú platné v našej republike (nerozporujem obmedzenie vychádzania do ulíc) sa hustota obyvateľstva v našej republike možno znížila na 60 obyvateľov na 1 km2 !

Ďalšia poznámka k vášmu blúzneniu o blackoute. Ak ste si nevšimli, tak Čína, tomuto svojmu jednému, jedinému mestu „postihnutému“ blacoutom, pomáhala vlastnými kapacitami (potravinovo, materiálne, medicínsky, energetický a hlavne vojenský – dohľad nad dodržiavaním blackoutu ) takpovediac z „vonku“. Teda pomáhali tie „nepostihnuté“ oblasti Číny tejto jednej ich „malej“ oblasti, vlastnými silami ! Teda nebola celá Čína v blackoute a k „dispozícií“ bolo ďalších takmer 1,3 miliardy vlastných občanov žijúcich na blackoutom nezasiahnutom území o rozlohe 9 589 619 km2 !!! Teda mali a stále majú dostatok vlastných ľudských, potravinových, medicínskych, energetických a materiálových kapacít nato, aby dokázali zvládnuť blackout toho jedného mesta !

A vy chcete zaviesť blackout na území celej SR a teda všetko potrebné zásobovanie (energetika, potraviny a pod.), doma  „uväzneného“ obyvateľstva, chcete zabezpečiť tzv. z vnútra republiky, lebo vy nechcete „vypnúť“ jednu alebo dve lokality na území SR, ale celé územie SR !!! Myslite si, že počas tohto „nulového“ stavu života na našom území, by nás všetkým potrebným zásobovali okolité štáty a ostatné štáty EÚ, keď oni sú na tom, čo sa týka šírenia a boja so SARS-2 oveľa, ale oveľa horšie !? (neviem možno by ste zaviedli mimoriadnu leteckú linku s ČĽR !)

Myslím, že rozumnému jedincovi, už viac vysvetľovať nie je potrebné, lebo z tohto je jasne vidieť, že vaše blúznenie o blackoute na celom území SR, je naozaj absolútne nereálne a neuskutočniteľné !

Ale na druhej strane vás celkom chápem . Aj vám je nadmieru jasné, že ako predseda vlády SR to nezvládate a tak si hľadáte únikovú cestu, ako odísť z tohto najdôležitejšieho štátneho postu ! A vymysleli ste si to naozaj excelentne. Pretože vy potrebujete oddych fyzický a najmä psychický a takéto dva, možno tri týždne „nič nerobenia“ by vám prišli nadmieru vhod a po týchto pre občanov SR naozaj nesmierne ťažkých dvoch, možno troch týždňov, by ste sa postavili na tlačovej besede pred občanov SR a toto by ste im predniesol – „…áno, vždy som tvrdil, že politika sa má robiť transparentne, férovo a v prospech obyčajných ľudí našej krajiny, ja som politik, ktorý sa na nič nehraje a ktorý, ak urobí chybu, tak si ju vie chlapský a férovo priznať. Áno, ja som s blackoutom urobil naozaj veľkú chybu a preto sa vám občania SR ospravedlňujem, že som vás dva (tri) týždne držal v zajatí vašich domovov, že som vám spôsobil fyzické, ale najmä psychické utrpenie, že som absolútne položil slovenské hospodárstvo a ekonomiku na úplne dno, že som zabránil v čase jari vyjsť na polia naším poľnohospodárom a teda na jeseň nebude čo žať a zbierať úrodu z našich polí, že som spôsobil energetický kolaps, že som spôsobil enormný úhyn hospodárskych zvierat, inak povedané, spôsobil som svojim neuváženým rozhodnutím o celoslovenskom blackoute, to že SR je na dne, na akom nikdy v histórií  nebola a teda De facto neexistuje. A preto som tu teraz, dnes pred vami občania SR a oznamujem vám, že odstupujem z pozície predsedu vlády SR a budem sa snažiť, aby ste ma už nikdy, nielen nepočuli, ale ani nevideli, ešte raz prepáčte a vás moji milý novinári prosím, odpustite, ja viem vy jediní ste pri mne vždy statočne stáli, ale dnes a ani potom, už žiadne otázky. Zbohom !“

Občan Slovenskej republiky, pýtam sa ťa, je potrebné ešte k tomu celému okolo Igora Matoviča, niečo dodať ? Určite nie !!!

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.