Založ si blog

Prvý krok občana SR po vymenovaní novej vlády SR. .. !

…tak, už sa „dohodli“ a s environmentalistkou v prezidentskom paláci sa aj „zhodli“ ! Dnes nemám zámer hodnotiť a komentovať osoby a obsadenie „našej“ novej vlády, vlády „zmeny“, „slušnosti“ a toho správneho „hodnotového nastavenia“. Dnes by som rád odporučil všetkým občanom Slovenskej republiky, čo je potrebné spraviť predtým, ako v sobotu 21.03.2020, environmentalistka Zuzana Čaputová, ktorá je vo funkcií najvyššieho ústavného činiteľa SR v jasnom rozpore s Ústavov SR, „vymenuje“ novú, tak dlho „túžobne“ očakávanú vládu SR.

Tak teda vážený občan SR, poďme nato, tak po mečiarovsky – viete čo, poďme si všetci spolu zaspievať, pardon, pomodliť sa – pokľaknime :

 

  • Otče náš, ktorý si na nebesiach,
    posväť sa meno tvoje,
    príď kráľovstvo tvoje,
    buď vôľa tvoja ako v nebi, tak i na zemi.
    Chlieb náš každodenný daj nám dnes
    a odpusť nám naše viny,
    ako aj my odpúšťame svojim vinníkom,
    a neuveď nás do pokušenia,
    ale zbav nás zlého. Amen.“

 

Toto je na počiatku tejto vlády naozaj nevyhnutné, a ja verím, že nebesia nás vyslyšia a odpustia nám naše viny, že niektorí občania SR takto volili (ale nikto z nás nie je neomylný), a po skorom ukončení tejto „vlády“ aj my odpustíme svojim vinníkom, všetkým tím, čo takto volili (lebo pred voľbami boli zavedení médiami a aj samotnými týmito stranami do omylu!).

 

Záver :

Igor Matovič a všetci ním navrhnutí kandidáti na ministerské miesta, tým, že sa nechajú „dekorovať“ environmentalistkou Zuzanou Čaputovou za nových členov vlády si neuvedomujú, že tento akt je neústavný a teda nulitný a to z jediného prostého dôvodu – Ústavný súd SR ešte stále nerozhodol o tom, či prezidentské voľby konané v marci 2019 a ich výsledky, sú na základe podnetu Štefana Harabina, platné a či boli v súlade ústavné a zákonné !

Áno uznávam, že máte demokratický mandát od občanov SR na to, aby ste zložili väčšinovú vládu, to plne rešpektujem a pokorne to prímam, ale nechať sa „dekorovať“ za člnov vlády SR, takto okato protiústavne je naozaj zbabelé. Hrdinské by bolo, keby aspoň jeden, jediný nominant na ministerské kreslo (minimálne budúca ministerka spravodlivosti – Mária Kolíková!), by vstal a opýtal sa verejne, či to, že ich bude „dekorovať“ pani, ktorá sama nepožiadala ÚS SR o čo najskoršie rozhodnutie o ústavnej sťažnosti Štefana Harabina, je oprávnená takto zneužívať inštitút prezidenta republiky, lebo ak v budúcnosti ÚS SR rozhodne o neplatnosti výsledkov prezidentských volieb z marca 2019, tak táto, nová „slušná“ a zákon „rešpektujúca“ vláda bude mať akú oficiálnu legitimitu ?! Nuž žiadnu !

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.