Založ si blog

Teraz sa v plnej nahote ukazuje, ako nás „miluje“ západná kapitalistická „demokracia“. .. !

…musela prísť na obyvateľov Európy „apokalypsa“ v podobe vírusu, na ktorý nie sme pripravený, aby sa v plnej nahote ukázalo, ako je to naozaj so vzťahom „starých“ západných kapitalistických „demokracií“ k obyvateľom bývalého socialistického bloku. Za tých 30 rokov sa v ich vzťahu k nám „druhoradým“ až „treťoradým“ obyvateľom Európy absolútne nič nezmenilo, ba práve naopak, sme pre nich len lacná pracovná sila, obyčajné kusy a nič viac. Prečo si to myslím a som o tom presvedčený ? Nuž celkom jednoducho ! Najskôr „vybrakovali“ našu lacnú pracovnú silu, tým, že vylákali našich ľudí či už mladých alebo aj starších, za akúsi almužnu na práce, ktoré v ich štátoch nemá kto vykonávať resp. nikto to z ich občanov nechce robiť ! Naši ľudia vo vidine o niečo lepšieho života, im na to „skočili“ a skončili, ako opatrovateľky, opatrovatelia a pre nich podradní robotníci v rôznych odvetviach. Áno poznám veľa ľudí, ktorí takto opustili našu milovanú Slovenskú republiku, ale keď si je potrebné spraviť vodičský preukaz, tak si ho prídu urobiť na rodné Slovensko, poznám ľudí, ktorí už dlhšiu dobu žijú v západnej „demokracií“, ale keď prídu domov na návštevu, tak sa čudujú, že ako si tu vôbec môžeme dovoliť veci, ktoré si oni tam dovoliť nemôžu, napr. len také obyčajné rodinné posedenie spojené s grilovaním, lebo oni si tam takéto vyhadzovanie z kopýtka nemôžu len tak urobiť a pod.

Ale teraz k podstate veci tohto článku. Dnes mi hlavne ide o to poukázať na ten západný „demokratický“ prístup k našim ľuďom, Slovákom a Slovenkám . Tak pokiaľ bolo všetko v poriadku, tak poďte Slováci a Slovenky k nám, pracujte ako opatrovatelia, opatrovateľky, robotníci v stavebníctve, chyžné a chyžný na hoteloch, kuchári a kuchárky na hoteloch a pod. profesie. My vás síce na vaše predošlé domáce príjmy „kráľovsky“ odmeníme i keď v porovnaní s domácimi, našimi obyvateľmi, len tretinovo, ale buďte nám zato nadovšetko vďačný ! Takže pokiaľ je všetko v poriadku, tak sú obidve strany nadmieru spokojné i keď tí naši, na západe tvrdo pracujúci až takí spokojný nie sú, lebo sú v cudzom svete, ďaleko od svojich milovaných blízkych, ale keďže si chcú žiť na vyššej úrovni ako doma, tak to všetko trpia a strpia. Nie som si však istý, či si tam žijú naozaj na vyššej úrovni, ako keby ostali doma a snažili sa „prerobiť“ náš štát, tak aby sa tu oplatilo žiť, napr. aj tým, žeby sa viacej zaujímali o spoločenský a politický život najme tým, že by sa zúčastňovali volieb a volili by sme si tých, čo by z nášho štátu postupne urobili to, čo všetci chceme – prosperujúci štát, ktorému bude oveľa viacej záležať na vlastných občanoch, ako na všetko zničujúci veľkokapitál !

Dnes, keď sa Európa, hlavne zásluhou západných „demokracií“ (Taliansko, Španielsko a pod.) ocitla vo vážnom stave ohrozenia zdravia a životov obyvateľov jednotlivých štátov, lebo ich „vyspelé“ kapitalistické zdravotníctvo to nezvláda, tak posielajú resp. doslova vyháňajú našich ľudí späť domov. Je jedno, že tam dlhé roky vykonávali poctivú prácu, pre blaho ich samotných, že do tamojšieho sociálneho a zdravotného systému odvádzali zákonom dané odvody a teraz, keď je zdravotná kríza, tak sa vážení „pakujte“ späť domov na „východ“ a nech sa o vás po zdravotnej stránke postarajú doma, váš zdravotný systém a vráťte sa späť, až bude po všetkom !

Nuž vážení občania Slovenskej republiky, čo ste dlhodobo alebo len krátko dreli na západné „demokracie“, na západných občanov, ktorí si stále o sebe myslia, že sú niečo viac, ako my, nech sa páči vráťte sa späť domov k svojim najbližších, my vás radi privítame, ste naši a patríte sem na svoju rodnú zem. Otec mama nikdy neodmietne svoje dieťa a naša milovaná Slovenská republika bola, je a vždy bude vašou, obrazne povedané, milujúcou mamou a milujúcim otcom. A tak, ako milujúci rodičia svojím deťom odpustia všetko, tak aj vaša domovina, vlasť, vaša Slovenská republika vám tiež odpustí ten váš životný omyl, keď ste si mysleli, že na západe, v západnej „demokracií“ budete v ich štátoch, im seberovnými. Vedzte, že sa nikdy východný „prisťahovalec“ či už v Rakúsku, Nemecku alebo inde na západe Európy, nebude považovať za im seberovných obyvateľov, ale že budeme pre nich vždy len lacná pracovná sila na výkon tých pracovných činnosti, čo oni „vyspelí“ západniari jednoducho robiť nebudú a ak predsa len, tak minimálne za troj až štvornásobnú mzdu ako vy !

Až tato pliaga pominie, situácia sa ukľudní a opäť vás budú „lanáriť“ „dobromyseľný“ západní kapitalisti, aby ste sa vrátili a aby ste opäť na nich dreli v činnostiach im nevoňajúcich, tak si zvážte, či im opäť na to skočíte (i keď po tejto skúsenosti, vám isto ponúknu „lákavejšiu“ ponuku), alebo ostanete doma a začneme všetci spoločne pracovať na tom, aby sme sa dokázali všetci tu doma uživiť, aj keď to bude trošku skromnejšie. A čím je potrebné začať, konečne po 30 rokoch, kapitalistickej život zničujúcej „demokracie“ ? Nuž tým, že si konečne v slobodných voľbách zvolíme také politické subjekty, ktoré sa svojou činnosťou, tak ako pre rokom 1989, zamerajú hlavne na občana našej republiky, na sociálne a zdravotné istoty a až následne na všemohúci veľkokapitál. Zvoliť takých politikov a také politické subjekty, ktoré budú mať na zreteli najskôr prosperitu nášho štátu, blahobyt našich občanov bez výnimky a až následne sa niekomu „klaňať“ !!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.