Založ si blog

Zákaz používať obyčajné číslo tisícštyristoosemdesiatosem !

Dnes sa  koná súdny proces (akosi mu „objektívne“ média nedali až takú vážnosť, ako by si „zaslúžil“!, tu Kočner vyhráva !) s predsedom K-ĽSNS Mariánom Kotlebom za nehorázny „trestný“ čin, že v roku 2017 odovzdal trom rodinám v Banskej Bystrici charitatívnu pomoc vo výške 1488,00 € (pridal som tam ešte tie dve nuly, aby som nebol stíhaný za propagáciu nacistickej symboliky, totálne zvrátené !!!) a marketingovo to poňali, ako darčekovým poukazom na uvedenú sumu. Ako každá iná politická strana, tak aj K-ĽSNS, zverejnila na svojom facebookovom profile a svojej webstránke z tejto charitatívnej akcie fotografiu z odovzdávania. Celkom normálny postup, normálnej politickej strany. Iste takúto fotografiu mohli zverejniť, len so súhlasom obdarovaných rodín.  Hneď po uverejnení týchto fotografií, sa zo strany „objektívnych“ médií rozpútala hysterická kampaň, lebo dané číslo je predsa symbolom fašistickej, nacistickej ideológie a na to sa nemohol pozerať prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry SR a podal na Mariana Kotlebu obžalobu za prečin prejavu sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd. Naozaj groteskné ! To si myslíte, že tie tri rodiny vedeli, čo toto číslo znamená v nacistickej symbolike ?! Veď oni nepozerali na symboliku tohto čísla, ale nato, čo a ako s ňou naložia, aby pomohli svojim chorým deťom. Zneužívať takto protifašistickú propagandu, keď sa jedná o pomoc rodinám s chorými deťmi, tak to je naozaj na zamyslenie sa. Tu by som navrhoval všetkým „objektívnym“ jedincom z týchto médií a hlavne prokurátorovi z Úradu ŠP SR, že sa mali okamžite spojiť s Mariánom Kotlebom a navrhnúť mu nasledovné „ Vážený pán Marián Kotleba, aby to nevyzeralo, že svojim šekom na uvedenú sumu 1488,00 € zviditeľňujete nacistickú symboliku, tak sme sa rozhodli, že prispejeme tiež tri krát takouto rovnakou sumou pre tieto rodiny a následne im spoločne odovzdáme tri šeky a na každom z nich bude už suma 2976 €, a hádam to nikto nezneužije a nevydelí túto sumu dvoma, lebo to by opäť znamenalo šírenie fašistickej, nacistickej symboliky.“ Cítite aj Vy vážení občania SR, tu zvrátenosť, ako Vás môžu okamžite pošpiniť, ak chcete niekomu absolútne nezištne a od srdca v núdzi pomôcť, a jedná sa práve o pomoc sumou 1488,00 €, tak nie ste milosrdný filantrop, ale nacista, fašista, rasista, patríte okamžite pred súd (ten slovenský svetský) a následne do výkonu trestu. Naozaj niečo nehorázne ! No a s čím prišli „naše“ „objektívne“ média ?, ktoré svojou investigatívnou žurnalistikou vypátrali, že tie tri dotknuté rodiny vraj pýtali 1500 € !, ale museli sa žiaľ uspokojiť zo sumou o 12 € nižšou ! To si naozaj „milé“ média myslíte, že obdarovávaný človek, hlavne ak je v núdzi, si ešte má možnosť a hlavne má v sebe tú Vašu „novinársku“ drzosť, že si bude pýtať viac ako mu darujú ?! Veď to je tiež na pováženie, či je takáto Vaša argumentácia v súlade so zdravým rozumom !

Podľa vyššie opísanej „logiky“, by sa používanie čísla 1488 malo absolútne zakázať ! Ak prídete do obchodu a náhodou nakúpite napr. nábytok plus doplnky k nemu a náhodou sa na pokladni objaví presne suma 1488 €, tak to jednoducho buď nezaplatíte alebo si k tomu niečo ešte prikúpite alebo sa niečoho vzdáte, len aby to nebola práve táto suma, lebo Vy ako obyčajný, radový občan SR predsa musíte vedieť čo toto číslo znamenalo v hitlerovskej, fašistickej, nacistickej symbolike ! Rozumiete ! Nekupovať za túto sumu nič a nikde. Lebo neviete, kto Vám stojí za chrbtom a nebodaj máte od prírody dané, že Vám vypadali vlasy a ste holohlavý, tak ste hneď a okamžite objektom pre všetkých „anti-fašistov“ a môžete čeliť trestnému stíhaniu za šírenie nacistickej symboliky a spolu s Vami aj pokladník/pokladníčka, ktorá predsa tiež musí ovládať čo toto číslo znamená, že to nie je cena za kupovaný tovar, ale to je nebezpečná nacistická symbolika.

To isté je potrebné urobiť aj vo vzťahu k našim deťom, ktoré sa učia počítať, a je potrebné, aby Ministerstvo školstva, vedy a výskumu okamžite prešla všetky učebnice, kde môžu naše deti prísť do styku s týmto číslom, či už pri rôznych matematických úkonoch alebo v rámci fyziky alebo iných predmetov, kde sa používajú číslice. Na číselnej osi je potrebné toto číslo vynechať a tá potom bude vyzerať takto …1486, 1487, 1489, 1490…, lebo ak dostane Vaše dieťa takýto príklad – vypracuj a napíš číselnú os v postupnosti čísel po jednotkách od 1480 do 1490, tak sa ani náhodou neopováž napísať číslo 1488, lebo je to jednak trestné a jednak by si mal veľkú chybu a samozrejme nedostatočnú !

Tak isto je potrebné preveriť všetky čísla parciel na kataster portály, lebo ak sa tam nachádzajú parcely s číslom 1488, tak je to propagácia (vedomá) nacistickej symboliky a teda toto číslo na katastroch vynechať . Ďalej je potrebné preveriť či sa náhodou minimálne na našom území, teda v celej SR nevyskytuje ulica s číslom popisným 1488 lebo to je taktiež a samozrejme propagácia (vedomá) nacistickej symboliky a podľa tejto zvrátenej logiky, všetci čo na tejto ulici bývajú sú fašisti a takýmto spôsobom propagujú nacistickú symboliku pri každom úkone keď píšu číslo svoje ulice ako číslo svojho bydliska ! Ak náhodou sa Vám dostane do rúk akýkoľvek dokument, ktorý je zo zákona potrebné číslovať podľa poradia, a jeho poradové číslo je 1488, tak to okamžite nahláste na Úrad ŠP SR a je potrebné podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, ktorý takýmto podlým spôsobom propaguje nacistickú symboliku. Ak je náhodou niekto z Vášho príbuzenstva na matrike napísaný, že sa narodil v čase kedy na neho v matrike vyšlo práve poradové číslo 1488, tak je potrebné okamžite konať a žiadať o zmenu poradového čísla, a takýchto zvrátených príkladov na zamedzenie šírenia týmto číslom nacistickú, fašistickú symboliku, by sa našlo neúrekom, Nuž povedz občan SR, nie je táto hystéria o tomto čísle prehnaná až nechutná. Veď o tom čo toto číslo v nacistickej symbolike znamenalo, vedeli pred tým snáď len vedci na SAV, historici a iné inštitúcie, ktoré sa nacistickou symbolikou zaoberajú a bežný občan SR nemal ani páry, ani najmenšej potuchy, že toto číslo je tak pre náš bežný život nebezpečné !

Preto na záver chcem podotknúť, že aj v tomto prípade platí to staré známe „Kto chce psa byť, palicu si nájde !“ A čo Vám vážený prokurátor Úradu ŠP SR hovorí napr. tento inzerát https://balazi.sk/nehnutelnost/1424384/stiavnik-pozemok-vymera-1488-m2-okr-bytca.html , veď pozemok na predaj s výmerou, ako je v tomto inzeráte uvádzané (1488 m2), by mal byť tiež objektom Vášho záujmu, alebo sa mýlim a ak áno, tak prečo ?! Veď jedno číslo predsa nemôže mať viacero významov ! Veď definícia čísla hovorí len a len toto „Číslo je abstraktná entita používaná na vyjadrenie množstva alebo poradia“ a každý bežný a normálny človek, tak aj k číslam pristupuje !

 

Čerešnička na záver :

 

Vážený občan, volič SR, Vážené „objektívne“ média, prípadne vážení sudcovia, ktorí by ste v budúcnosti dostali na stôl prípad, kde budete rozhodovať o tom či číslo 1488 bolo použité so zámerom propagovať nacistickú symboliku dávam do pozornosti v tejto súvislosti s týmto prípadom Mariána Kotlebu a K-ĽSNS nasledovnú absurditu : – do NR SR bola dňa 23.08.2019 doručená Správa a táto sa v parlamente SR následne objavila, ako Parlamentná tlač  1488 a jej názov bol (je) „Správa generálneho prokurátora Slovenskej republiky o činnosti prokuratúry v roku 2018 a poznatkoch o stave zákonnosti v Slovenskej republike.“ (https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=zakony/cpt&ZakZborID=13&CisObdobia=7&ID=1488) , nuž čo „milé“ média a prokurátor Úradu ŠP SR, je toto len náhoda, alebo to v sebe skrýva provokáciu a takto skryte NR SR propaguje nacistický symbol ?! Nuž odpovedzte si sami v súvislosti s podaním žaloby na Mariána Kotlebu a K-ĽSNS, či to nie je smiešne a cynické zároveň, niekoho označiť za propagátora nacistických symbolov, ak náhodou pri akejkoľvek príležitosti v bežnom živote, použije práve toto, tak veľmi nebezpečné číslo ???!!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.