Založ si blog

Boj proti prejavom fašizmu !

Všetci tí, ktorí vo vzťahu ku K-ĽSNS používajú výraz fašisti, fašistická strana, by mali byť trestne stíhaný, pretože podnecujú k nenávisti. Prečo ? Nuž fašizmus ako ideológia je u nás, v našom demokratickom zriadení zakázaná. Všetci tí, čo K-ĽSNS takto označujú a verejne a hlavne vedome o nej hovoria ako o fašistickej strane, tak jasne ukazujú, ako pohŕdajú našimi súdmi a predovšetkým Najvyšším súdom SR, ktorý jasne rozhodol, že K-ĽSNS nie je stranou fašistickou, nemá vo svojich stanovách fašistické prejavy, nemá články stanov, ktoré by korešpondovali s fašistickou ideológiou. Je Vám to všetkým „anti-fašistom“ jasné ! Ak je na Slovensku strana, ktorá si ctí zákony našej republiky a chce len dosiahnuť stav, aby sa tieto dodržiavali a aby spravodlivosť platila pre všetkých rovnako, tak je taká strana fašistická ?! Ak strana chce v budúcnosti, ak by dostala od občanov v demokratických a slobodných voľbách dôveru, že dokáže zabezpečiť väčšinu v NR SR a teda aj zostaviť vládu SR, docieliť to, aby každý občan SR nemal len rovnaké práva ale aj povinnosti, tak je fašistická ?! A ak chce, aby jedna skupina ľudí nebola uprednostňovaná pred tou druhou, čo je jasne napísané aj v Ústave SR, tak je fašistická ?!

A aké sú tie strany, ktoré si uzurpujú právo na to, že len ta ich neoliberálna pravda je jediná správna a všetko ostatné je potrebné potlačiť, akýmikoľvek prostriedkami (vyjadrenie Zuzany Čaputovej vo vzťahu k boji proti fašizmu), ale je potrebné pomenovať tie „akékoľvek“ prostriedky, pretože to je veľmi široký pojem ! Tu sa vo vyjadreniach „bojovníci“ proti fašizmu nevyjadrili, že je potrebné voči prejavom fašizmu bojovať akýmikoľvek zákonnými prostriedkami, ale zákonné vynechali a teda je možné z tohto ich vyjadrenia si predstaviť čokoľvek, napr. aj násilie ?! Tak toto už s demokraciou nemá absolútne nič spoločné, a so slušnosťou už vôbec nie !

Ale toto hlása celá dnešná „demokratická“ opozícia so Zuzanou Čaputovou na čele a „objektívne“ média im v tom radi pomáhajú.

Aký je to boj proti prejavom fašizmu, keď neoliberálne strany (PS/SPOLU, Za ľudí a aj KDH), pravdepodobne za odmenu pozvážajú zo širokého okolia na pokojné predvolebné mítingy K-ĽSNS cigánov, rozdajú im antifašistické mávadlá a transparenty a bez hanby ich pošlú provokovať na tieto „cudzie“ mítingy a následne sa postaví na „javisko“ podpredsedníčka PS Irena Bihariová a všetkým týmto pozvážaným cigánom náramne zo srdca ďakuje, že takto dobrovoľne a spontánne na vlastné náklady prišli „zničiť“ fašistické zlo a že boli takí usilovní a dva dni doma si na vlastné náklady (lebo si kúpili, paličky, papiere, farbičky, kopírky a pod.) vyrábali transparenty a podobné protifašistické materiály s ktorými následne veselo tancovali na cudzom mítingu strany K-ĽSNS . Toto je Vážení tento Váš boj proti fašizmu ? Prečo ste Vy neoliberáli nedostali na tieto mítingy nás ostatných „bielych“, aby sme takto drzo narušili kľudný predvolebný míting riadne zaregistrovanej politickej strany na Slovensku. Na to ste nenabrali odvahu ?, my by sme Vám za škatuľku cigariet takéto pre Vás politicky „výnosné“ divadlo nespravili ! Ja na mítingy K-ĽSNS nechodím, lebo jednak nie som ich volič, jednak nie zo všetkým súhlasím čo hlásajú (avšak spoluprácu si s nimi viem predstaviť, po „odfiltrovaní“ istých vecí), ale to ešte neznamená, že budem chodiť a primitívnym spôsobom narúšať ich stranícke predvolebné mítingy, ktoré sú mimochodom riadne ohlásené na príslušných orgánoch a teda sú plne v súlade so zákonmi SR !

Myslím si že už stačilo, DOSŤ ! Zamerajte sa na svoj predvolebný program, na svoje predvolebné mítingy, na nich si svojim priaznivcom vysvetľujte prečo je fašizmus škodlivý, v čom sa na Slovensku prejavuje a následne s pokorou očakávajte výsledky volieb.

Pretože všetky Vaše takéto aktivity, aké ste v poslednom období predviedli s pozvážanými a správne „podchytenými“ cigánmi, smeruje len k jednému, vyvolať nepokoje na ulici, podnecujete k nenávisti a teda by si Vás mali všimnúť aj „chlapci“ z NAKA a predovšetkým najväčší „anti-fašistický“ bojovník prokurátor Tomáš Honz. Lebo ak by niečo také robili zástupcovia a vedenie strany K-ĽSNS iným politickým stranám, tak by už bola na nich podaná obžaloba za podnecovanie k nenávisti, rasizmu, extrémizmu, xenofóbie a všetko čo s tým súvisí. Avšak ak to vykonávajú neoliberáli, tak je to v poriadku, však pán Tomáš Honz ?!

Pred rokom 1989 sa slovo fašizmus vyslovovalo dvakrát do roka, a to 29.augusta, kedy boli oslavy SNP ( v tomto boli naši Českí bratia rozumnejší, lebo oni zahájili Pražské povstanie až 5. mája 1945, trvalo do 8.mája 1945, teda v čase, keď už všetci vedeli, že je fašizmus prakticky porazený !), za účastí všetkých národov a národnosti, ktoré sa v tomto boji Slovákov proti nacistickej tyranií zúčastnili, hlavne zástupcov Červenej armády, a následne 9. mája pri príležitosti osláv ukončenia II. Sv. vojny na území Európy (lebo keď Nemci podpísali kapituláciu 8. mája, tak v Moskve už bolo 9. mája a dátum víťazstva nad fašizmom má právo určiť ten, ktorý z 95 % mal zásluhu na porážke nemeckého nacistického teroru !). Inokedy nebolo potrebné o týchto veciach dennodenne hovoriť lebo myšlienky a ideológia fašizmu na území Československa bola nemysliteľná lebo ľudia si svojou poctivou prácou budovali svoj vlastný štát, všetko čo vybudovali bolo ich, neboli tu veľké kapitalistické korporácie, nemal si kto platiť zapredaných jednotlivcov, aby šírili myšlienky fašizmu, ktoré sa prejavujú hlavne v tom, že neuznáva sa iný názor, ako ten ich jediný a pravdivý, nevykorisťoval sa pracujúci národ na úkor stále bohatších kapitalistov, dodržiavali sa jasne stanovené zákony a pod.

Ak Vážení neoliberáli chcete bojovať proti „fašizmu“, tak je nevyhnutné aby ste naplnili program, ktorý presadzuje aj K-ĽSNS, predovšetkým vrátiť do vlastníctva SR strategický priemysel, ktorí sa nikdy nemal „darovať“ západným „demokraciám“ a západným korporátom, ale to je na inú tému. Je potrebné zabezpečiť hlavne potravinovú sebestačnosť SR, lebo územie Slovenska bolo vždy postavené na agrárnom sektore, nepamätám si, že by nám pred rokom 1989 nadiktovali z Moskvy koľko môžeme vypestovať, zemiakov, cukrovej repy, ovocia, koľko môžeme dochovať hovädzieho a bravčového dobytka, koľko hydiny a následne koľko vajec, tak ako nám niektorí „mudrci“ a „demokrati“ z Bruselu chcú dokonca určiť aj tvar uhorky, lebo inak ju nie je možné pestovať a podobné nezmysly !

Keď toto si dáte do svojho volebného programu a následne to budete tvrdo presadzovať, tak existencia strany K-ĽSNS bude praktický nepotrebná. Ale to z Vašej strany nehrozí, lebo Vy hlásate, že všetko vyrieši trh, Ty občan sa o seba postaraj sám, ak na to nemáš, tak buď budeš žobrák vo svojej vlastnej domovine, alebo budeš otrokom západných korporácií (automobilky, US Steel a pod.), chcete aby na území SR boli U.S. ARMY základne, ale nie také, aké tu mali Sovietske vojská pred rokom 1989, kedy praktický sme o nich nič nevedeli, boli „zalezení“ v kasárňach, mnohokrát hlboko v lesoch, tí obyčajný ruský vojaci možno ani nevedeli kde sa nachádzajú, jednoducho boli to chudáci ! čo by sa však stalo, keby tu mali svoje základne U.S. ARMY ?, áno dala by sa im k dispozícii tá najlepšia slovenská pôda, na ktorej by si vybudovali svoje vojenské základne, honosné ubytovacie zariadenia aj pre svoje rodiny, vybudovali by si na týchto územiach, slovenskej zemi, svoju vlastnú infraštruktúru – školy, nemocnice, obchody(McDonaldy) a pod. Na týchto nimi „okupovaných“ územiach by platila ich USA jurisdikcia, teda by sme nemali na nich žiadny dosah, jednoducho Amerika – štát v štáte už nie tak suverénneho Slovenska !

Zatiaľ čo po roku 1989 si sovietsky vojaci zbalili veľkú poľnú, nasadli do vlakov a bez problémov, potichu odišli, tak sa pýtam, keby sme chceli odtiaľ dostať americké vojská, tiež by odišli dobrovoľne a potichu ?! Nuž odpovedzte si Vážení neoliberáli sami !

A keďže nič z toho, čo presadzuje K-ĽSNS, Slovensku neviete dať, tak je potrebné, aby na Slovensku existovala proti Vám silná a zákonná protiváha a nedovolila, aby sa z našej domoviny stala neoliberálna, po vašom „krajina“, kde by bol Slovák otrokom vo vlastnom dome a namiesto otca a mami by mali naše deti rodiča 1, rodiča 2, starého rodiča 1, starého rodiča 2, namiesto babky a dedka, len otázka je ako by bola zabezpečená reprodukcia nášho obyvateľstva, žeby „dovoz“ ľudí z tretích štátov ?

Tak toto nie a preto K-ĽSNS musí byť nateraz pevnou súčasťou slovenskej politiky a Váš „anti-fašistický“ boj voči ním je dnes absolútne jalový, pokiaľ ako píšem vyššie nepochopíte, že politiku máte robiť v prospech občanov SR a nie proti ním !

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.