Založ si blog

„Spoločné“ predvolebné mítingy K-ĽSNS, PS/SPOLU a Za ľudí !

Áno, nie je to sci-fi ani žiaden marketingový ťah, je to skutočnosť !

K-ĽSNS sa na svojich riadne ohlásených predvolebných mítingoch „musí“ o verejný priestor podeliť s „priaznivcami“ PS/SPOLU. Je až neuveriteľné, ako propaganda PS/PSOLU zneužíva na svoju politickú prezentáciu mítingy svojho politického rivala, spôsobom naozaj absolútne nedemokratickým. K-ĽSNS ohlási predvolebný míting a PS/SPOLU na tento míting „naženú“ cigánov z blízkeho okolia, obdarujú ich nimi vyrobenými a zafinancovanými protestnými pomôckami (preškrtnuté zákazové značky z hákovým krížom, z rôznymi nadpismi „stop fašizmu“ a pod.), „poučia“ ich čo majú kričať, pozvú tam všetky „objektívne“ „slovenské“ média a následne ich tieto pred celou slovenskou verejnosťou  odprezentujú, že oni sú jediné politické zoskupenie na Slovensku, ktoré sa nebojí K-ĽSNS, že oni sú jediný, ktorí skutočne bojujú s fašizmom na Slovensku ! Nuž naozaj veľmi odvážne, politické korektné, ale hlavne slušné !

Keď sa redaktorka portálu KULTURBLOG (https://www.youtube.com/watch?v=TeCSUFYJd8E) , opýtala niektorých zúčastnených cigánov, či vôbec rozumejú tomu, čo majú napísané na „nimi“ vyrobenými plagátoch a transparentoch, tak absolútne nevedia o čom je reč . Takže akýkoľvek komentár k týmto politicky zneužitým cigánom, je absolútne zbytočný. Čo však nie je zbytočné je to, aby sme sa verejne opýtali PS/SPOLU, ale aj Za ľudí, či majú tieto všetky antikampaňové aktivity, ktoré vedú voči K-ĽSNS započítané vo svojich predvolebných výdajoch a či aj tým zúčastnením cigánom, za ich „ochotu“ prísť na tieto mítingy K-ĽSNS na „vlastné“ náklady, niečo dali resp. sľúbili ?! Toto sa nedá považovať za politickú predvolebnú korupciu !? Čo vy nato, orgány činné v trestnom konaní ?! To ste naozaj aj Vy takí naivný, že veríte, že cigáni prídu na nejakú politickú akciu len tak, sami od seba a zadarmo ?! A ešte aj na vlastné náklady ?!

Na záver tohto videa je scéna, keď okolo redaktorky Kulturblogu prechádzajú dve distingvované panie, „budúce“ nádejné poslankyne NR SR za koalíciu PS/SPOLU – osmička (8) na kandidátke Zora Jaurová a dvadsiatka (20) na kandidátke Dana Kleinertová, a keď im redaktorka Kulturblogu položí otázku či progresívna politika vyzerá takto, tak Zora Jourová schytí Danu Kleinertovú za rukáv a rýchlo ju ťahá preč . Prečo ?! Nuž preto, že ich neoslovili tie „ich“ slušné a „objektívne“ „mienkotvorné“ média JOJ, Markíza, RTVS, Sme, Denník N a pod., ktoré by im určite položili oveľa „ťažšiu“ otázku napr. „Bolo to z Vašej strany famózne, ako ste to tým fašistom ukázali, že politika sa dá robiť aj slušne a ako ste svojou slušnosťou dokázali hlavne to, že všetci títo Rómovia sem dnes prišli sami a spontánne, z vlastnej iniciatívy, povedzte našim divákom, aký máte z toho pocit?“ a panie by odpovedali „Áno, ak sa chce, tak sa dá robiť aj slušná politika a my jediný sme nabrali odvahu a ukázali sme fašistom, že sa ich nebojíme a kedykoľvek to uznáme za vhodné, tak ich na ich mítingoch kedykoľvek prečíslime svojou účasťou a Rómovia boli dnes naozaj úžasný a všetci, ktorí tu dnes boli, jasne dali fašistom najavo, že oni vedia o čom je ich fašistická politika a vedia o všetkých ich zámeroch, ak by sa nebodaj dostali spolu zo Smerom-SD po voľbách k moci, My PS/Spolu tomu však svojou slušnou predvolebnou politikov zabránime…“, nuž a toto by vo večerných hlavných správach odvysielali všetky „slovenské“ televízie a my občania a voliči SR by sme tomu samozrejme uverili a okamžite by sme si povedali, ÁNO budeme voliť slušnosť ! Naozaj niečo neúnosné a neakceptovateľné čo títo neoliberáli dnes vyvádzajú, myslím si že po tomto čo ukazujú na mítingoch K-ĽSNS im percentá pôjdu dole minimálne o 5% a K-ĽSNS utešene narastú minimálne o rovnaké percento !

Nuž nebudem to ďalej komentovať, ale jedno je isté, títo politický zneužití cigáni určite nekonajú na „vlastnú“ päsť, ale sú manipulovaný PS/SPOLU a Za ľudí ! Prečo PS/SPOLU a Za ľudí nezorganizujú rovnakú masu ľudí – cigánov a neprivedú ich aj na mítingy strany SMER-SD, veď najvyšší predstaviteľ tejto strany, jej predseda jasne celej verejnosti povedal, že súhlasí s výrokom člena K-ĽSNS o nich samotných a teda patrilo by sa aj na mítingu SMER-SD si zakričať „fašizmus, fašizmus …! Či nie ?!

Naozaj nesmierne trápne divadlo zo strany neoliberálov, ale efekt to bude mať len jediný, nuž pre nich mínusový a pre samotnú K-ĽSNS jednoznačne plusový !

Záver :

„Objektívne“ média prichádzajú na „podporu“ K-ĽSNS s novou informáciou, ktorú im pravdepodobne sprostredkovali „objektívne“ agentúry prieskumu verejnej mienky, že kto sa začína stavať ďalším novým voličom K-ĽSNS a prečo im tak rapídne rastú preferencie. Nuž čuduj sa svete nateraz je to mladý muž žijúci na dedine, teda automatický menej vzdelaný, zaostalý, ľahko ovplyvniteľný, lebo mladý muž z mesta je predsa vzdelaný, má utvorený svoj vlastný názor, je stotožnený s „pokrokovou“ neoliberálnou politikou namierenou „ v prospech“ SR a hlavne je to antifašista !

Opäť sa to dá vnímať, ako podnecovanie k nenávisti medzi mladým mužom z vidieka a mladým mužom z mesta, čo Vy nato orgány v trestnom konaní, nenájde sa na to nejaký paragraf na základe ktorého by ste aj týmto „novinárom“ zakázali ich „novinársku“ činnosť, ako ste to urobili s Martinom Daňom a Rudolfom Vaským, ktorí po prepustení na „slobodu“ môžu len jesť, piť a dýchať ???!!!

 

Ak by som použil „logiku“ „našich“ „objektívnych“ médií, tak tým, že sa PS/SPOLU a Za ľudí zúčastňujú na predvolebných mítingoch K-ĽSNS, nečrtá sa nám tu budúca povolebná koalícia „fašistov“ s „antifašistami“, však dáva to to logiku, či nie ?! A tým by znemožnili vládnuť SMERU-SD s „fašistami“ !, čoho sa tak náramne obávajú !, a teda sa obetujú oni – veď sú „nový a slušný“ politici ! Avšak majú smolu lebo K-ĽSNS by sa nikdy neznížili k tomu, žeby akýmkoľvek spôsobom spolupracovali s ľuďmi, ktorí svoj vlastný štát nazývajú len akousi krajinou a nie Slovenská republika, s ľuďmi, ktorí sa klaňajú len na západ a veľkému bratovi spoza Atlantiku, ktorí si nevážia a nepodporujú rodinu zloženú z otca, mamy a detí,  ktorí za slušnosť považujú to, že jediný správny názor na svet je len ten ich a všetko ostatné je potrebne „slušne“ a „demokratický“ zničiť, potlačiť, umlčať !

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia