Založ si blog

Objektívny článok o Zuzane Čaputovej – prezidentke tejto krajiny .

Táto krajina má nesmierne šťastie, že občania tejto krajiny si v prezidentských voľbách 2019 zvolili za hlavu tejto krajiny, pani Zuzanu Čaputovú. Pani Zuzana Čaputová svojim kultivovaným predvolebným vystupovaním, kedy v diskusných reláciách preukázala, že chce a vie robiť nekonfliktnú a slušnú politiku, presvedčila v druhom kole prezidentských volieb až 58,40 % voličov tejto krajiny. Teda právom bola dňa 16. júna 2019 inaugurovaná a oficiálne sa stala prvou ženou tejto krajiny, ktorá obsadila post prezidentky našej krajiny.

Od prvého dňa sa prezidentka Zuzana Čaputová s veľkou vážnosťou ujala postu najvyššieho činiteľa krajiny a začala napĺňať svoje predsavzatia, ktoré deklarovala ešte, ako kandidát na post prezidenta a teda začala uplatňovať politiku slušnosti, spravodlivosti a to aj na základe svojho hodnotového nastavenia a osobného životného príbehu.

Prezidentka tejto krajiny Zuzana Čaputová sa okamžite pozitívne etablovala na politickej scéne EÚ o čom svedčí ja fakt , že prestížny a objektívny server Politico zaradil prezidentku našej krajiny medzi 28 najvplyvnejších ľudí v Europe. S pohľadu občana tejto krajiny sa jedná o isté ocenenie občana – voliča tejto krajiny, že po 30 rokoch slobody a demokracie, dospel do štádia, kedy si vie aj on správne vybrať, a to bez toho, žeby pani Zuzana Čaputová vo volebnej kampani na prezidenta tejto krajiny nekalo útočila na svojich spolu kandidátov.

Jednoducho občan – volič pochopil, že pre túto krajinu je nevyhnutné si zvoliť do čela krajiny osobnosť, ktoré má nielen famózny životný príbeh, ale vie, ako sa dá politika robiť slušne a pre všetkých občanov, tak ťažko skúšaných niekoľko ročným vládnutím strany SMER-SD, ktorá jednoznačne umožnila vstup mafie do politiky tejto krajiny.

Zuzana Čaputová spolu s demokratickými stranami, momentálne v opozícií – PS/SPOLU, Za ľudí a KDH a hlavne objektívnymi médiami tejto krajiny, občianskymi združeniami a mimovládnymi organizáciami, sa snaží občanovi ukázať, že politika sa dá robiť slušne a so slušnými ľuďmi, a pevne sa nádeja, že po PV 2020 sa táto krajina vydá cestou prosperity, slušnosti a spravodlivosti . Prezidentka tejto krajiny Zuzana Čaputová pevne verí, že po PV 2020 bude zostavená taká vláda, ktorá v tejto krajine vystrieda vládu oligarchov, vládu politikov, ktorí sa nepozastavovali nad tým, že do najvyšších poschodí vlády krajiny pustili mafiu, politikov, ktorí nebrali ohľad na občana tejto krajiny, ale len na svoj vlastný prospech a na vlastné obohatenie sa. Prezidentka Zuzana Čaputová sa nádeja, že vláda po PV 2020 bude slušná, bude presadzovať záujmy pracujúceho ľudu tejto krajiny,  bude presadzovať a svojim konaním bude preukazovať, že naša krajina bude pevnou súčasťou NATO a EÚ, vymedzí sa voči orientácií predošlej vlády na východ a hlavne, že zabezpečí rovnosť všetkých občanov krajiny, teda rovnosť v právach aj povinnostiach.

Prezidentka Zuzana Čaputová je zárukou, že naša krajina sa nevráti späť pred obdobie pred PV 2020, späť pred rok 1998, ba ani späť pred rok 1989.

Prezidentka tejto krajiny Zuzana Čaputová …

 

Záver :

Stačilo, naozaj je mi až nevoľno z toho čo som vyššie napísal, ale chcel som tým len poukázať nato, že dnes je vo verejnom priestore dovolené, ba priam až žiadúce písať o Zuzane Čaputovej, o „objektívnych“ médiách, ktoré pôsobia dnes na území našej republiky a o dnešnej „demokratickej“ opozícií, len takéto články a máte istotu, že sa o Vás nebude zaujímať ani NAKA, ani iná štátna inštitúcia zaoberajúca sa posudzovaním , čo je ešte v súlade s naším „demokratickým“ právom, že Váš článok nebude stiahnutý z obehu, že nebudete označený za rasistu, xenofóba, extrémistu alebo až fašistu. Že nebudete označený za rusofila, že jednoducho nebudete označený za nepriateľa tejto „krajiny“.

Avšak napísať článok takéhoto znenia, tak to si naozaj vyžaduje veľké sebazaprenie, a ja sa vo svojich článkoch už takto seba zapierať a seba trýzniť naozaj nebudem, asi budem musieť zniesť aj to, že niektoré moje články „budú“ objektívne posúdené, tak, že sa označia za nežiadúce a to z jediného dôvodu, že nebudú obsahovať takú „objektívnu pravdu“ o niektorých „našich“, „demokratických“ politikoch, o akej píšem vyššie v texte toho článku.

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36, aktualizované: 14:55

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.